Blog MATKEPOH.COM Untuk Dijual! 25K++ UNIQUE VISITOR Setiap Bulan!

Status
Not open for further replies.

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Hai dan assalamualaikum :)

Saya ingin mencari tuan baru kepada MATKEPOH.com . Kalau boleh tuan barunya yang ada semangat blogging yang tinggi. Kalau sesiapa yang rasa ingin memiliki sebuah blog yang mempunyai ORGANIC TRAFFIC yang tinggi setiap bulan jadilah tuan MATKEPOH.COM yang baru.

Saya tak tunjukkan income saya dengan MATKEPOH.COM ni. Tapi saya akan sharekan info Google Analytics setiap bulan. Saya ingin focus dan beralih ke arah niche blog yang baru. Dah bosan dengan gosip artis :p

Trafik bulanan untuk MATKEPOH.COM sekurang-kurangnya 25K PELAWAT UNIK.
Takdelah berapa banyak mana pun. Hehehe..

5 Bulan Terkini MATKEPOH

Harga yang saya tawarkan adalah RM950 termasuk domain yang akan saya renew untuk setahun lagi. Saya juga akan ajar tuan baru MATKEPOH.COM cara untuk update blog ini.

Blog ni kalau hari-hari update,memang takdehallah nak dapat 50K-100K unique visitor setiap bulan.

Kalau ada yang ingin beli blog ini tapi bukan untuk tujuan blogging gosip artis, boleh dibincangkan dahulu.

Bagi sesiapa yang berminat sila PM saya ya.
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
519
Points
16
nampak gaya apa yang bro cakap
sehingga nak menjual blog tersebut

dan dalam masa yang sama kalau dah traffic sebegini besar.....
sepatutnya boleh dapat "lebih"
nampak bebenor kurang potensi untuk generate income

tak tahulah ini pandangan saya..
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
trafik ada.. siapa yang pandai gunakan sebaik2nya baguslaaa..
prinsip saya untuk iklan di blog ni berbeza dgan orang lain..
saya bukan ada blog ni ja..
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
trafik ada.. siapa yang pandai gunakan sebaik2nya baguslaaa..
prinsip saya untuk iklan di blog ni berbeza dgan orang lain..
saya bukan ada blog ni ja..

Cayalah Bro kalau ada budjet dah rembat nih huhuhuhu :D
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
berminat la boss.hehehhehehehe..bos leh PM ambo x pasal web nih, kat mano nak cari item untuk update? brp profit boss melalui blog nih? any any other relevan info. Ader future planning untuk web sebegini.

Thanks
 

Mini_2011

Newbie
Joined
Mar 31, 2009
Messages
117
Points
16
berminat tp nk tahu apa pakej ni?

guna wordpress ke?nnti transfer semua ke?hosting akaun?domain name?

tq
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
berminat tp nk tahu apa pakej ni?

guna wordpress ke?nnti transfer semua ke?hosting akaun?domain name?

tq

Hai ,

Hosting akan gunakan hosting awak. Kalau awak tidak mempunyai hosting sendiri nanti kita akan bincangkan. saya boleh bekalkan.
segala post dan isi di dalam blog ini akan menjadi milik awak.

Domain saya akan renew untuk setahun lagi. Ya blog ini menggunakan wordpress sbg platform cms nya :)
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Boleh, entertainment... Byk jeee blog innity.. kalau tk guna innity,
Mcm2 lg ada..

Utilize trafik yg ada
 

Mini_2011

Newbie
Joined
Mar 31, 2009
Messages
117
Points
16
Hai ,

Hosting akan gunakan hosting awak. Kalau awak tidak mempunyai hosting sendiri nanti kita akan bincangkan. saya boleh bekalkan.
segala post dan isi di dalam blog ini akan menjadi milik awak.

Domain saya akan renew untuk setahun lagi. Ya blog ini menggunakan wordpress sbg platform cms nya :)

technical prosess utk transfer blog wordpress tu ke new hosting disediakan ke?

akaun domain dgn provider bg sekali or domain still own by you?transfer sekali kan?
 
Last edited:

rexoxo

freshman
Joined
Nov 1, 2009
Messages
477
Points
0
bro.. boleh pm saya harga terendah yang bro boleh let go tak?

kalau mampu memang nak beli..
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
technical prosess utk transfer blog wordpress tu ke new hosting disediakan ke?

akaun domain dgn provider bg sekali or domain still own by you?transfer sekali kan?

akaun domain guna namecheap.. nanti boleh push je.. kalau awak tak tahu macam mana nak transfer database blog,
saya boleh buatkan..

nanti saya rekod video sekali :)
 
Status
Not open for further replies.
Top