Blog Hina Islam...Kurang Ajar Giler!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joined
Feb 15, 2011
Messages
240
Likes
0
Points
16
Offline
#2
ni dh melmpau dh ni...buat aku panas ni..klu jumpa org mmg ptt d bunuh ni....X(X(X(
 
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,533
Likes
6
Points
38
Age
35
Offline
#3
kalau blogspot..aku dah flag dah blog ni..wordpress..camna nak flag plak ekk..memang sakit hati baca blog tu..
 
Joined
Aug 1, 2009
Messages
52
Likes
1
Points
8
Offline
#5
cukup' jgn sebarkan lagi... maner2 pakar2 hack? dengar citer wordpress mcm sayur je nak hack?
 
Joined
Apr 10, 2010
Messages
189
Likes
0
Points
0
Offline
#7
tolong la hack blog ni....padamkan post ni atau buat la sesuatu...
semoga sesiapa yang buat ni diberi hidayah daripada Allah..aminn
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
496
Likes
0
Points
16
Offline
#11
secara x langsung.. TT telah menjadi agent marketing untuk tuan empunya blog tersebut
Bro pinggu...bukan niat saya nak marketingkan blog tu, kalau baca balk apa yang saya tulis saya mintak pada yang pakar hack supaya hack blog tu...bukannya sekadar seronok seronok nak post tapi ada tujuan sebab saya tau kat sini ramai yang tau benda2 macam tu. ibarat kalau kita nak report pasal mencuri pergi balai polis, kalau kebakaran kat balai bomba...kalau hack? so saya rasa kat sini tempat yang sesuai...

lagi 1, saya dah pun buat aduan pada PERKASA dan juga PPIM...sekarang hanya menunggu jawapan
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
496
Likes
0
Points
16
Offline
#13
bagus TT ada usaha..nanti dah dapat jawapan share la kat sini :)
blog tu dah kena delete...terima kasih pada sapa2 yang ambil tindakkan untuk report pasal blog tu.

tapi yang tak bestnye...kalau sapa yang baca blog tu, owner tu ada tulis dia akan bukak blog baru kalau blog ni kena tutup...hmmm...
 
Last edited:
Joined
Dec 9, 2010
Messages
719
Likes
0
Points
16
Offline
#14
Tak semestinya orang melayu yang buat ,sedangkan omputih pon da fasih melayu daa....mari kite pakat belajar hack ,kasi lingkup ini blog
 
Joined
Dec 26, 2010
Messages
690
Likes
0
Points
18
Offline
#15
blog tu dah kena delete...terima kasih pada sapa2 yang ambil tindakkan untuk report pasal blog tu.

tapi yang tak bestnye...kalau sapa yang baca blog tu, owner tu ada tulis dia akan bukak blog baru kalau blog ni kena tutup...hmmm...

boleh buka lagi la TT
 
Joined
Aug 1, 2009
Messages
52
Likes
1
Points
8
Offline
#17
Alhamdulillah... fuhh.... lega......

tapi kalau fan page facebook susah betul nak didelete... walau ramai yg buat report...
 
Joined
Aug 1, 2009
Messages
52
Likes
1
Points
8
Offline
#18
belum padam lagi! hanya yang report diwordpress sahaja yg tak boleh buka blog nie...
berserah saja pada Allah swt... semoga Allah membantu menumpaskan beliau.... Amin...
 
Top