bleh percaya ker payableptr.com???

sikhwan3

freshman
Joined
Feb 20, 2010
Messages
13
Points
0
salam...

saya nak tanye ader saper2 x kat sini dah join website payableptr.com???? anybody ader yg dah cash out x??kalu ader harap2 boleh share kat cini...just nak tau bleh percaya ke x website2 mcm ni???

thanx.....
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
saya join..\
skrg dah kumpul $15000....
Rasenya leh dipercayai....
Haha, leh caya ke website tu nak byr $15000. Bayaran yg terlalu tinggi, jgn menaruh harapan lah. Bkn senang2 org nak bg duit.
 

ewatch

freshman
Joined
May 2, 2010
Messages
1
Points
0
Saya saja-saja buang masa join payabaleptrdan exclusivemaila.net nak tegok dia bayar atau tidak.
Memang tak bayar. Payable saya dah cecah US45,000 tapi link untuk redeem lansung tak ada.
Exclusivemails ada link untuk redeem tapi lepas 40 hari pun tak bayar juga.

Search ptr scam dalam google boleh jumpa.
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Saya saja-saja buang masa join payabaleptrdan exclusivemaila.net nak tegok dia bayar atau tidak.
Memang tak bayar. Payable saya dah cecah US45,000 tapi link untuk redeem lansung tak ada.
Exclusivemails ada link untuk redeem tapi lepas 40 hari pun tak bayar juga.

Search ptr scam dalam google boleh jumpa.
Kalau admin tu byr, bro dh kaya dh. Kumpul sampai RM1juta.
 
Top