Blackberry Storm | Curve | Bold | Torch for Sale

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Assalamualaikum.
Alhamdulillah saya dah terima bb model 9800. Seller pos hari yang sama saya bayar menggunakan pos laju. memang pantas.

Apa yang boleh saya cakap customer service memang terbaik. Semua soalan yang diajukan sebelum membeli sehingga selepas mendapat hp bb ni dijawab dengan baik.

SPEED : 5/5
CUSTOMER SERVICE : 5/5
QUALITY : 4.9/5

Saya tak bagi penuh untuk kualiti pasal saya xtahu lagi mcamana. Baru dpt kn. :)

Thanks.
 

tazamfn

freshman
Joined
Jun 7, 2006
Messages
640
Points
18
Assalamualaikum.
Alhamdulillah saya dah terima bb model 9800. Seller pos hari yang sama saya bayar menggunakan pos laju. memang pantas.

Apa yang boleh saya cakap customer service memang terbaik. Semua soalan yang diajukan sebelum membeli sehingga selepas mendapat hp bb ni dijawab dengan baik.

SPEED : 5/5
CUSTOMER SERVICE : 5/5
QUALITY : 4.9/5

Saya tak bagi penuh untuk kualiti pasal saya xtahu lagi mcamana. Baru dpt kn. :)

Thanks.
Terima kasih kerana membeli :) ada sapa sapa berminat :)
 

FastDeal

Newbie
Joined
Mar 27, 2013
Messages
130
Points
0
Caya la bro.. mcm menarik z10 tu.. spec ad x?
 

John605

freshman
Joined
Apr 16, 2013
Messages
16
Points
0
kalau BB bold yang ori berapa harga dia ye? Ingat nak beli satu yg ori ni..
 
Last edited:
Top