Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 10, 2009
Messages
95
Likes
0
Points
6
Offline
adeh, pergi baca la dlm forum forum tu..semua orang panggil term EA....susah tul la. EA tu bukan script ke. Indi tu bukan script ke..semuanya guna coding language. Masih lagi nak tegak benang basah.

Hati hati pergi mana mana preview pasal forex nie. Bank Negara Malaysia pun dulu pernah keluarkan amaran ttg kes preview nie. Byk sgt gula gula dan ayat manis. Tak caya mana mana newbies pergi la then ikut apa mereka kata. Then tgk apa jadi dgn acc forex u or dgn duit simpanan yg u ada...bertambah ke (untung) or susut (rugi). Anda semua tak serik serik ke kena tipu dgn preview...cuba kaji sejarah MLM or skim cepat kaya dlm Malaysia nie....PENUH DGN PREVIEW...dr jual mesin air/prepaid...dr penternakan cacing, ketam or lembu.... dr mesin filter air.....seminar seinar forex dan juga skim investment forex...yg kaya, tuan empunya tukang preview. Internet access di tgn anda, so rajin rajin google, selidik dan kaji. Tuhan beri akal tu selalu fikir dan gunakan...ada ke dlm dunia nie senang buat duit..selain MENIPU.
bro ada masalah ke dgn teamkuda nih bro...bagi tau la...sebelum saya nak join nih..dah tengok peview dah..live trade plak tu..hmmmmm
 
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,150
Likes
0
Points
36
Offline
jgn la tukar topik pulak...saya takde masalah......baca balik apa saya tulis pasal basket tu and your 1st post. Anyway all the best. Moga saudara terus profit dan berjaya.
 

gilos

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
36
Likes
0
Points
6
Offline
Saya memberi teguran, nasihat dan pedoman je. Salah ke..betul ke..terletak pada tangan pembaca.
ye ker tu jer? bukan ada lagi satu ker? TUDUHAN TANPA BUKTI YANG SAHIH...yang tu buat2 lupa ker? ekekekek...

sebagai orang islam, kita patut tahu tuduhan tanpa bukti ni lebih pada fitnah...dan hukum fitnah tu lagi teruk dari menipu bro...tapi tu kalau berpegang pada ajaran islam la... :)

saya sendiri pernah gi belajar kuda ni, dan saya boleh bagitau yang teknik mereka tak sama walaupun hampir sama ngan julius...tapi terus terang cakap, saya tak pakai sgt sebab saya lagi sesuai dgn tgk chart...yang penting intipati kelas tu mmg betul2 bagus...seriously...

bro jebat punya teknik ada beza ker dari ralph nelson elliot tu? at least geng kuda ni ada gak la cuba fikir teknik mereka sendiri...bro amik bulat2 kan? ekekekek...

papahal pun, balik pada sebab saya reply ler...jangan lupa yang saya bold kat atas tu...kalau bro pikirkan perkara disana la... :)

p/s: to geng kuda, all the best...tolak tepi jer langau2 nih...ekekekek...
p/ss: hairan gak, kenapa kat carigold, langau ni duk senyap jer? kat situ takder spammer or scammer ker? ker tarak berani kat sana?:D
 
Last edited:
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,150
Likes
0
Points
36
Offline
sempena nak raya nie.. kalau ada salah silap tu.. maaf la ya. Anyway seperti saya tulis la...bukan tuduh...dah bagi bukti pun masih tak dpt terima.... nak kata apa lagi kan...anyway teruskan lah usaha tu....moga dptla membimbing orang orang melayu nie adi traders yang berjaya dan tergolong dlm golongan 5% trader berjaya. Sapa sapa dah pergi kelas kuda tu...baca balik iklan dlm page pertama...betul ke ? Dalam forex factory tu ada macam macam teknik dan indi...rajin rajin selongkar.

anyway saudara gilos nie sapa ya ? ada bau bau bacang dgn team kuda ke ? Jgn ambik hati. Fikir dan sanggup terima teguran dgn cara rasional.
 

gilos

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
36
Likes
0
Points
6
Offline
sempena nak raya nie.. kalau ada salah silap tu.. maaf la ya. Anyway seperti saya tulis la...bukan tuduh...dah bagi bukti pun masih tak dpt terima....
memang la tak dapat terima...sebab bro ni jenis orang yang 'look but don't see, hear but don't listen'...mintak maaf bagus la...tapi kalau lepas tu buat lagi, tak guna gak bro...ekekek...

anyway saudara gilos nie sapa ya ? ada bau bau bacang dgn team kuda ke ? Jgn ambik hati. Fikir dan sanggup terima teguran dgn cara rasional.
ni satu contoh benda yang saya bold kan tu la...dah terang2 sebelum ni saya gitau saya mmg belajar ngan geng kuda, tapi tak pakai atas sebab yang saya tulis...tapi kalau dalam hati tu ada sikit tak elok, tu yang soalkan gak tu yer bro? :">

saya bagi balik la apa yang bro tulis yer...:p
Jgn ambik hati. Fikir dan sanggup terima teguran dgn cara rasional.
 
Status
Not open for further replies.
Top