Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

Status
Not open for further replies.

anuar5045

freshman
Joined
Apr 10, 2010
Messages
34
Points
0
ape yg betul?

aku nk menuntut dgn bro saifulsyn nie..klu betul/tipu aku akan story dlm forum nie...

p/s-klu untung ALHAMDULILLAH, klu rugi aku jdkn pengajaran...so perati2kn lah thread ni ye...
bro p lihat lu dia live trade..mc mn rupa..bgaimana.perjalanan.. dia lepak santai beramai2..setiap jumaat mlm d MC'D ss 22 shah alam depan BP..



p/s setiap perniagaan mesti ada rugi...yg beza memudah kan untung..memperkecikan rugi..
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
ape yg betul?

aku nk menuntut dgn bro saifulsyn nie..klu betul/tipu aku akan story dlm forum nie...

p/s-klu untung ALHAMDULILLAH, klu rugi aku jdkn pengajaran...so perati2kn lah thread ni ye...

Salam...

Silakan bro pilih je nk ke opis or dtg joint team kuda gathering.


Secret Success Management & Services
No 20-1 Ground Floor Jalan USJ 21/7 UEP Subang Jaya.
10pagi hingga 10malam.

Sec 22 Shah Alam Behadapan dengan F&N (Coca Cola)
Makan Minum di Mac Donald smbil lepak santai forex.
 

airden

Newbie
Joined
Mar 3, 2007
Messages
85
Points
6
nk g class ari isnin ni...tunggu gaji dulu, tunggu ye en.saifulsyn...
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
elok jgn ambik risiko main forex jika keadaan kewangan kita tidak kukuh. Nanti seperti jatuh di timpa tangga.

Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tak berguna.

baik baik dgn politik forum di mana byk id geng yg sama digunakan untuk sokong sesama sendiri.

hanya sebagai peringatan kepada mereka yg tiada pengalaman.
 

anuar5045

freshman
Joined
Apr 10, 2010
Messages
34
Points
0
btui ckp jebat tu..tp ikut kemampuan la...biar pelan2 kayuh jatuh pon x sakit..


aku rs xda politik dlm thread ni..ko ja rs tergugat..mgkin kelas ko xda org nk p...n aku rs yg menipu ko..atau ko x boleh trima kelebihan,pandangan org lain..n ko rs cr ko trade la..mmpu bw org jd trader hebat.. tekni EW ko mngajar lebih cntik ka dr SURFWAVE pnya team..????.. dh la henti mhasut org...fitnah org... mcm mn agak nya ko terang kat org..bg masuk kelas ko ek??..

aku 1 time jmpa org mcm ko dlm mn2 forum..aku kasian la org mcm ko..


ingat la suma forumer2..mcm sy ckp dlm thread yg lalu..
jgn jd "***** X BOLEH NK AJAR DAN CERDIK X BOLEH NK IKUT"...
 

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
711
Points
16
mana yang baik dan bagus ikut~
yang buruk dan busuk buang~
jangan duk tunding jari ke org lain~
sendiri tau pasal diri sdiri xperlu salahkn org lain~
nk buat bisness buat cara baik~

peace out
merepek saja nie
selamat beramal
 

forexarchitect

freshman
Joined
Apr 13, 2010
Messages
5
Points
0
salam semua...
bersungguh sungguh nampak semua dalam forum ini untuk menaikkan credibility system masing-masing.. .aku tak sokong mana-mana pun, pasal semua orang ada cara masing2 nak trade.. cuma aku ada soalan sikit..

1. kalau target dapat 100 pips per day tu kira logic la kan, memang boleh buat..
2. tapi ada yang boleh dapat sampai 1000 hingga 2000 pips sehari nie aku was-was sikit... camana korang kira pips nie? pair mana? aku duk tengok chart of of the major pair, tak der pun moved sampai ribu2 pips sehari...
3. korang kira camana? 4 digit pair ker 5 digit? satu pair ker campur semua pair? kali dengan numbers of lot ke?

aku ni tak de la pandai pun, tapi nak jugak tengok pair mana boleh gerak ribu2 nie.. kalau ada boleh tumpang semangkuk.. hehe

peace!
 
Last edited:

wira_spesel

freshman
Joined
Nov 9, 2008
Messages
3
Points
1
salam semua...
bersungguh sungguh nampak semua dalam forum ini untuk menaikkan credibility system masing-masing.. .aku tak sokong mana-mana pun, pasal semua orang ada cara masing2 nak trade.. cuma aku ada soalan sikit..

1. kalau target dapat 100 pips per day tu kira logic la kan, memang boleh buat..
2. tapi ada yang boleh dapat sampai 1000 hingga 2000 pips sehari nie aku was-was sikit... camana korang kira pips nie? pair mana? aku duk tengok chart of of the major pair, tak der pun moved sampai ribu2 pips sehari...
3. korang kira camana? 4 digit pair ker 5 digit? satu pair ker campur semua pair? kali dengan numbers of lot ke?

aku ni tak de la pandai pun, tapi nak jugak tengok pair mana boleh gerak ribu2 nie.. kalau ada boleh tumpang semangkuk.. hehe

peace!
tu la..hang nak tau kena la masuk kelas...nanti depa reveal la..kalau sayangkan duit @ tak cukup duit,tanya pakcik google..peace
 

foxdlima77

freshman
Joined
May 2, 2010
Messages
2
Points
0
salam semua,

tuan saifulsyn promosi kelas dan tuan jebat mcm ada masalah dengan org yg promosi kelas.

Ade masalah peribadi ke bro jebat ni ngan team kuda...

hehehe.....dah mcm2 kelas saya pergi. Semua ok je xde lah yang menipu lagi....
 

airden

Newbie
Joined
Mar 3, 2007
Messages
85
Points
6
tuan jebat suh berhati hati tu...sbb rmi yg dh terkena, janji ribuan pips, byr mahal then bagi teknik yg mmg boleh dpt melambak kt internet nie...

utk team kuda punya class so far ok, teknik yg diajar agak baru selepas era indicator,EA and then now PAP...kene paham konsep dulu.
 

foxdlima77

freshman
Joined
May 2, 2010
Messages
2
Points
0
Dah tahu saifulsyn tuan tanah kat thread ni, hang buat apa pi hijack thread dia kat sini Jebat oii....?

Semua thread hang nak hijack. Macam le hang ni baguih sangat.. kira hang ni 'Penyelamat Dunia' lah yea? Konon2 penyelamat newbie lah yea? haiizz...

Saifulsyn nak promote kelas dia ke, hak dia le..
Hang pi jaga thread hang sudah la.. apa nama tu.. analisis Wave hang tu... haizz...
mcm2 org ada kat dlm dunia ni...mewarnakan dunia forex.
 

anuar5045

freshman
Joined
Apr 10, 2010
Messages
34
Points
0
tuan jebat suh berhati hati tu...sbb rmi yg dh terkena, janji ribuan pips, byr mahal then bagi teknik yg mmg boleh dpt melambak kt internet nie...

utk team kuda punya class so far ok, teknik yg diajar agak baru selepas era indicator,EA and then now PAP...kene paham konsep dulu.
x salah berhati2..n sepatut nyer lah kita berhati2....dlm dunia sekarang...tp jgn sampai kondem org.. soalah2 kita yg btui ..apa org lai buat tu menipu...sapa kita mula2 knai biz ni...n sapa lak kita..klu dh suma mnipu..n kita lak nak mnyampai ilmu forex ni...luas ilmu ni..
 

anuar5045

freshman
Joined
Apr 10, 2010
Messages
34
Points
0
salam semua...
bersungguh sungguh nampak semua dalam forum ini untuk menaikkan credibility system masing-masing.. .aku tak sokong mana-mana pun, pasal semua orang ada cara masing2 nak trade.. cuma aku ada soalan sikit..

1. kalau target dapat 100 pips per day tu kira logic la kan, memang boleh buat..
2. tapi ada yang boleh dapat sampai 1000 hingga 2000 pips sehari nie aku was-was sikit... camana korang kira pips nie? pair mana? aku duk tengok chart of of the major pair, tak der pun moved sampai ribu2 pips sehari...
3. korang kira camana? 4 digit pair ker 5 digit? satu pair ker campur semua pair? kali dengan numbers of lot ke?

aku ni tak de la pandai pun, tapi nak jugak tengok pair mana boleh gerak ribu2 nie.. kalau ada boleh tumpang semangkuk.. hehe

peace!
yang ko tngok tu sigle pair...klu 7pair block yen...atau optimum usd yen 14pair...dlm block currency..br ko leh tngok movement dia bro...ko nk kira sendiri ko pegi dekat teamkudautara.blogspot.com ko tngok brapa digit...
 

airden

Newbie
Joined
Mar 3, 2007
Messages
85
Points
6
betul kata tuan anuar...trade currency bkn pair...sapu abih...hehehe
 

anuar5045

freshman
Joined
Apr 10, 2010
Messages
34
Points
0
sedia terima jugak kena sapu abis (margin call). Jgn dok fikir untung je, risiko dan rugi lupa.
yang ni aku sokong..btui ckp jebat...so kna pandai jg mm..la...jgn dok kelabu mata dgn riban2..pip ja...klu X SEDIRI PIKIAQ LA.....hahaha....selagi ikut peraturan leh la kawal...klu x arios!!....mental trade pun kn jg...hahaha..
 
Status
Not open for further replies.
Top