[BISNESINTERNET.COM] Untuk Dijual @RM50

samsulrizal

freshman
Joined
Apr 23, 2008
Messages
22
Points
1
Age
42
Hai WCyer.

Saya ada domain untuk di let go. BISNESINTERNET.COM. Harga cuma RM50. Janganlah nego lagi ye... :)

PM jika minat atau email saya di samsulrizal(at)gmail.com.

Paypal / M2U diterima.

Terima kasih.

Samsul Rizal
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
best betul domain ni...
boleh letak harga tinggi lagi tu abg nik..
 

samsulrizal

freshman
Joined
Apr 23, 2008
Messages
22
Points
1
Age
42
SOLD TO Tengku Faris.

Nik Hisyam. Terima kasih kerana minat juga untuk beli.

Ada 1 lagi domain yang saya nak let go dan saya rasa menarik...

JUTAWANCLICKBANK.COM

Harga pun sama RM50 je. Paypal or M2U.

PM jika minat ye... :)
 
Last edited:

samsulrizal

freshman
Joined
Apr 23, 2008
Messages
22
Points
1
Age
42
Bro Gero Azrul dan XCyber.

BISNESINTERNET.COM dah jual. Dalam proses transfer. Tahun baru 2012 InsyaAllah complete transfer.

JUTAWANCLICKBANK.COM tak minat ke?

RAHSIASEO.COM dan PANDUANEMAS.COM akan mula dijual secara transfer 1 Mac 2012. Tapi kat Sedo dah boleh mula beli.

Terima kasih atas minat.

Samsul Rizal
 

samsulrizal

freshman
Joined
Apr 23, 2008
Messages
22
Points
1
Age
42
Dah boleh mula beli domain ini hari ini:-

RAHSIASEO.COM = RM50
PANDUANEMAS.COM = RM50

PM kalau minat.

M2U / PayPal diterima.
 
Top