Bisnes Prepaid Secara SMS..!!!

student

freshman
Joined
Dec 8, 2007
Messages
42
Points
6
Age
34
berapa peratus keuntungan biasanya?

Peratus keuntungan adlah bergantung pd produk,
Produk yg kita ada adlah

celcom 5-100
maxis 5-100
i-Talk 10,20,30,50

cth bonus yg fix adlh maxis iaitu 4%
meanz, cth beli mxs10 rebat 40 sen lar..
agaknye, slama beli topup kat kedai pnah ke dpat komisyen mcm nih?? xpnah kannn... even untung seposen due, tetap untung gak.. selagi mane ada pengguna hp kat muka bumi nih.. selagi tu lah bisnes ni bleh grow coz demand tuk prepaid mmg teramat tinggi!

utk lihat senarai penuh produk dan plan pemasaran,
sila klik dan daftar percuma di wbste ini---> www.Prepaid4U.net - The most extreme group of MyMode
 

student

freshman
Joined
Dec 8, 2007
Messages
42
Points
6
Age
34
Dulu saya ahli mymode.. tapi sekarang pindah company lain sebb untung dia lagi byk.. dan byk benefit dia dari mymode... opss.. bukan promosi ekk..

apa2 pun.. dulu mymode merupakan sumber pendapatan sampingan saya tiap2 bulan.. sales perpaid jer RM3,000++ sebulan (saya sorang).. hehehe... walaupun digi tak de..

sales prepaid 3000 sebulan? tahniah..
demand tuk prepaid mmg amat tinggi...:rolleyes:

alhamdulillah, sy still go on dgn MyMode,
coz dsmping jual sy pun menaja gak
ajak org tuk sesame join..
kat situlah kunci tuk sukses kat MyMode!
plus, setiap yg rgster ngn sy menerusi wbste prepaid4u
akan diberikan wbste percuma utk tujuan promosi
Plan pemasaran MyMode lebih berbentuk 'tolong menolong'
itulah sbbnye sy masih still go-on...:)
 

mohdabdhalim

Newbie
Joined
Mar 27, 2006
Messages
493
Points
16
Wah student, kat sini pun engkau ada lepak yerkh! Sudah mantap ya sekarang. :) Btul kata student, melalui bisnes prepaid MyMode ni banyak membantu khususnya bagi sesiapa yang ingin menambah side income.

Dengan keuntungan dari MyMode nilah saya jadikan ia sebagai modal permulaan untuk perniagaan internet saya (beli hosting+domain).

Pendek kata berbaloi..
 

budak kampung

Newbie
Joined
Nov 25, 2006
Messages
123
Points
16
Mymode memang best, sampai sekarang sy masih pengguna mymode. Untung, tiap-tiap minggu dapat.
Untuk digi, saya terpaksa guna company lain sebabnya, permintaan produk digi memang tinggi kat tempat sy...
 

student

freshman
Joined
Dec 8, 2007
Messages
42
Points
6
Age
34
Saya selalu dpt persoalan mcm nih...


Berapa sen sangat untung jual prepaid ni?? Boleh jadi jutawan ke buat bisnes ni? Tahukah anda penggunaan prepaid sebulan dah cecah 1 billion di Malaysia?

Dan tahukah anda gerai2 prepaid di seluruh negara ini tumbuh bagaikan cendawan? Dan tahukan anda modal pusingan peniaga gerai jual prepaid sahaja melebih 30 ribu sebulan???

Jadi kalau perniagaan ini tidak menguntungkan, mengapa gerai2 prepaid bercambah dek cendawan?

Jadi kalau perniagaan ini tidak menguntungkan, mengapa peniaga2 prepaid ini sanggup bermodal pusingan sekitar 30 ribu sbulan?

Sudah tiba masanya untuk anda buat duit bermula di bulan PUASA ini. Kerana apa? Kerana RAYA dah nak dekat. Bulan posa ni penggunaan prepaid menjadi bertambah... Apatah lagi dah nak kena beli baju baru, kasut baru, kereta baru, handphone baru.


Jadi mulakan bisnes anda di bulan Posa ini, cari duit lebih sikit.
Ketahuikah anda yg bisnes MYMODE ini telah melahirkan ramai ahli yang menjana keuntungan lebih dari 30 ribu sbulan?


Ubah persepsi anda sekarang!!!!
Ketahui lebih lanjut... sila layari dan daftar percuma di--->

www.Prepaid4U.net - The most extreme group of MyMode
 

richer

freshman
Joined
May 23, 2008
Messages
0
Points
0
Age
46
KERTAS KERJA MENJADI $$ JUTAWAN



$$BAGAIMANA?

Hanya menjual RELOAD PREPAID menggunakan SMS melalui sistem MYMODE. [Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn. Bhd]



KEPERLUAN ASAS UNTUK BISNES?

1. HANDPHONE. Asalkan anda ada Handphone, tidak kira pengguna pre-paid atau postpaid (pra-bayar atau pasca bayar)
2. TAHU BERSMS
3. MODAL MULA. RM65 sahaja


BILA BOLEH BISNES?

Sebaik sahaja handphone anda didaftarkan, 30 saat selepas itu anda akan menerima 4 digit PIN nombor. Anda terus boleh memulakan bisnes SERTA-MERTA!


APA YANG ANDA JUAL?

Produk Harga Runcit Produk Kod

Maxis eReload from RM5 to RM100
Maxis 012/017 30.00 M30
Maxis 012/017 60.00 M60
Maxis 012/017 100.00 M10
Maxis 012/017 10.00 M10
Celcom 013/019 50.00 C50
Celcom013/019 100.00 C100
Celcom013/019 30.00 C30
Celcom013/019 10.00 C10
iTalk 30 30.00 I30
TM Net 20 20.00 TM20
Ring Ring 10 10.00 R10
iTalk Mobile 10 10.00 IM10
Jaring 50 50.00 J50


PASARAN

Dipasarkan untuk keperluan kepada lebih 17 JUTA pengguna Handphone prepaid atau pra-bayar di Malaysia.



APA KELEBIHAN MENJUAL PREPAID MYMODE?

*Barang KEPERLUAN kepada semua pengguna handphone prepaid, Must BUY product!
*Sekali dah tahu, pelanggan yang datang mencari anda. Senang jual..Tak perlu MENJAJA!
*Tak perlu maintain PV, BV atau point bagi MyMode agen.
*BONUS 4 KALI sebulan diberi setiap minggu
*Tiada HAD bilangan penajaan
*Tidak perlu simpan STOK
*Bisnes 24 JAM di MANA-MANA sahaja
*KHIDMAT so**** kepada masyarakat, jual prepaid waktu kecemasan cth: waktu malam, kedai tutup
*Syarikat KUKUH dan STABIL
*SEMUA orang faham prepaid, tak perlu penerangan mendalam
*Tak perlu personaliti. TAK PERLU tali leher, kereta mewah, petah bercakap, cantik untuk berniaga.
*Berpeluang menjadi JUTAWAN!!


KOS/MODAL
RM54 [yuran pendaftaran]
RM11 [modal pertama]
RM65 sahaja kos perlu bayar



TEKNIK MENJADI JUTAWAN

1. KEMBANGKAN NETWORKING

Dapatkan 8 (lapan) Direct Downline bawah anda untuk capai tahap CHIEF MOBILE (CM) dan pastikan agen anda klon atau tiru perbuatan anda. Lihat kuasa gandaan exponential ini:

L1 8 agen x RM10 RM80
L2 64 agen x RM1 RM64
L3 512 agen x RM1 RM512
L4 4096 agen x RM1 RM4,096
L5 32768 agen x RM1 RM32,768
L6 262144 agen x RM1 RM262,144
L7 2097152 x RM1 RM2,097,152
L8 16777216 x RM1 RM16,777,216
L9 134217728 x RM1 RM134,217,728
L10 1073741824 x RM1 RM1,073,741,824
TOTAL (Billionaire) RM1,227,133,864

Level 7 = Mula Level JUTAWAN


2. KOMISEN JUALAN RELOAD PREPAID DIRI SENDIRI DAN DARI DOWNLINE

Keuntungan sehingga 60% dari kadar keuntungan yang ditetapkan oleh MyMODE dan lain-lain insentif menarik. Anda kongsi keuntungan DOWNLINE anda dari setiap level dengan peratusan tertentu. Bayangkan hanya 1000 daripada agen anda menyumbang RM0.10 sehari kepada anda. Maka,keuntungan anda sebulan = RM3000!!. Siapa nak bagi?!!TINDAKAN SEGERA!! Daftar dengan kami cepat...

www.Prepaid4U.net - The most extreme group of MyMode
 

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
Dh tak buat dh
 
Last edited:

scanvx

Senior
Joined
Jul 4, 2008
Messages
245
Points
18
saya ahli mymode tahun [email protected] Masa tu seingat saya pendaftaran RM250 kot. hehehe tah ler...dah tak ingat.

Keuntungan bersih setiap bulan 1-2 ribu. jual utk sudent. lepas ler utk blanja mkn minum. Sampai skrg saya till guna lagi utk topup diri sendiri dan ahli keluarga. :) mymode mmg untung kalau buat sungguh2. tp sedikit leceh bg pengguna. tp skrg dah boleh topup trus ke HP pengguna tp still leceh sebab pengguna kena key-in blik pin topup dari sms utk topup henpon diorg. Lecehkan? so susah ler nak jumpa "booth" topup berkonsep mymode. dari segi multilevel, mmg mantap. alasan yang kukuh utk cari downline.
 

nopq674

freshman
Joined
Sep 3, 2008
Messages
0
Points
0
第103届广交会即将揭幕,房价暴涨的局面再度出现,对于广州酒店业又将是一场严峻的考验。虽然广州市政府对广交会期间 广州市酒店房价实行政府认可的行业指导价 ,但 市内星级酒店在广交会期间的报价平均 都 在2000元/晚左右, 不少配置顶级 的五星级酒店,报价均维持在2500元 — 3000元/晚。 这样的局面相较于其他酒店业者的升价政策,2007年度中国最佳经济型连锁酒店——7天连锁酒店却独树一帜,抛出了低至237元/房晚的特惠房价,以充足的房源、合理的价格和优质的服务,满足消费者、回馈消费者! 237元心动特惠!让广交会房价不再昂贵! 作为本次广交会最大房源供应商, 7天连锁酒店预订在广州地区拥有超过20家分店、2300间客房,分店 覆盖了各大展馆、机场、火车站、地铁站沿线、商业中心及旅游景点等区域,交通便利,周边生活娱乐设施齐全,有实力更有信心为各交易团的商务之路保驾护航! 广交会期间,客人只需要低至237元/房晚的价格 即可享受 7天连锁酒店 提供的高性价比酒店服务。除了 免费宽带上网、1.8米舒适大床、纯棉被褥、 24 小时按摩淋浴设备、独立空调、电视、电话等优质硬件服务,7天还为每位入住的会员客人赠送睡前牛奶一盒,每天早上更提供便捷的营养早餐等优质会员专享服务。 成为7天会员还可以享受新会员77元大床房体验、全国会员优惠房价、会员积分兑换免费房、预订保留、延时退房等 等“七大快乐专享服务”,广交会期间住宿自主,更加顺您心意! 三重大礼赢取 3000 元京津客房,共享 08 盛世! 除了广交会期间的特惠活动外, 7 天连锁酒店更携手搜狐举办“奥运期间房晚竞拍活动”,与您共庆 08 北京奥运会这一盛事。 2008 年 8 月 1 日至 31 日奥运期间, 7 天连锁酒店北京、天津两地全部分店超过 90000 间房晚通过网络进行公开竞拍。
 

student

freshman
Joined
Dec 8, 2007
Messages
42
Points
6
Age
34
perghhh.. lama x update... sory...

MyMode mmg still de best..
sy msih still go-on lgi..

Alhamdulillah,
16/9/2008(semalam) genap la sy wat bisnes MyMode..
segala susah pyah selama ni rasa mmg berbaloi lar..
jdi, sespa yg lom join tu.. jom la join..
tuk kemudahn kite gak..
drpd beli topup kat kedai xdpat pape untung pun,
baik beli ngn diri sndri..

jmput daftar percuma kat, www.Prepaid4U.net - The most extreme group of MyMode
 

suhairi

Newbie
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,285
Points
38
plus, setiap yg rgster ngn sy menerusi wbste prepaid4u
akan diberikan wbste percuma utk tujuan promosi
Plan pemasaran MyMode lebih berbentuk 'tolong menolong'
itulah sbbnye sy masih still go-on...

blh bagi contoh tak mcm mcm mn website die??
 
Top