Bisnes Online Pun Kena GST?

Joined
Oct 24, 2013
Messages
208
Likes
0
Points
0
Offline
#2
Tak patut macam ni.. macam mana dengan org yg bisnes kecil kecilan online tu.. hmm

Assalamualaikum, kwn2, support boleh ? sy tengah kumpul dana untuk projek pembangunan komples bangunan tahfiz akademi utk sekolah rendah. siapa yg berkemampuan sgt2 dialukan untuk memberi kan sedikit sumbangan waqaf. kita bagi sikit, tapi ganjaran pahala hingga ke akhirat nanti. berkekalan.



boleh layari website rasmi sy di www.waqaftahfizonline.com. atau contact sy terus di facebook www.facebook.com/WaqafTahfizOnline
 
Joined
Jun 11, 2014
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#3
bahkan bisnis online saja sudah kena pajak, gimana cara mengukurnya ya, kan banyak pelaku usaha bisnis online berupa ukm yang kurang tercatat omset per bulannya.
 
Top