bisnes online first timer

xiaoofeii

freshman
Joined
Dec 17, 2019
Messages
8
Points
1
Age
35
so boleh guna smart apps macam macam la dengan 5g tm ni kan..kira bagus jugak la
harap lar , secepat mungkin mereka dah siap demo and launch ..
sebab memang bagus juga kala ada 5g bila tengok utube takde lag2 semua pun
 

snowsnow

freshman
Joined
Aug 30, 2018
Messages
13
Points
1
Age
29
so boleh guna smart apps macam macam la dengan 5g tm ni kan..kira bagus jugak la
yaya, 5g standalone yg akan datang ni akan apply kat apps mcm smart parking, smart security, smart traffic lights...dan skrg ni mereka tengah test semua apps ni dgn kerjasama dr MPSB...
 

sitiaisyahxx11

freshman
Joined
Jan 8, 2020
Messages
8
Points
1
Age
26
yaya, 5g standalone yg akan datang ni akan apply kat apps mcm smart parking, smart security, smart traffic lights...dan skrg ni mereka tengah test semua apps ni dgn kerjasama dr MPSB...
mampu ke 5g ni supply banyak apps macam tu?
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
harap lar , secepat mungkin mereka dah siap demo and launch ..
sebab memang bagus juga kala ada 5g bila tengok utube takde lag2 semua pun
Saya tengok kat article seperti Subang dan Putrajaya sudah testing 5G tu...
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
tapi mula mula mesti speed slow and tak semua tempat dapat 5g
Dulu 4G hanya utk phone dan certain kawasan tak ada line sbb tak ada tower, tapi 5G ni lain, mereka coverage lagi luas dan byk tempat guna tau
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
harap lar , secepat mungkin mereka dah siap demo and launch ..
sebab memang bagus juga kala ada 5g bila tengok utube takde lag2 semua pun
Sekarang ni TM kat initial step tau.... tak lama lagi line ni dpt share kpd semua masyarakat
 

Dynamo

junior
Joined
Feb 9, 2018
Messages
70
Points
8
Age
30
tapi mula mula mesti speed slow and tak semua tempat dapat 5g
X semestinya mcm tu, kalau TM skrg ni mrk sudah buat testing utk memastikan pd masa launch secara rasmi nanti x ada masalah, lagipun coverage mrk luas, kalau kawasan pedalaman pun juga boleh dpt guna 5G.
 

Dynamo

junior
Joined
Feb 9, 2018
Messages
70
Points
8
Age
30
Dulu 4G hanya utk phone dan certain kawasan tak ada line sbb tak ada tower, tapi 5G ni lain, mereka coverage lagi luas dan byk tempat guna tau
Serta pihak TM mmg sudah infrastruktur utk buat semua 5G ni dan x perlu bergantung lagi kpd pihak yg lain, tapi telco lain masih perlu bergantung kpd TM lagi, jadi lebih baik mrk bergabung dgn TM saje utk buat 5G ni.
 

lhmotor

freshman
Joined
Jan 11, 2020
Messages
7
Points
3
Age
44
pakaila TM unifi, selamat stabil jimat...xde sapa leh tandingi TM bila main ngan prasarana kg cerok, hahaha
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6
pakaila TM unifi, selamat stabil jimat...xde sapa leh tandingi TM bila main ngan prasarana kg cerok, hahaha
hahaha! tm je yg fikir kt kg2 luar bandar ni, telco lain susah la nk Nampak, mybe sbb tm kira expert en
 

peini56

freshman
Joined
Mar 23, 2020
Messages
11
Points
1
Age
29
Saya beri cadangan iaitu membine satu laman web bagi perniagaan anda ialah satu pilihan yang bagus. Sebab saya juga baru startup satu business sahaja dan saya beli domain dari Exabytes and mendapat satu sambbutan yang baik. Selain itu, mereka punya domain baru cost RM79.80 bagi satu bulan so you boleh try tengok sebab mempunyai satu laman web lebihi ada efficiency.
 
Top