bisnes online first timer

Joined
Aug 30, 2018
Messages
15
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#22
so boleh guna smart apps macam macam la dengan 5g tm ni kan..kira bagus jugak la
yaya, 5g standalone yg akan datang ni akan apply kat apps mcm smart parking, smart security, smart traffic lights...dan skrg ni mereka tengah test semua apps ni dgn kerjasama dr MPSB...
 
Joined
May 28, 2013
Messages
93
Likes
2
Points
8
Offline
#30
harap lar , secepat mungkin mereka dah siap demo and launch ..
sebab memang bagus juga kala ada 5g bila tengok utube takde lag2 semua pun
Sekarang ni TM kat initial step tau.... tak lama lagi line ni dpt share kpd semua masyarakat
 
Joined
Feb 9, 2018
Messages
59
Likes
2
Points
8
Age
29
Offline
#31
tapi mula mula mesti speed slow and tak semua tempat dapat 5g
X semestinya mcm tu, kalau TM skrg ni mrk sudah buat testing utk memastikan pd masa launch secara rasmi nanti x ada masalah, lagipun coverage mrk luas, kalau kawasan pedalaman pun juga boleh dpt guna 5G.
 
Joined
Feb 9, 2018
Messages
59
Likes
2
Points
8
Age
29
Offline
#32
Joined
Feb 9, 2018
Messages
59
Likes
2
Points
8
Age
29
Offline
#33
Dulu 4G hanya utk phone dan certain kawasan tak ada line sbb tak ada tower, tapi 5G ni lain, mereka coverage lagi luas dan byk tempat guna tau
Serta pihak TM mmg sudah infrastruktur utk buat semua 5G ni dan x perlu bergantung lagi kpd pihak yg lain, tapi telco lain masih perlu bergantung kpd TM lagi, jadi lebih baik mrk bergabung dgn TM saje utk buat 5G ni.
 
Joined
Oct 28, 2013
Messages
50
Likes
0
Points
6
Offline
#35
Top