Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
49
Likes
0
Points
0
Offline
latest info dr KC:

insyaallah bonus pool yg akan dtg dikekalkan RM500X2bulan..cuma perubahan yg berlaku adalah BONUS TAJAAN.. so, yg mana x sempat utk pool nie jgn risau sbb next pool ada lagi..

**KC berusaha utk bagi yg terbaik untuk kita.. apa salahnya klau kita bagi yg terbaik utk dia jgk.. :D
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
latest info dr KC:

insyaallah bonus pool yg akan dtg dikekalkan RM500X2bulan..cuma perubahan yg berlaku adalah BONUS TAJAAN.. so, yg mana x sempat utk pool nie jgn risau sbb next pool ada lagi..

**KC berusaha utk bagi yg terbaik untuk kita.. apa salahnya klau kita bagi yg terbaik utk dia jgk.. :D
Alhamdulillah pool masih kekal.... masalah perkenalkan orang tu belakang kira aaaa.... tak payah bising2 lagi.... kc nak bagi berapa ambil je makin rendah atau semakin tinggi semua hak kc....;);) Yang penting semua jalan macam biasa....

Wave...Mcmn dah dapat jawapan bagi soalan sebelum ni???
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
Alhamdulillah pool masih kekal.... masalah perkenalkan orang tu belakang kira aaaa.... tak payah bising2 lagi.... kc nak bagi berapa ambil je makin rendah atau semakin tinggi semua hak kc....;);) Yang penting semua jalan macam biasa....

Wave...Mcmn dah dapat jawapan bagi soalan sebelum ni???
yaaa..saya mesti pileyyyy!!!...kc dah bagi cukup baik..kan.kan..kan:)
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
sabun limau purut tu bapa gram??macam besar je tgk?mmg 100% extract dari limau ker?xpedih ke guna?
limau la fresh ..tapi kalau ada kurap panau maybe la pedih ckit kottt..pedih pun tak tahan ke???..:rolleyes:

peaceeee!!!!
 

ensume

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
28
Likes
0
Points
0
Offline
nk tya ek ...pool ni dh ttp kan ,,klau ada org baru nk beli produk ni bila pool baru dh buka nanti masih boleh lg ke.saya ada 3 org yg tya saya dia nk join bln depan....
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
nk tya ek ...pool ni dh ttp kan ,,klau ada org baru nk beli produk ni bila pool baru dh buka nanti masih boleh lg ke.saya ada 3 org yg tya saya dia nk join bln depan....
sempat lagi kot..btw u call la kc...jgn malu2 jgn segan..:)
 

norra

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
Salam semua yg online dan offline.
Saya kak pah, orang baru.
Saya rasa kita boleh order je produk dari kakcik bila-bila. Xyah tunggu kakcik umumkan pool baru. Sebab kita nak jadi pelanggan kakcik berterusan bukan hanya tunggu bila ada pool aje kan? Up to kakcik lah nak masukkan kita kat pool mane, ye x? Sebab pelanggan tetap dapat bonus masing2 kan? Boleh gitu?
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
Salam semua yg online dan offline.
Saya kak pah, orang baru.
Saya rasa kita boleh order je produk dari kakcik bila-bila. Xyah tunggu kakcik umumkan pool baru. Sebab kita nak jadi pelanggan kakcik berterusan bukan hanya tunggu bila ada pool aje kan? Up to kakcik lah nak masukkan kita kat pool mane, ye x? Sebab pelanggan tetap dapat bonus masing2 kan? Boleh gitu?
betui tu cuma kena tefon kak.chik dulu tanya ada stok ke tak...ada stok mesti boleyyy nya kan..kan..
 
Joined
Jun 14, 2009
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
Saya ahli baru , nak tanya kak cik, saya join beli pakej A. Maksudnya saya akan dapat bonus utk 2 blnkan. lepas tu kalu saya nak beli lagi kena tunggu pool baru buka atau boleh terus buat pembelian?
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
Tentang pool ni sebenarnya adalah untuk memudahkan kc simpan data pembeli. Dan kc akan setkan berapa rm 1 pakej. Boleh beli bila2 masa tapi kalau tak nak join pool just bagitahu beli produk dan bagi alamat. No. akaun tak yah la bagi. Jadik nama tak masuk kat pool....

Tapi kebanyakannya berminat nak join pool jadi mereka tunggu berapa rm untuk 1 pakej supaya tak bagi kurang atau lebih.... tu je..:D:D...

Sokong tetap sokong tapi bonus nak gak......:):)

Botul tak???
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
Saya ahli baru , nak tanya kak cik, saya join beli pakej A. Maksudnya saya akan dapat bonus utk 2 blnkan. lepas tu kalu saya nak beli lagi kena tunggu pool baru buka atau boleh terus buat pembelian?
jika pool masih ada kosong boleh lah terus buat pembelian:D kalau tak kenalah tunggu pool baru diumumkan....
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
pastu mamat shamin ni pm plak dahh..aduyaiiii:confused:


salam..macam ni ke korang berforum ekk??..takder bahsa baik skit ka?..ni forum budak2 ke forum dewasa????:mad:
 
Last edited:
Joined
Dec 13, 2008
Messages
322
Likes
0
Points
16
Age
30
Offline
bro,pm=private msg
x elok sebar2 kan kat public...
huhu..setel elok2 dlm pm je la ok..
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
bro,pm=private msg
x elok sebar2 kan kat public...
huhu..setel elok2 dlm pm je la ok..
oO private message..aku ingat perdana menteri!..nasib hang cakap dekat aku...hikkk..kan aku dah cakap jgn pm aku kat cni kalau takat nak bergaduh...tak fhm bahse ke?.kan aku dah posting jgn dok kaco aku..aku tak kaco hampa..hampa dok terasa sgt tang mana?..jangan jadi bingai la..semua kat cni johorean ka????
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
sembang pasal bisness k.cik pun cucah...ada ka aku ni men*******kan business k.cik...dekat mana yang cakap aku ni merosakkan bisness k.cik...sapa2 kat cni boleh tolong paste tak aku nyer statement yg cakap camtu..aku cuma argue berselisih pendapat dgn2 setgh2 kawan..tapi aku tak guna bahasa kasaq..cuma lebih kepada sindiran..so sapa makan cili dia rasa pedas ...habis takat tu ja la...yang hampa bengang sangat ka mana..????..

ROSAK HAMPA PUNYA PERIUK NASI KAAA??????

TOLONG JAWAB SAT !!! A.S.A.P
 
Last edited:
Joined
Jun 17, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
Offline
aku gile duit, sbb dalu aku tgk jew duit tapi skang aku nk join bisness yg mcm kak cik buat ni,.....
hahahahahaha
sesape yg ader lubang bisness mcm ni bagi tau aku,....
 
Top