Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
Assalamualaikum wbt semua,

saya baru aja terjumpa forum kakchik ini. Amat berminat tapi masih very2 blur.

Ada limit bagi setiap pool. Keutamaan pd yg dah jadi ahli pd pool sebelumnya...so kena queu la kalau sy nak join? Atau kakchik akan terus buka pool baru jika sy deposit byr?

maaf kalau soalan sy terpesongke, apake but then i would really appreciate the answer.:confused:
nawaitu kita yang penting apa sebab kita nak masuk...kalau ingat nak buat pelaburan bukan dengan bisness k.chik ni , tapi kalau ingin meringankan beban kewangan bulanan maka memang bisness k.chik ni kita mesti pileyyyy!!..hehe...
awak pergi la tgk kat website k.chik dulu http://www.kawankarib.myportal.my/ ...Pastu ushar2 produk apa yang sesuai..then beli pakai masyukkk!!!...:rolleyes:
 
Joined
Jun 15, 2009
Messages
218
Likes
0
Points
0
Offline
ko call je k.chik...dia friendly..kalau dia tak jwb..ko sms dia...maybe dia tgh drive ke?..
ni number k.chik 0132501538
btl,kc ni suka drive kot,setiap kali cal mest dia tgh drive,hehe...ni info baru aku dpt,ada call kak chik psl pool..utk pool skrg mmg dia nk tutup coz dh hmpir penuh,katanya dh cecah 500 lebih,dijangka selasa or rabu penuh la..so pool baru akan dibuka slps pool yg ditutup tu dh btl2 ok,maksudnya KC kata dia nk check blk sapa yg blm dpt bonus and yg blom terima brg lagi,bila semua dh well manage br pool baru aku diwar-warkn,mcm mana pulak pool baru???tu ada KEJUTAN sikit,hehe tu aku yg tambah,pool baru x tau la mcm mana,KC akan buka thread baru nnt..so tungguuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
AFUNDI KC!!
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
btl,kc ni suka drive kot,setiap kali cal mest dia tgh drive,hehe...ni info baru aku dpt,ada call kak chik psl pool..utk pool skrg mmg dia nk tutup coz dh hmpir penuh,katanya dh cecah 500 lebih,dijangka selasa or rabu penuh la..so pool baru akan dibuka slps pool yg ditutup tu dh btl2 ok,maksudnya KC kata dia nk check blk sapa yg blm dpt bonus and yg blom terima brg lagi,bila semua dh well manage br pool baru aku diwar-warkn,mcm mana pulak pool baru???tu ada KEJUTAN sikit,hehe tu aku yg tambah,pool baru x tau la mcm mana,KC akan buka thread baru nnt..so tungguuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
AFUNDI KC!!
aku ingat k.chik jenuh dok pos barang2 kita tu yek...kena tima kasih kat k.chik banyak2 la so apalagi
AFUNDI KC!!...hehe
 
Joined
Jun 15, 2009
Messages
218
Likes
0
Points
0
Offline
aku ingat k.chik jenuh dok pos barang2 kita tu yek...kena tima kasih kat k.chik banyak2 la so apalagi
AFUNDI KC!!...hehe
tula,agk2 kalo mtk kerja part time ngn KC dpt x ek,sabtu n ahad dh la,tlg bungkus2,dpt gk side income,hehe...ok la,aku nk out nih,ada lwn bola kt RRI Sg buluh,aku nk g main,sapa2 pree jom p memeriahkn pasukan bola aku,jgn mara aaaa....slmt berforum,make it peace,AFUNDI KC..jumpa hari Isnin nnt..chow!!!
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
btl,kc ni suka drive kot,setiap kali cal mest dia tgh drive,hehe...ni info baru aku dpt,ada call kak chik psl pool..utk pool skrg mmg dia nk tutup coz dh hmpir penuh,katanya dh cecah 500 lebih,dijangka selasa or rabu penuh la..so pool baru akan dibuka slps pool yg ditutup tu dh btl2 ok,maksudnya KC kata dia nk check blk sapa yg blm dpt bonus and yg blom terima brg lagi,bila semua dh well manage br pool baru aku diwar-warkn,mcm mana pulak pool baru???tu ada KEJUTAN sikit,hehe tu aku yg tambah,pool baru x tau la mcm mana,KC akan buka thread baru nnt..so tungguuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
AFUNDI KC!!
itu yg sebaiknya.. sebab barang ak pn tk sampai lagik ni.. order dari 13hb hari 2.. btw.. yg pasal pool baru 2.. kalo yg lama ni nk repurchase pn akan masuk dalam pool baru 2 ke??
 
Joined
Jun 20, 2009
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
kalu repurchase masuk pool baru means queu panjang la krn benefit pd yg lebih dulu register...:confused:

tadi ptg dah dpt cakap ngan kakchik...( dia x drive masa tu ) i just nak confirm ngan empunya diri sebabnya i ni dah banyak kali ' tipah tetipu dgn mlm'...semak blog kawankarib x berapa jelas juga...nak baca thread banyak la sangat, sampai gaduh2 yer...

tapi kena semak thread gaduh2 tu juga nampaknya ni..
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
49
Likes
0
Points
0
Offline
itu yg sebaiknya.. sebab barang ak pn tk sampai lagik ni.. order dari 13hb hari 2.. btw.. yg pasal pool baru 2.. kalo yg lama ni nk repurchase pn akan masuk dalam pool baru 2 ke??
betul tue..sbb kita x der pengalaman sblm nie.. nk kata utk pool pertama pun 300X6bulan pun x habis lagi.. cam mana ek? klau ada sapa yg call KC than tolong la tnya pasal nie ok.. pastu update la kat sini..

kemaiihh truiihh...
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
betul tue..sbb kita x der pengalaman sblm nie.. nk kata utk pool pertama pun 300X6bulan pun x habis lagi.. cam mana ek? klau ada sapa yg call KC than tolong la tnya pasal nie ok.. pastu update la kat sini..

kemaiihh truiihh...
Rasanya bila satu-satu pool habis ,buka pool baru dengan syarat yang baru maka setiap repurchase yang baru akan ikut syarat pool yang baru juga. Takkan ikut syarat pool lama.

Yang RM300x6bulan akan terus dibayar sehingga 6 bulan tanpa penambahan ahli lagi. Pool yang ada sekarang ni akan terus dibayar selama 2 bulan bagi 600 ahli yang ada kat dalam pool ni.

Jika katakan pool yang baru ni bayar untuk sebulan je maka repurchase yang seterusnya dari anda akan ikut pool untuk pembayaran yang sebulan ni je....

Boleh faham ya? ;);)
 

zulota

freshman
Joined
May 16, 2009
Messages
26
Likes
0
Points
0
Offline
Salam, testing...wa, testing thread baru....alhamdulillah, da xde gaduh2 da..br boley post msg kt sini... so, jgn risau..insyaallah kalau dengan cara KC uruskan bisnes nih, pool baru ya ng lebih menarik akan dibuka...sapa yang da masuk pool2 sblm nih akan dibayar sampai abis tempoh laa...
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
Akum.....dah pukul 1.05 pagi.rasanya semua dah tidur.kakchik baru nak tumpang baca ni.....pool sekarangni kalau dah 600 memang kakchik tutup.Sekarangni dah mula lengkapkan file pembeli.tak guna kalau kakchik ambil beribu orang satu pool tapi sistem file kelam kabut.Semua details pembeli kena update.kakchik dalam proses memberi nombor ahli pada setiap pembeli so lepas bank in sms no ahli dan pakej pilihan je so lebih sistematik.
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
kakchik pun tengah kaji tentang formula pool 2 tu.Berdasarkan pool 2 ada sedikit perubahan yang akan diberitahu supaya pool akan datang akan berjalan lebih lancar.Apa-apa pun yang talipon kakchik ucapkan terima kasih.Memang kakchik selalu bergerak ke sana sini untuk urusan.InsyaAllah produk2 ni akan berada di pasaran luar negara.Doakan sama-sama.
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
49
Likes
0
Points
0
Offline
Rasanya bila satu-satu pool habis ,buka pool baru dengan syarat yang baru maka setiap repurchase yang baru akan ikut syarat pool yang baru juga. Takkan ikut syarat pool lama.

Yang RM300x6bulan akan terus dibayar sehingga 6 bulan tanpa penambahan ahli lagi. Pool yang ada sekarang ni akan terus dibayar selama 2 bulan bagi 600 ahli yang ada kat dalam pool ni.

Jika katakan pool yang baru ni bayar untuk sebulan je maka repurchase yang seterusnya dari anda akan ikut pool untuk pembayaran yang sebulan ni je....

Boleh faham ya? ;);)
faham.. tapi mcm bercnggah jer dgn apa yg maklumat sy dgr sblm nie.. maybe saya silap dgr atau silap info.. apa2 pun harap pool lepas nie lebih hebat dr yg ada atau maintainnn truss.. :D
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
untuk pembelian 2 mingguni penghantaran pos memang slow coz nak completekan sistem fail.Tapi kami dah mula pos.InsyaAllah ada dah mula dapat produk mereka.Sesiapa yang mula order harini,barang akan pos pada hari rabu kerana collagen out of stok.Kita order kotak baru.Produk lain ok.
 

dausso

freshman
Joined
Jul 21, 2008
Messages
12
Likes
0
Points
1
Offline
salam KC.. brg sy x smapi lg.. sy beli 12hb.. maybe out of stock.. pape pun kt akansokong bisnes KC ni... gogogo...
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
49
Likes
0
Points
0
Offline
ok..terima kasih byk2 KC.. kami smua berterima kasih kat KC sbb boleh menjalakan suatu bisnes yg lua biasa..

satu lagi nak tnya.. pasal soalan di atas.. cam mana ek?

klau pool tue dh tutup, bila kita nak repurchase bonus ikut pool baru ker?
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
kakchik pun tengah kaji tentang formula pool 2 tu.Berdasarkan pool 2 ada sedikit perubahan yang akan diberitahu supaya pool akan datang akan berjalan lebih lancar.Apa-apa pun yang talipon kakchik ucapkan terima kasih.Memang kakchik selalu bergerak ke sana sini untuk urusan.InsyaAllah produk2 ni akan berada di pasaran luar negara.Doakan sama-sama.

Leganya kakchik dah kembali di wc ni....:D:D ok apa-apa pun semoga plan kc terus berjalan lancar... hope pool 2 tetap mantap dan cepat dilancarkan.... ramai menunggu ni....:D:D Lani pun kesian ada yang nak join tapi gaji tak dapat lagi....pool pulak dah nak penuh....camner yek nak tolong???
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
salam KC.. brg sy x smapi lg.. sy beli 12hb.. maybe out of stock.. pape pun kt akansokong bisnes KC ni... gogogo...
saya pun kc..barang tak sampai lagi..saya bank in 15hb..2 3 arilagi kot...apa2pun projek KC mantopp:D
 
Joined
Apr 10, 2009
Messages
69
Likes
0
Points
0
Offline
salam,

kena cpt order ni, nak gak merasa pool baru ni, hehe.. (bukan tamak ek, mmg nak cuba janaaura tuu :)) nnti kalau dah ade kesan leh sy letak testi kat sini..papepun, hepi dpt tgk kakchik online balik :)

peace!!
 
Top