Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
oklah....aku pun nak mintak maaf kalau aku antara penyebab thread tuh kener closed.... :(

Aku jugak dah mintak maaf kat kakchik semalam :(

Oklah...back to bisness..... :)

p/s: aku nak balik kg kat Muar.....ramai prospek kat sana tuh! $$$$
Ok pasni no more aaa.... maaf diterima... back to plan kc after this...

Muar kat ne?? Den pun muarian gak!!;)
 
Last edited:

azryn81

freshman
Joined
Apr 10, 2009
Messages
70
Points
0
herm.. nasib baik owner WC sporting..tapi sesetengah forumer plak x sporting.. leceh la.. ok.. apa2 pun kita berforum dgn nada hentakan key board yg rendah.. keke..

selamat berforum kembali..!! aku call KC ptg td, dia kata mintak maaf la sbb x dpt nk msk forum sbb mmng bz sngt 2 minggu nie.. insyaallah.. seminggu lagi dia akan masuk.. (hrp2 KC jgn trkejut la dgn penyokong2 kat sini)..

one more thing is, KC kata maybe hari isnin atau selasa nie.. pool kita akan mencecah 600org.. so, sapa2 yg belum lg tue.. pandai2 la korang.. thanks..
salam,

tul ke kakchik nak masuk forum balik, baguslah kalu mcm tu..at least pape soalan leh direct ke dia, lagi afdal gitu, hehe..

since pool dah nak penuh ni, baik masuk cepat smentara ada peluang..ke kakchik nak bukak pool baru lagi?? sbb produk2 baru pun nampak tertarik utk dibeli kan? sy dlm plan nk beli janaaura ni, tgklah sehari dua lagi :)

apapun, hopefully kali ni thread ni lebih meriah dgn gurau-senda, jgn cepat melatah kalu kena usik, kuikui...

peace!!
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Salam n morning semua....pehhh ada blk thread nh,lega...tqvm to bro shide,pkr pertama aku smpi opis adalah bkk wc check blk thread KC kot2 bkk blk,nasib ada thread br,kalo x ssh nk tau perkembgn..jom cite psl biz KC je,yg lain2 kalo nk msg gk PM je kt org2 tertentu,tp jgn gaduh lk, just for biz la maksud aku..bro noah,gua ok je ngn lu,biasa la ada segelintir terasa tu,tp lu punya ayat pun pedas2,hahaha....ok,make it peace!!! AFUNDI Kak Chik...
 

kakchik08

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
273
Points
0
akum......
Terima kasih semua yang menyokong.maaf dah lama tak masuk forum coz kakchik keje di luar dan tak dapat langsung nak buka PC.Apa2 pun kakchik dah baca thread lama.Ramai yang salah gunakan thread tu.Baguslah ditutup.Ramai jugak yang salah gunakan tujuan dan konsep bisnes ni.Ini bukan pelaburan.Ini adalah perniagaan internet yang bertujuan membantu sesama kita.kakchik juga dah buat research perangai pembeli dan berdasarkan pembacaan thread lama.Dari kajian tersebut ramai yang menganggap ini adalah satu pelaburan yang mana terpesong dari tujuan kakchik.Pool sekarang akan ditutup.InsyaAllah kakchik akan buka thread baru.tq.
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
akum......
Terima kasih semua yang menyokong.maaf dah lama tak masuk forum coz kakchik keje di luar dan tak dapat langsung nak buka PC.Apa2 pun kakchik dah baca thread lama.Ramai yang salah gunakan thread tu.Baguslah ditutup.Ramai jugak yang salah gunakan tujuan dan konsep bisnes ni.Ini bukan pelaburan.Ini adalah perniagaan internet yang bertujuan membantu sesama kita.kakchik juga dah buat research perangai pembeli dan berdasarkan pembacaan thread lama.Dari kajian tersebut ramai yang menganggap ini adalah satu pelaburan yang mana terpesong dari tujuan kakchik.Pool sekarang akan ditutup.InsyaAllah kakchik akan buka thread baru.tq.

akhirnya online gk KC...akan ditutup????bila??..jeng,jeng,jeng
 

tepek

freshman
Joined
Mar 28, 2009
Messages
35
Points
0
tutup pool ekk...

hummm...tutup pool utk new member jer ke @ plus member lame..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
tutup pool maknanya tutup terus...kalau ader pool baru ader la...kalau takder....terpulang pd kakchik :)
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
tutup pool ekk...

hummm...tutup pool utk new member jer ke @ plus member lame..
haah,btl gk soklan ko tuh...kalo ttp member lama,maknanya sape2 dh membeli x leh membeli lagi,eh btl ke ni??
 

tepek

freshman
Joined
Mar 28, 2009
Messages
35
Points
0
haah,btl gk soklan ko tuh...kalo ttp member lama,maknanya sape2 dh membeli x leh membeli lagi,eh btl ke ni??
tu la pasal....

mane KC nih..taknak jawab soklan aku ker.. dah sms kat die tp lum reply agi la
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
ok.. pool yg dh nak penuh nie pool yg 500X2bln..(kalu salah tlg betulkan) and than insyaallah KC akan bukak pool baru..brapa bonus yg akan diberi utk pool yg akan dtg, x sure lagi.. tapi apa yg penting..PEMBELI UNTUNG TANPA MENJUAL.. insyaallah semoga Allah merahmati perniagaan dan sitem yg KC and the geng buat nie.. Dan pada ahli2 mmng patut bersyukur..doakan lah smoga bisnes nie dilindungi olehNya dari insan2 yg keji..atau yg cuba utk merosakkannya.. aminn..
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
tu la pasal....

mane KC nih..taknak jawab soklan aku ker.. dah sms kat die tp lum reply agi la
bukan cam tue.. pool yg baru masih lagi terbuka pada sapa2 saja.. apa yg beza MUNGKIN pembahagian bonus..

apabila pool telah ditutup, bermakna new member x bleh la nk join.. tp, yg dh ada nama dlm pool tue still lg bleh continue bli produk..and cont la dapat bonus..

**harap sangat klau salah tolong betulkan..sbb saya pun masih baru dlm bisnes KC nie.. ;)
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
ok.. pool yg dh nak penuh nie pool yg 500X2bln..(kalu salah tlg betulkan) and than insyaallah KC akan bukak pool baru..brapa bonus yg akan diberi utk pool yg akan dtg, x sure lagi.. tapi apa yg penting..PEMBELI UNTUNG TANPA MENJUAL.. insyaallah semoga Allah merahmati perniagaan dan sitem yg KC and the geng buat nie.. Dan pada ahli2 mmng patut bersyukur..doakan lah smoga bisnes nie dilindungi olehNya dari insan2 yg keji..atau yg cuba utk merosakkannya.. aminn..
btl ke wave??hang ni kwn KC gk ke?..mcm wanda and janaaura tuh...
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
hey.. x dak ah.. aku pun cam korang la.. x dak beza pun.. jgn slh anggap.. bila aku telefon KC dan ada info yg bleh share aku share la.. selagi daya la.. :D

Note: nak confirm lagi direct telefon trus KC.. kot2 la ada info kita yg bercanggah.. so, bleh la confirm mana yg betul.. aku pun takut jgk kalu info aku salah.. menaggung la jawapnya.. :(
 

mzamrie76

freshman
Joined
Nov 13, 2008
Messages
82
Points
6
Originally Posted by wave
ok.. pool yg dh nak penuh nie pool yg 500X2bln..(kalu salah tlg betulkan) and than insyaallah KC akan bukak pool baru..brapa bonus yg akan diberi utk pool yg akan dtg, x sure lagi.. tapi apa yg penting..PEMBELI UNTUNG TANPA MENJUAL.. insyaallah semoga Allah merahmati perniagaan dan sitem yg KC and the geng buat nie.. Dan pada ahli2 mmng patut bersyukur..doakan lah smoga bisnes nie dilindungi olehNya dari insan2 yg keji..atau yg cuba utk merosakkannya.. aminn..

betul apa yang dikatakan oleh wave. semalam sy ada contact kakchik.. yang mane kakchik bgtau untuk pool rm500x2bln dijangkakan akan ditutup pada selasa atau rabu..

kakchik jugak ada bgtau, insya Allah dia akan masuk semula forum untuk menjawab kemusykilan/soklan dr anda semua..

sama3 la kita doakan kejayaan program ini.. :-D
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Originally Posted by wave
ok.. pool yg dh nak penuh nie pool yg 500X2bln..(kalu salah tlg betulkan) and than insyaallah KC akan bukak pool baru..brapa bonus yg akan diberi utk pool yg akan dtg, x sure lagi.. tapi apa yg penting..PEMBELI UNTUNG TANPA MENJUAL.. insyaallah semoga Allah merahmati perniagaan dan sitem yg KC and the geng buat nie.. Dan pada ahli2 mmng patut bersyukur..doakan lah smoga bisnes nie dilindungi olehNya dari insan2 yg keji..atau yg cuba utk merosakkannya.. aminn..

betul apa yang dikatakan oleh wave. semalam sy ada contact kakchik.. yang mane kakchik bgtau untuk pool rm500x2bln dijangkakan akan ditutup pada selasa atau rabu..

kakchik jugak ada bgtau, insya Allah dia akan masuk semula forum untuk menjawab kemusykilan/soklan dr anda semua..

sama3 la kita doakan kejayaan program ini.. :-D
yeke..Alhamdulillah,smoga progrm KC ni berjln lancar n xdk org kaco...aku ada gk tanya,tp KC x reply lg,mayb byk org tnya soklan yg sama,tu la bgs ada thread ni,kita bleh update kt sini jek..
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Salam n morning semua....pehhh ada blk thread nh,lega...tqvm to bro shide,pkr pertama aku smpi opis adalah bkk wc check blk thread KC kot2 bkk blk,nasib ada thread br,kalo x ssh nk tau perkembgn..jom cite psl biz KC je,yg lain2 kalo nk msg gk PM je kt org2 tertentu,tp jgn gaduh lk, just for biz la maksud aku..bro noah,gua ok je ngn lu,biasa la ada segelintir terasa tu,tp lu punya ayat pun pedas2,hahaha....ok,make it peace!!! AFUNDI Kak Chik...
saya pun AFUNDI K.Chik...:)
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
akum......
Terima kasih semua yang menyokong.maaf dah lama tak masuk forum coz kakchik keje di luar dan tak dapat langsung nak buka PC.Apa2 pun kakchik dah baca thread lama.Ramai yang salah gunakan thread tu.Baguslah ditutup.Ramai jugak yang salah gunakan tujuan dan konsep bisnes ni.Ini bukan pelaburan.Ini adalah perniagaan internet yang bertujuan membantu sesama kita.kakchik juga dah buat research perangai pembeli dan berdasarkan pembacaan thread lama.Dari kajian tersebut ramai yang menganggap ini adalah satu pelaburan yang mana terpesong dari tujuan kakchik.Pool sekarang akan ditutup.InsyaAllah kakchik akan buka thread baru.tq.
Ya betul3 k.chik...kita perlu maintain business k.chik...so sahabat2ku yang dikasehi sendiri mau pikir la lepas ni...bincang pasal produk dah la ekkkk!!!..
 
Last edited:

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
salam,

tul ke kakchik nak masuk forum balik, baguslah kalu mcm tu..at least pape soalan leh direct ke dia, lagi afdal gitu, hehe..

since pool dah nak penuh ni, baik masuk cepat smentara ada peluang..ke kakchik nak bukak pool baru lagi?? sbb produk2 baru pun nampak tertarik utk dibeli kan? sy dlm plan nk beli janaaura ni, tgklah sehari dua lagi :)

apapun, hopefully kali ni thread ni lebih meriah dgn gurau-senda, jgn cepat melatah kalu kena usik, kuikui...

peace!!
hehe..masyukkkkk...

p/s tak leh gurau dok surau..hikkk
 

mutiara

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
2
Points
0
Assalamualaikum wbt semua,

saya baru aja terjumpa forum kakchik ini. Amat berminat tapi masih very2 blur.

Ada limit bagi setiap pool. Keutamaan pd yg dah jadi ahli pd pool sebelumnya...so kena queu la kalau sy nak join? Atau kakchik akan terus buka pool baru jika sy deposit byr?

maaf kalau soalan sy terpesongke, apake but then i would really appreciate the answer.:confused:
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Assalamualaikum wbt semua,

saya baru aja terjumpa forum kakchik ini. Amat berminat tapi masih very2 blur.

Ada limit bagi setiap pool. Keutamaan pd yg dah jadi ahli pd pool sebelumnya...so kena queu la kalau sy nak join? Atau kakchik akan terus buka pool baru jika sy deposit byr?

maaf kalau soalan sy terpesongke, apake but then i would really appreciate the answer.:confused:
ko call je k.chik...dia friendly..kalau dia tak jwb..ko sms dia...maybe dia tgh drive ke?..
ni number k.chik 0132501538
 
Top