Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
wei,hampa dok layan sini lg ka??org lain dok lepak kt WTS,g la sana,sana Kak Chik yg open thread,KC pn dok online kt sana,sini kalo nk cari maklumat lps2 ok la...ramai dok update kt WTS la.
 

zaliya

freshman
Joined
May 23, 2009
Messages
41
Points
0
untuk pool terbaru ni au x faham la..kakchik cp keuntungan daripada pembelian akan dimasukkan ke dalam Sistem Perkongsian Untung berbentuk matrix sistem. n kita akan menikmati keuntungan berlipat kali ganda daripada harga pembelian.Selepas sebulan pembelian akan menerima bonus RM360.macam mana ni..tolong sesape explen kan..
 

yati

freshman
Joined
Jun 23, 2009
Messages
7
Points
0
sabar2 jela k yati...ramai g org2 yg order seminggu n 2mggu lepas lum dpt produk coz kakchik kater dah abis produk....n dah start hantar produk balik mggu lepas xclap time jumaat kot start hantar...so mgkin esok or lusa sampai la 2 coz kakchik bagitau cam2 ler...hehe
aa'hh..bkn per..esaw tkt brg xsmpai..dh 3 produk bli 1 pn x smpai lg..kui..kui..
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
112
Points
16
aa'hh..bkn per..esaw tkt brg xsmpai..dh 3 produk bli 1 pn x smpai lg..kui..kui..
barang memang lewat sampai, sebab ada problem ngan pos laju. tapi semalam dan hari ni ramai yg dah mula dapat produk.
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
112
Points
16
untuk pool terbaru ni au x faham la..kakchik cp keuntungan daripada pembelian akan dimasukkan ke dalam Sistem Perkongsian Untung berbentuk matrix sistem. n kita akan menikmati keuntungan berlipat kali ganda daripada harga pembelian.Selepas sebulan pembelian akan menerima bonus RM360.macam mana ni..tolong sesape explen kan..
ye benar.
pool baru ni beli satu pakej beharga RM180. Barang bernilai RM180 akan di pos hantar pada anda.
Bulan depannya dapat bonus RM360.00.
 

zaliya

freshman
Joined
May 23, 2009
Messages
41
Points
0
cam slow je thread ni skrg..masing2 dah dpt bonus, terus slow?? huhu
 

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
huhuhu de lg kew owg lpak cnie
 
Top