Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

MALAYSIAN HULK

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
67
Points
0

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
camne kak cik ble bg profit share lebey besar dari kos produk ek??
call KC.. sbb rugi masa anda..ye la.. tunggu jwpn dr smasa ke smasa..untuk bg yakin.. last2 pool dh penuh.. so, klau call tue trus dpt jwpan dan kepastian.. harap maklum.. :)
 

fonecxs

freshman
Joined
Jun 27, 2009
Messages
17
Points
0
hahaha..saya pun x dapat lagi sms dr kak chik....profit share dah active ke blum pun x tau..dah ari ke 3 nie..uhuksss
yesssss akhirnya ..dah dapat msg dr kak chik setelah penantian selama 3 ari...tenkiuu..kak chik...bru laa ada rasa confident ..msg berbunyi "Profit share telah diaktifkn.tq"
yuhuuuuuuuuuuuuuu
 

abgzan303

freshman
Joined
Mar 25, 2009
Messages
20
Points
0
Ambe tunggu 8hb ni,,lambat lagi kalau masok duit ambe bagitau kat member2 sume....
 

abgzan303

freshman
Joined
Mar 25, 2009
Messages
20
Points
0
:neutral:
hahah
lama penantian tu...[/QUOTE


Produk masa pembelian 16/06/09 baru2 ni dah sampai hari ni..tapi ambe makan cuba2 colegen memang ada kelainan rr isteri pun kata ok..segugut pun tiada lagi..
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
mana mana yg ada testimonial produk collagen , di minta up kan dalam ruang testimonial produk di ruang forum www.komunitikawankarib.com
jadi kita boleh compile testimonial untuk kemudahan bersama. Itu forum rasmi komuniti kawan karib
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
akum kak chik. nak tanya. kat ne nak tgk nama ahli yg akn dpt kad ahli bg pool baru ni ye?
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
kawan2 saya pon sbnarnya frust gakla coz jmlah bonus tu beza sngt la.frust gak
 
Top