Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

tepek

freshman
Joined
Mar 28, 2009
Messages
35
Likes
0
Points
0
Offline
bru dapek reply dr kak chik...sok kot msuk bonus. kalu dapek sok aku akan update kt sini
 
Joined
Mar 25, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
kawan punye barang belom sampai lagi kawan start 16hb/05 sampai sekarang tak sampai2 lagi..camne tu ada tak yang boleh tolong jawab....
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
kawan punye barang belom sampai lagi kawan start 16hb/05 sampai sekarang tak sampai2 lagi..camne tu ada tak yang boleh tolong jawab....

16/5 atau 16/6 ??? Bonus dah dapat tak??? Sebaiknya call kakchik ya.... saya beli 6/6 pun dah lama dapat produk nya dah habis 3 kotak ccc saya minum :D:D
 
Last edited:
Joined
Jun 26, 2009
Messages
10
Likes
0
Points
0
Offline
pakej akan sampai selepas seminggu...tp skarang ni stock baru2 je sampai n produk baru d bungkus kelmarin so isnin baru start post barang tue....lepas pos tunggu seminggu cam 2 kompom sampai...hehe
thanks alung 4 ur information...
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
ops!! sorry 16/06 harap mak ngah sume eh!! harap maaf sume
salam bro..aku nya 15/6 pun lom dapat daaa...stok habis..terlaris dipasaran...hikkk...mayb besok baru k.cik pos, dlm seminggu kompom kita dapat..insyaallah..
 

tabib

freshman
Joined
Nov 14, 2008
Messages
155
Likes
1
Points
18
Offline
salam..den kompem brg mmg akan sampai...hangpa tunggu je laa..kalu 3 minggu x sampai try call.....sabo je laa yee.
 

zaliya

freshman
Joined
May 23, 2009
Messages
39
Likes
0
Points
0
Offline
Sebaiknya Zaliya tanya kakchik tentang bonus ni.... jika bonus sebelum ni rasanya seperti mzamrie bagitahu. Tapi untuk pool baru ni terdapat perubahan drastik dari kakchik dan tak sama lagi dengan bonus perkenal orang seperti pool yang sebelumnya...:rolleyes::rolleyes:
ooo..ok..tens mzamrie n faiezz
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
akum....kakchik nak inform kakchik buka thread kat WTS.kalau nak tahu info kakchik akan update kat sana.tq
 

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
25
Likes
0
Points
0
Offline
salam, kak chik nak tanya klu bonus jatuh hari ahad, arini boleh dapat ke? just nak double confirm.
 
Joined
Jun 29, 2009
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
Assalamualaikum...
Boleh saya tahu mcm mana biz kakChik ni??
Saya masih tak faham...mcm mana boleh mendapatkan pendapatan dari biz ni.
Yang saya tahu produknya berkualiti... Boleh sesiapa disini jelaskan...
 
Joined
Jun 29, 2009
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
Ada sesiapa kat sini yg boleh berkongsi maklumat tentang biz kakchik ni..
saya ada melawat web kakchik...tapi masih kurang faham..
 
Joined
May 25, 2009
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
saya pun beli 12/6 tapi saya punye pun tak sampai lagik ..ish..ish...tape la tunggu je la........myb kchik bz n out of stock........
salam..jana aura saya dah sampai petang jumaat ari tu....tq kakchik dan utk kekawan kat sini yg blum dpt ..mungkin nati minggu ni dpt la brg2 tu...
 
Top