Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

tepek

freshman
Joined
Mar 28, 2009
Messages
35
Points
0
bru dapek reply dr kak chik...sok kot msuk bonus. kalu dapek sok aku akan update kt sini
 

abgzan303

freshman
Joined
Mar 25, 2009
Messages
20
Points
0
kawan punye barang belom sampai lagi kawan start 16hb/05 sampai sekarang tak sampai2 lagi..camne tu ada tak yang boleh tolong jawab....
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
kawan punye barang belom sampai lagi kawan start 16hb/05 sampai sekarang tak sampai2 lagi..camne tu ada tak yang boleh tolong jawab....

16/5 atau 16/6 ??? Bonus dah dapat tak??? Sebaiknya call kakchik ya.... saya beli 6/6 pun dah lama dapat produk nya dah habis 3 kotak ccc saya minum :D:D
 
Last edited:

RockStar

freshman
Joined
Jun 26, 2009
Messages
11
Points
0
pakej akan sampai selepas seminggu...tp skarang ni stock baru2 je sampai n produk baru d bungkus kelmarin so isnin baru start post barang tue....lepas pos tunggu seminggu cam 2 kompom sampai...hehe
thanks alung 4 ur information...
 

zaliya

freshman
Joined
May 23, 2009
Messages
41
Points
0
Sebaiknya Zaliya tanya kakchik tentang bonus ni.... jika bonus sebelum ni rasanya seperti mzamrie bagitahu. Tapi untuk pool baru ni terdapat perubahan drastik dari kakchik dan tak sama lagi dengan bonus perkenal orang seperti pool yang sebelumnya...:rolleyes::rolleyes:
ooo..ok..tens mzamrie n faiezz
 

abgzan303

freshman
Joined
Mar 25, 2009
Messages
20
Points
0
salam bro..aku nya 15/6 pun lom dapat daaa...stok habis..terlaris dipasaran...hikkk...mayb besok baru k.cik pos, dlm seminggu kompom kita dapat..insyaallah..
Thank for the info.....
 

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
26
Points
0
salam, kak chik nak tanya klu bonus jatuh hari ahad, arini boleh dapat ke? just nak double confirm.
 

sitipayung

freshman
Joined
May 25, 2009
Messages
3
Points
0
saya pun beli 12/6 tapi saya punye pun tak sampai lagik ..ish..ish...tape la tunggu je la........myb kchik bz n out of stock........
salam..jana aura saya dah sampai petang jumaat ari tu....tq kakchik dan utk kekawan kat sini yg blum dpt ..mungkin nati minggu ni dpt la brg2 tu...
 
Top