Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
On time.Jat join 27/5/09...Saja2 je mula2 tu g check kat bank..Tunggu2 dr pagi KC tadak inform ada masyuk tak masyuk bonus, sekali check dah ada...Akaun tu khas utk bisnes kripton and bisnes KC jer, kripton masyuk setiap 16hb..So mmg bonus dr KC lah yg 300 tu...
erm,hang ada lepak kat cg ka?macam ada user guna pic same ngn ang..
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
808
Likes
1
Points
0
Offline
On time.Jat join 27/5/09...Saja2 je mula2 tu g check kat bank..Tunggu2 dr pagi KC tadak inform ada masyuk tak masyuk bonus, sekali check dah ada...Akaun tu khas utk bisnes kripton and bisnes KC jer, kripton masyuk setiap 16hb..So mmg bonus dr KC lah yg 300 tu...
tq 4 tha response..:)
 

zaliya

freshman
Joined
May 23, 2009
Messages
39
Likes
0
Points
0
Offline
de sape2 leh tlg xplen kat aku x psl kemusykilan aku ni..kalau de org join bwh kita kan..bonus utk kita kenalkan org tu kakchik bg ikut tarikh kita dpt bonus atau ikut tarikh member kita join tu..contoh,aku dpt bonus 24hb n den mbr aku join bwh aku 30hb..so next month tu when dpt bonus tu, bonus untuk aku knl kan mbr aku tu masuk 24hb or 30hb.. mntak de sesape leh tolong xplen kat aku ye! nak tahu jek..

http://www.me2everyone.com/465595

http://www.ebay.rahsiasifu.com/index.php?ref=zaliya
 
Last edited:
Joined
Nov 13, 2008
Messages
78
Likes
0
Points
6
Offline
de sape2 leh tlg xplen kat aku x psl kemusykilan aku ni..kalau de org join bwh kita kan..bonus utk kita kenalkan org tu kakchik bg ikut tarikh kita dpt bonus atau ikut tarikh member kita join tu..contoh,aku dpt bonus 24hb n den mbr aku join bwh aku 30hb..so next month tu when dpt bonus tu, bonus untuk aku knl kan mbr aku tu masuk 24hb or 30hb.. mntak de sesape leh tolong xplen kat aku ye! nak tahu jek..

http://www.me2everyone.com/465595

http://www.ebay.rahsiasifu.com/index.php?ref=zaliya
setahu aku, masuk 30hb...:rolleyes:
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
de sape2 leh tlg xplen kat aku x psl kemusykilan aku ni..kalau de org join bwh kita kan..bonus utk kita kenalkan org tu kakchik bg ikut tarikh kita dpt bonus atau ikut tarikh member kita join tu..contoh,aku dpt bonus 24hb n den mbr aku join bwh aku 30hb..so next month tu when dpt bonus tu, bonus untuk aku knl kan mbr aku tu masuk 24hb or 30hb.. mntak de sesape leh tolong xplen kat aku ye! nak tahu jek..

http://www.me2everyone.com/465595

http://www.ebay.rahsiasifu.com/index.php?ref=zaliya
Sebaiknya Zaliya tanya kakchik tentang bonus ni.... jika bonus sebelum ni rasanya seperti mzamrie bagitahu. Tapi untuk pool baru ni terdapat perubahan drastik dari kakchik dan tak sama lagi dengan bonus perkenal orang seperti pool yang sebelumnya...:rolleyes::rolleyes:
 
Joined
Jun 26, 2009
Messages
10
Likes
0
Points
0
Offline
salam semua...nak tanya sket selalunya bila da bank in duit kat kak chik produk dlm pakej 2 berapa lama akan dihantar?
 

pQaH

freshman
Joined
Jun 23, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
salam...sy dh bank in & sms details pd k.cik...tpppppp xberblas pon...dh 3hari....mmg slalu cm2 ke????
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
445
Likes
0
Points
16
Offline
salam semua...nak tanya sket selalunya bila da bank in duit kat kak chik produk dlm pakej 2 berapa lama akan dihantar?
pakej akan sampai selepas seminggu...tp skarang ni stock baru2 je sampai n produk baru d bungkus kelmarin so isnin baru start post barang tue....lepas pos tunggu seminggu cam 2 kompom sampai...hehe
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
445
Likes
0
Points
16
Offline
salam...sy dh bank in & sms details pd k.cik...tpppppp xberblas pon...dh 3hari....mmg slalu cm2 ke????
baik pQaH try sms balik coz kakchik bz...mgkin kakchik dah aktifkan tp lupa balas sms...kadang2 camtu ler....hehe just try sms kakchik bagitau name n biler bankin n no account...
 

tepek

freshman
Joined
Mar 28, 2009
Messages
35
Likes
0
Points
0
Offline
nak tanye la, ade tak sesape kt sini yg purchase produk kak chik antara 26 - 28 bulan lepas? Korang da dapek bonus ker.. aku nye bonus lum masyuuukk la.:(
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
445
Likes
0
Points
16
Offline
nak tanye la, ade tak sesape kt sini yg purchase produk kak chik antara 26 - 28 bulan lepas? Korang da dapek bonus ker.. aku nye bonus lum masyuuukk la.:(
kwn sy ader....n dah dpt bonus....mgkin kakchik miss kot bonus awk...cuba try tanyer kakchik....
 
Top