Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
112
Points
16
dah tutup tu biarkan.
next time bincang perkara yang kena dengan tajuk sahaja. elakkan dari menyentuh tentang program lain .
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
Wanda,

mandian aura tu boleh tak digunakan untuk bersauna atau hanya boleh gunakan air sejuk sebagai perantara??
 

mymory81

freshman
Joined
Jun 15, 2008
Messages
59
Points
6
haha..macam2 la ek..siap gaduh2 la pulak keke..
ape2pun THANKS A LOT TO KC :D
ada rezeki saya join lagi :D
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
112
Points
16
Wanda,

mandian aura tu boleh tak digunakan untuk bersauna atau hanya boleh gunakan air sejuk sebagai perantara??
Boleh guna dlam dua dua kaedah samaada dengan air panas atau air sejuk. Mengikut kesesuaian masing masing
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
herm.. nasib baik owner WC sporting..tapi sesetengah forumer plak x sporting.. leceh la.. ok.. apa2 pun kita berforum dgn nada hentakan key board yg rendah.. keke..

selamat berforum kembali..!! aku call KC ptg td, dia kata mintak maaf la sbb x dpt nk msk forum sbb mmng bz sngt 2 minggu nie.. insyaallah.. seminggu lagi dia akan masuk.. (hrp2 KC jgn trkejut la dgn penyokong2 kat sini)..

one more thing is, KC kata maybe hari isnin atau selasa nie.. pool kita akan mencecah 600org.. so, sapa2 yg belum lg tue.. pandai2 la korang.. thanks..
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
herm.. nasib baik owner WC sporting..tapi sesetengah forumer plak x sporting.. leceh la.. ok.. apa2 pun kita berforum dgn nada hentakan key board yg rendah.. keke..

selamat berforum kembali..!! aku call KC ptg td, dia kata mintak maaf la sbb x dpt nk msk forum sbb mmng bz sngt 2 minggu nie.. insyaallah.. seminggu lagi dia akan masuk.. (hrp2 KC jgn trkejut la dgn penyokong2 kat sini)..

one more thing is, KC kata maybe hari isnin atau selasa nie.. pool kita akan mencecah 600org.. so, sapa2 yg belum lg tue.. pandai2 la korang.. thanks..
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
herm.. nasib baik owner WC sporting..tapi sesetengah forumer plak x sporting.. leceh la.. ok.. apa2 pun kita berforum dgn nada hentakan key board yg rendah.. keke..

selamat berforum kembali..!! aku call KC ptg td, dia kata mintak maaf la sbb x dpt nk msk forum sbb mmng bz sngt 2 minggu nie.. insyaallah.. seminggu lagi dia akan masuk.. (hrp2 KC jgn trkejut la dgn penyokong2 kat sini)..

one more thing is, KC kata maybe hari isnin atau selasa nie.. pool kita akan mencecah 600org.. so, sapa2 yg belum lg tue.. pandai2 la korang.. thanks..
tq 4 the info...:D
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
haha..macam2 la ek..siap gaduh2 la pulak keke..
ape2pun THANKS A LOT TO KC :D
ada rezeki saya join lagi :D
Hemm , bunyi cam baru dapat bonus je tu...:D:D

Jadik harapnya kat cni u all yang dah pernah dapat bonus dari kakchik tampillah ke depan untuk berkongsi dan bagi keyakinan pada orang lain tentang plan kakchik....

Tak perlu beritahu berapa bonusnya cukuplah ucapan tk to kc dan bila u terima bonus dari kc. Boleh kan???
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
112
Points
16
sabun limau purut tu bapa gram??macam besar je tgk?mmg 100% extract dari limau ker?xpedih ke guna?

40gram. dalam gambar biase le. benda kecik nampak besar, benda besar nampak kecik. ikut keadaan.
sabun tu mengandungi pati limau purut dicampur dengan bahan untuk menjadikan ia sabun. dah cuba guna. tak pedih pun kerna tak tonyoh kat mata pun. bau nya memang sedap.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
kalau tak de url tu awk tak dpt masuk yg lama nyer ke??..
boleh masuk... just saya pendekkan saja.... url ni pun jika wc delete saya pun dah tak boleh go in lagi. Jadik apa-apa data penting dalamnya selagi ada pls copy and paste dlm simpanan anda.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
herm.. nasib baik owner WC sporting..tapi sesetengah forumer plak x sporting.. leceh la.. ok.. apa2 pun kita berforum dgn nada hentakan key board yg rendah.. keke..

selamat berforum kembali..!! aku call KC ptg td, dia kata mintak maaf la sbb x dpt nk msk forum sbb mmng bz sngt 2 minggu nie.. insyaallah.. seminggu lagi dia akan masuk.. (hrp2 KC jgn trkejut la dgn penyokong2 kat sini)..

one more thing is, KC kata maybe hari isnin atau selasa nie.. pool kita akan mencecah 600org.. so, sapa2 yg belum lg tue.. pandai2 la korang.. thanks..
Emmm... kalau camtu kakchik akan bukak pool ke2 atau still sambung pool yang ada??
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
boleh masuk... just saya pendekkan saja.... url ni pun jika wc delete saya pun dah tak boleh go in lagi. Jadik apa-apa data penting dalamnya selagi ada pls copy and paste dlm simpanan anda.
sejak maghrib dah ada dlm simpanan...:)..bukan apa saja nak buat hiburan...heheh
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
herm.. nasib baik owner WC sporting..tapi sesetengah forumer plak x sporting.. leceh la.. ok.. apa2 pun kita berforum dgn nada hentakan key board yg rendah.. keke..

selamat berforum kembali..!! aku call KC ptg td, dia kata mintak maaf la sbb x dpt nk msk forum sbb mmng bz sngt 2 minggu nie.. insyaallah.. seminggu lagi dia akan masuk.. (hrp2 KC jgn trkejut la dgn penyokong2 kat sini)..

one more thing is, KC kata maybe hari isnin atau selasa nie.. pool kita akan mencecah 600org.. so, sapa2 yg belum lg tue.. pandai2 la korang.. thanks..
wave,ni pool utk yang mana erk?yang latest ker?kakcik kira ahli dari bln 3 dulu?
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
oklah....aku pun nak mintak maaf kalau aku antara penyebab thread tuh kener closed.... :(

Aku jugak dah mintak maaf kat kakchik semalam :(

Oklah...back to bisness..... :)

p/s: aku nak balik kg kat Muar.....ramai prospek kat sana tuh! $$$$
 
Top