Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

badai2u

freshman
Joined
Mar 3, 2009
Messages
62
Points
0
sonang je.... aku buat mcm ni, lps member ko bankin duit, srh dia sms ko yg dia dah bankin, pastu ko sms KCK bg tau nama member yg dah join tu... kemudian ko akan terima SMS dari KCK yg bertulis " kakchik dah note down TQ".... then ko update la kat dairi utk org yg ko rekomen sekali dgn date supaya mudah nak rojok balik......

Ni aku update sekali bonus utk bulan may dan jun. Terima kasih kakchik.....:)

maksudnya, member yg kita kenalkan tu bank in sendiri duit pada KC, betul?
kemudian kita maklumkan pada KC kita yang perkenalkan dia, betul? :confused:
BETULKAN theOne.....
kalu salah tolong betulkan......
Tahniah atas bonus........ :rolleyes:
 

mzamrie76

freshman
Joined
Nov 13, 2008
Messages
82
Points
6
sonang je.... aku buat mcm ni, lps member ko bankin duit, srh dia sms ko yg dia dah bankin, pastu ko sms KCK bg tau nama member yg dah join tu... kemudian ko akan terima SMS dari KCK yg bertulis " kakchik dah note down TQ".... then ko update la kat dairi utk org yg ko rekomen sekali dgn date supaya mudah nak rojok balik......

Ni aku update sekali bonus utk bulan may dan jun. Terima kasih kakchik.....:)

maksudnya, member yg kita kenalkan tu bank in sendiri duit pada KC, betul?
kemudian kita maklumkan pada KC kita yang perkenalkan dia, betul? :confused:
BETULKAN theOne.....
kalu salah tolong betulkan......
Tahniah atas bonus........ :rolleyes:
Tak kisah camne cara..
sama ada ur frends yang bank in duit tu..
atau u TOLONG bank in kan duit tu..
yang penting duit tu di bank in dlm akaun Kakchik.. :D
 

mankya

freshman
Joined
Jun 27, 2009
Messages
1
Points
0
saya org baru.sekadar ingin berkongsi ilmu di forum ni.semuga mndapat menafaat.sepintas lalu nampak sama cam forum lain.semuga ada kelainan dari segi perbincangan yg lebih menjurus kpd ilmu bukan sekadar bersembang sahaja.saya join untuk mencari kawan kongsi ilmu cyber yg bergerak pantas.bangsa lain berforum untuk cari duit berbilion dolar tapi kita berbalah seharian sesama sendiri kerana perkara kecil.
saya percaya msg ini akan mendapat reaksi yg berbagai?selamat berforum di wangcyber.
 

lan_hmd

freshman
Joined
Jun 11, 2009
Messages
20
Points
0
saya org baru.sekadar ingin berkongsi ilmu di forum ni.semuga mndapat menafaat.sepintas lalu nampak sama cam forum lain.semuga ada kelainan dari segi perbincangan yg lebih menjurus kpd ilmu bukan sekadar bersembang sahaja.saya join untuk mencari kawan kongsi ilmu cyber yg bergerak pantas.bangsa lain berforum untuk cari duit berbilion dolar tapi kita berbalah seharian sesama sendiri kerana perkara kecil.
saya percaya msg ini akan mendapat reaksi yg berbagai?selamat berforum di wangcyber.
well done......mantop gitu
 

kamarul87

freshman
Joined
Oct 16, 2008
Messages
25
Points
1
saya org baru.sekadar ingin berkongsi ilmu di forum ni.semuga mndapat menafaat.sepintas lalu nampak sama cam forum lain.semuga ada kelainan dari segi perbincangan yg lebih menjurus kpd ilmu bukan sekadar bersembang sahaja.saya join untuk mencari kawan kongsi ilmu cyber yg bergerak pantas.bangsa lain berforum untuk cari duit berbilion dolar tapi kita berbalah seharian sesama sendiri kerana perkara kecil.
saya percaya msg ini akan mendapat reaksi yg berbagai?selamat berforum di wangcyber.


alah biasalah tu.....pbalahan kecil2 baru leh maju....
mesti dalam setiap pbalahan akan keluar pendapat yg ingin dipertahankan......tp ini mcm dah lari tajukk...rasa nyer!!!!!
 

lan_hmd

freshman
Joined
Jun 11, 2009
Messages
20
Points
0
biase la tue......... sedangkan lidah lg tergigit inikan pulak..... takgitu....
 

ziza

Senior
Joined
Apr 7, 2009
Messages
532
Points
18
thanx for KC..jat punya first bonus dah dpt bulan ni pada hari ni...pool pertama...tapi tak dpt nk tepek sebagai bahan bukti kat sini coz lepas tengok masuk td, terus kasi keluar..hehe..anyway thanx again KC...ringan gak beban sikit2...
 

ziza

Senior
Joined
Apr 7, 2009
Messages
532
Points
18
saya org baru.sekadar ingin berkongsi ilmu di forum ni.semuga mndapat menafaat.sepintas lalu nampak sama cam forum lain.semuga ada kelainan dari segi perbincangan yg lebih menjurus kpd ilmu bukan sekadar bersembang sahaja.saya join untuk mencari kawan kongsi ilmu cyber yg bergerak pantas.bangsa lain berforum untuk cari duit berbilion dolar tapi kita berbalah seharian sesama sendiri kerana perkara kecil.
saya percaya msg ini akan mendapat reaksi yg berbagai?selamat berforum di wangcyber.
Kalau begitu ini mungkin bukan tempat anda..kerana kami memang suka bersembang...hehe
 

ziza

Senior
Joined
Apr 7, 2009
Messages
532
Points
18
saya org baru.sekadar ingin berkongsi ilmu di forum ni.semuga mndapat menafaat.sepintas lalu nampak sama cam forum lain.semuga ada kelainan dari segi perbincangan yg lebih menjurus kpd ilmu bukan sekadar bersembang sahaja.saya join untuk mencari kawan kongsi ilmu cyber yg bergerak pantas.bangsa lain berforum untuk cari duit berbilion dolar tapi kita berbalah seharian sesama sendiri kerana perkara kecil.
saya percaya msg ini akan mendapat reaksi yg berbagai?selamat berforum di wangcyber.

Aalamak..Jat tak layak laa nk kwn ngan mankya ni...jat bergerak slow jer...hehe
 

HelmyNoer

freshman
Joined
Jun 27, 2009
Messages
28
Points
0
laju betul thread ni...
thread hit mcm ni kalo nak buat iklan mmg elok sgt...hehe..
anyway,salam perkenalan buat semua...
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
saya org baru.sekadar ingin berkongsi ilmu di forum ni.semuga mndapat menafaat.sepintas lalu nampak sama cam forum lain.semuga ada kelainan dari segi perbincangan yg lebih menjurus kpd ilmu bukan sekadar bersembang sahaja.saya join untuk mencari kawan kongsi ilmu cyber yg bergerak pantas.bangsa lain berforum untuk cari duit berbilion dolar tapi kita berbalah seharian sesama sendiri kerana perkara kecil.
saya percaya msg ini akan mendapat reaksi yg berbagai?selamat berforum di wangcyber.
wat u mean reaksi berbagai?..ayat x macam org baru pun.hikk,,nampak mcm saja nak kasi tread laju..heheh
btw kongsila ilmu hang tu kat cni boeh gak kami mendapat menafaat.Jangan dok cembang ja...:)

p/s berbalah sehat bukan berbalah bertumbuk!! :cool:
 
Last edited:

ziza

Senior
Joined
Apr 7, 2009
Messages
532
Points
18
jat..nak tanya ni..memang masuk on time ke ur bonus ke lewat 2 3 ari dri u join date..
On time.Jat join 27/5/09...Saja2 je mula2 tu g check kat bank..Tunggu2 dr pagi KC tadak inform ada masyuk tak masyuk bonus, sekali check dah ada...Akaun tu khas utk bisnes kripton and bisnes KC jer, kripton masyuk setiap 16hb..So mmg bonus dr KC lah yg 300 tu...
 

RockStar

freshman
Joined
Jun 26, 2009
Messages
11
Points
0
Salam perkenalan wat semua..Harap dpt berkongsi ilmu n kenal2 ngn kamu semua disini...
 
Top