Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
Pada yang hantar sms pembelian harini,ada yang dah semak dan kakchik dah hantar sms pengaktifan.Yang belum lagi tu kakchik akan hantar sms malam nanticoz pukul 6 till pukul 9 mlm ni kakchik off buat keje jap.Balik nanti kakchik sambung buat keje semula.
ok kak chik...chaiyokkk!!
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
Mesti tak menang tangan sekarang ni yek??? Fiber collagen tak keluar lagi ke kak dari lab.... produk permata hijrah macamana kak dapat masuk dalam plan tak??
dah tambah fiber nanti, lg gempak la eh...:cool:
 

pQaH

freshman
Joined
Jun 23, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
k.cik maaf....nk tnya...k.cik dh hntr sms pengaktifan ke utk yg tempah semalam 25/06/09....
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
mana yang sms kakchik dah balas dah.email staf yang semak dan aktifkan tapi apa2 pun kakchik akan double check.Pengaktifan bukan boleh buat terus.kami kena semak duit masuk dan isi details.Malam tu double check dan keesokan hari baru kami sms.Yang semalam ada lagi beberapa orang yang akan kami hubungi untuk details tapi pengaktifan tetap ikut tarikh pembelian.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
dah tambah fiber nanti, lg gempak la eh...:cool:

Ada fiber boleh kurus jadik boleh cun gitu:D:D Jadik lagi gempak lah plan kakchik ni.... pool had sampai 500 pasti dalam seminggu dah penuh... HEHEHE.... Gud luck Kakchik... dengan plan yang memang cun ni.... tak sabo nak tunggu bonus pertama nih....
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
oklah kakchik kena off dulu yek.Bila senang nanti kakchik join forum semula.Nak gi tengok Asean Netball tournament.Malam ni semifinal Malaysia vs Singapore.Kalau pukul 8pm till 10pm tu memang kakchik x jawab call atau balas sms coz nak concerntrate menyokong team malaysia.he.he.he........
 
Joined
May 9, 2009
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
Salam Kak Chik,
Sebenarnya program Untung Tanpa Menjual ni ni dah berjalan berapa ekk.. sajer nak tau....
Sya pun dah dapat 2x PS. Criterler sikit....
Sya doakan bisnes K. Chik terus maju dan makin mantap. Kalau dah ramai2 doakan insyaalah tuhan makbul... Amin...
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
445
Likes
0
Points
16
Offline
Salam Kak Chik,
Sebenarnya program Untung Tanpa Menjual ni ni dah berjalan berapa ekk.. sajer nak tau....
Sya pun dah dapat 2x PS. Criterler sikit....
Sya doakan bisnes K. Chik terus maju dan makin mantap. Kalau dah ramai2 doakan insyaalah tuhan makbul... Amin...
kalau ikut tul mmg dah lamer dah jalan bisnes ni..cuba g web kawankarib untuk cek
 
Joined
Mar 3, 2009
Messages
60
Likes
0
Points
0
Offline
oklah kakchik kena off dulu yek.Bila senang nanti kakchik join forum semula.Nak gi tengok Asean Netball tournament.Malam ni semifinal Malaysia vs Singapore.Kalau pukul 8pm till 10pm tu memang kakchik x jawab call atau balas sms coz nak concerntrate menyokong team malaysia.he.he.he........
Orang kuat sukan rupanya KC ni...... Teruskan KC.........
Malaysia BOLEH, KC BOLEH!!!!!!!!! mantap............. :rolleyes:
 
Joined
Mar 3, 2009
Messages
60
Likes
0
Points
0
Offline
nak tanya langkah utk perkenalkan rakan mcamana?
member beli lepas tu sms pada KC detail dia.....
lepas tu???????????????
sesapa yang pernah kenalkan rakan.........
tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

untung

freshman
Joined
May 16, 2009
Messages
934
Likes
0
Points
0
Offline
nak tanya langkah utk perkenalkan rakan mcamana?
member beli lepas tu sms pada KC detail dia.....
lepas tu???????????????
sesapa yang pernah kenalkan rakan.........
tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


apa maksudnya>>
x berapa faham..
 

the0ne

freshman
Joined
Apr 20, 2009
Messages
46
Likes
0
Points
6
Offline
nak tanya langkah utk perkenalkan rakan mcamana?
member beli lepas tu sms pada KC detail dia.....
lepas tu???????????????
sesapa yang pernah kenalkan rakan.........
tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sonang je.... aku buat mcm ni, lps member ko bankin duit, srh dia sms ko yg dia dah bankin, pastu ko sms KCK bg tau nama member yg dah join tu... kemudian ko akan terima SMS dari KCK yg bertulis " kakchik dah note down TQ".... then ko update la kat dairi utk org yg ko rekomen sekali dgn date supaya mudah nak rojok balik......

Ni aku update sekali bonus utk bulan may dan jun. Terima kasih kakchik.....:)

[/URL][/IMG]
 
Last edited:
Joined
Nov 13, 2008
Messages
78
Likes
0
Points
6
Offline
Salam..

Baru je dapat info dari Kakchik, Yang mana sapa2 ada buat pembelian produk CCC last week, penghantaran akan dibuat pada isnin depan..

Moga2 program Kakchik akan sukses selamanya.. Amin

p/s: aku pun dh masukkan program kakchik dlm blog aku..:-D http://www.duoincome.com
 
Joined
Nov 13, 2008
Messages
78
Likes
0
Points
6
Offline
aku pun buat mcm the0ne buat..:D

wah.. habat bro. dh dapat 2x..
aku still menghitung hari..:D

sonang je.... aku buat mcm ni, lps member ko bankin duit, srh dia sms ko yg dia dah bankin, pastu ko sms KCK bg tau nama member yg dah join tu... kemudian ko akan terima SMS dari KCK yg bertulis " kakchik dah note down TQ".... then ko update la kat dairi utk org yg ko rekomen sekali dgn date supaya mudah nak rojok balik......

Ni aku update sekali bonus utk bulan may dan jun. Terima kasih kakchik.....:)

[/URL][/IMG]
 
Top