Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
baru je dapat tadi nih.. ada apa2 kena buat dulu ke nih utk optimumkan penggunaan dia??.. patutnya cara guna ni di update di 1st post.. so tkyah nk selak2..
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
oo..kool dpt orgone dah ek? nanti leh share la pglmn guna..

hope energi orgone tu tak kacau energi orang lain lak...cuma dari segi tu jelah...means kot2 la orang lain yg dlm satu rumah/opis tu akan rasa gelisah ke cam jana ckp tadi
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
kakchik nak bagitau collagen dah sampai dari kilang.Sape2 yang belum dapat tu kami akan mula pos isnin ni.tq
 
Joined
Jun 6, 2009
Messages
177
Likes
0
Points
0
Offline
ada kemungkinan tak boleh serasi dgn orgone yg ada pada kita? maksudnya dgn satu orgone tu?

soalan cam soalan bodo je tp tanya gak la...hihi
maksud u, anda tidak berkemungkinan tidak serasi dengan orgone atau orang lain dikeliling anda?
ulang semula pertanyaan supaya saya faham?
 
Joined
Jun 6, 2009
Messages
177
Likes
0
Points
0
Offline
oo..kool dpt orgone dah ek? nanti leh share la pglmn guna..

hope energi orgone tu tak kacau energi orang lain lak...cuma dari segi tu jelah...means kot2 la orang lain yg dlm satu rumah/opis tu akan rasa gelisah ke cam jana ckp tadi
orgone tu tak kacau nya.
dia hanya menghindar dari energi negatif sahaja. kalau orang keliling kita ada energi negatif, maybe dia rasa tidak senang dengan orgone kita. tapi itu bukan masalah kita.
 
Joined
May 8, 2009
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
dah lama kc tak online...nak sgt merasa minum ccc tu..masalah kulit ni cepat kering..mungkin satu faktor keje dlm aircond..dah try mcm2 tak leh juga..hopefully try ccc ni dpt membantu..di samping menjana pendaptan..ari tu ada kwn selalu mintak nak pinjam duit..pastu cite psl bis kc..tiba2 dia jd mcm excited n sibuk tanya psl bonus..mcm kc kata la..diorg ingat pelaburan..then saya leave it la apa lagi..sebab niat kita nak guna produk n tambah pendapatan sikit...
 
Joined
Jun 6, 2009
Messages
177
Likes
0
Points
0
Offline
baru je dapat tadi nih.. ada apa2 kena buat dulu ke nih utk optimumkan penggunaan dia??.. patutnya cara guna ni di update di 1st post.. so tkyah nk selak2..
cara guna orgone
saya dah cerita dalam forum ni. jadi semak page belakang ye.
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
maksud u, anda tidak berkemungkinan tidak serasi dengan orgone atau orang lain dikeliling anda?
ulang semula pertanyaan supaya saya faham?
cane cakap ek...

let say orgone tu saya punye...tp energi orang lain lak terganggu sebab orgone tu..of course secara tak sedar...

ataupun orgone kita bleh serasi dgn orang lain gak pada masa yg sama...sbb tak silap jana ada bgtau better miliki satu orgone utk seorang..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
orgone tu tak kacau nya.
dia hanya menghindar dari energi negatif sahaja. kalau orang keliling kita ada energi negatif, maybe dia rasa tidak senang dengan orgone kita. tapi itu bukan masalah kita.
kalau terserempak dengan makhluk2 halus ni camne lak??.. saja je nk bertanya sebab dengar cite tempat ak nih pocong tgh mengamuk.. org la cite.. tk tau la kesahihannya plak..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
cara guna orgone
saya dah cerita dalam forum ni. jadi semak page belakang ye.
haiyoo.. memang dh pernah baca.. tapi nk selak 2.. satu2 beb.. dah berpuluh page tuh.. membazir gak a masa.. bek buat benda yg berfaedah len.. sebab 2 la patotnya tuan tanah update dkt 1st page cara penggunaan dia.. so senang ckit org tk yah tercari2 nanti..
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
orgone tu tak kacau nya.
dia hanya menghindar dari energi negatif sahaja. kalau orang keliling kita ada energi negatif, maybe dia rasa tidak senang dengan orgone kita. tapi itu bukan masalah kita.
.


ooo...mcm tu...lega la dgr...tp tu la, klu mcm dlm family pnh ada gangguan yg tak elok tu, maknanya ada potential dia tak selesa dgn kehadiran kita lak...any solution...

p/s: beli satu lagi orgone utk orang tu...sendiri tanya sendiri jawab...(ni smntara nak test dgn diri sendiri je dulu)
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
Kak chik,

Pool baru macamana sekarang dah ramai membuat pembelian?? Sempat tak sampai bulan depan??? Kalau tak jawabnya kakchik kena bukak pool baru lagi nih:p:p
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
Produk yang tertunggak penghantarannya masih banyak lagi ke kc?? Bagaimana dengan produk janaaura semua dah hantar??? yang ccc tu berapa ramai lagi tak dapat???

Dengar dari jana kc tengah buat kad untuk bagi pada pembeli... apa yang ada kat kad tu ya??
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
Esok staf akan mula packing.kakchik dah minta sabtu dan ahad diorang kena keje.InsyaAllah yang belum dapat minggu depan dapatlah produk tu.memang dalam proses perbincangan nak buat kad. nanti kakchik akan pos pada semua.Atas kad ada no dan mungkin nama sekali so lepas tu kalau nak buat pembelian lepas bank in just bagi no ahli dan pakej pilihan so senang tak payah nak hantar details banyak kali.
 
Joined
Mar 26, 2009
Messages
250
Likes
1
Points
0
Offline
Pada yang hantar sms pembelian harini,ada yang dah semak dan kakchik dah hantar sms pengaktifan.Yang belum lagi tu kakchik akan hantar sms malam nanticoz pukul 6 till pukul 9 mlm ni kakchik off buat keje jap.Balik nanti kakchik sambung buat keje semula.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
Mesti tak menang tangan sekarang ni yek??? Fiber collagen tak keluar lagi ke kak dari lab.... produk permata hijrah macamana kak dapat masuk dalam plan tak??
 
Top