Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
nak tamak apanya...bonus sendiri lom dpt lagi...sonok dgr orang lain dpt bonus je :eek:
amboi,mcm marah ja,bkn ckp kt hang eyta,ckp kt org yg call KC td tu,org tamak la tu...hang ok,confirm ok punya,hehehe
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
amboi,mcm marah ja,bkn ckp kt hang eyta,ckp kt org yg call KC td tu,org tamak la tu...hang ok,confirm ok punya,hehehe
awat nak marah...hati mau gumbira, baru rezeki murah...hihi...
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
patut le tersedak , kau orang ngata aku rupanya.
Baru baru ni KC memang ada bagitahu nak kena naikkan harga jana Aura Orgone.
sebabnya ramai sangat pulun beli jana Aura Orgone. mentang mentang le, jana aura orgone tu pakej yg paling murah, so semua duk ligan pakej B.
Jadi untuk mewujudkan keseimbangan harga pada semua pakej, KC bagi semua harga pakej sama. Sesuai dengan muka kau orangye...
Pembuat orgone tu kata tak kisah le KC . lebih RM20 tu Kawan karib ambil je le , lagipun KC nak bayar bonus besar gedabak.
Jadi peningkatan harga RM20 tu masuk lek kat tambung perkongsian keuntungan kawan karib.
Ada faham semua?
btl ke cik jana,kira RM20 tu msk pool la,mulia sungguh hati,dah la hari ni hari jumaat,smoga biz lbh berkat dan berterusan,kalo nk up jd RM30 pn lg ok,hehehehe..gurau je..
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
en putra leh tgk kt portal nih,baca n kalo x fhm call kak chik,no contact pn ada kt situ,,,
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
emm...nak tanya kat sape2 yg tau...orgone tu if dah sebati dgn empunya cth diri sendiri..apa pulak kemungkinan ada kesan [email protected] baik kat orang lain yg serumah like family yg ada sakit apa2 ke...?
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
emm...nak tanya kat sape2 yg tau...orgone tu if dah sebati dgn empunya cth diri sendiri..apa pulak kemungkinan ada kesan [email protected] baik kat orang lain yg serumah like family yg ada sakit apa2 ke...?
tidak ada kesan yang tidak baik.
malahan orang keliling lebih mudah harmoni dengan anda.
kalau ada yg memberi tindakbalas yang berbeza misalnya gelisah dengan anda kemungkinan orang tersebut tidak dapat harmoni dengan orgone yang ada pada anda. ats sebab sebab kemungkinan energi yang ada pada dia berlawanan dengan energi orgone dan sebagainya. wallahualam. apa pun pengalaman yang anda lalui, kongsikan disini ye..
 

kakchik08

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
273
Points
0
Akum...Apa khabar.Pada yang dapat bonus harini,jangan habiskan gi enjoy pulak.Bayar apa yang patut dulu.kalau ada lebih,hulur2lah pada mak atau ayah kat kampung.Semoga diberkati.InsyaAllah.
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
ada kemungkinan tak boleh serasi dgn orgone yg ada pada kita? maksudnya dgn satu orgone tu?

soalan cam soalan bodo je tp tanya gak la...hihi
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
Akum...Apa khabar.Pada yang dapat bonus harini,jangan habiskan gi enjoy pulak.Bayar apa yang patut dulu.kalau ada lebih,hulur2lah pada mak atau ayah kat kampung.Semoga diberkati.InsyaAllah.
yey kak chik dah masuk..
 
Top