Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
yup..betul la one...semakin teruja dgr bila masing2 dpt bonus
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
463
Points
16
bln depan ramai yg akan dpt bonus pool 500x2,lg bsr2 bonus,dh x lama tu,mggu dpn jek..kita bkl mendgr berita2 baik dan menggemparkn bln dpn...tungguuuuuu
haha betul tue.....

p/s: bagi yg terlepas bas kc pagi tadi...so on9 ler jam 3ptg ni coz kc kater if ader masa kc akan on9 jam 3ptg ni....hehe..rindu nak chat ngan kc kat wc ni
 

aisha2204

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
180
Points
0
Dengan adanya bukti2 dr kengkwan kat cn, harapan kita agar all new comers/joiners/buyers akan turut sama2 memantapkan biz KC nih.Rebutlah peluang yg ada sblm terlambat.

p/s: tk nak lepaskan peluang online ngan KC ptg nih.Tang mana yg masih blur tuh2, leh lar tanya KC direct kan.
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
dapat habuan tu jgn lupa cargas2 kan diri bayar hutang...hutang lapuk, hutang berkepuk...moga hidup lebih diberkati...amin
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
untung besor cik jana tuh.. naik 20 hinggit tuuuu
patut le tersedak , kau orang ngata aku rupanya.
Baru baru ni KC memang ada bagitahu nak kena naikkan harga jana Aura Orgone.
sebabnya ramai sangat pulun beli jana Aura Orgone. mentang mentang le, jana aura orgone tu pakej yg paling murah, so semua duk ligan pakej B.
Jadi untuk mewujudkan keseimbangan harga pada semua pakej, KC bagi semua harga pakej sama. Sesuai dengan muka kau orangye...
Pembuat orgone tu kata tak kisah le KC . lebih RM20 tu Kawan karib ambil je le , lagipun KC nak bayar bonus besar gedabak.
Jadi peningkatan harga RM20 tu masuk lek kat tambung perkongsian keuntungan kawan karib.
Ada faham semua?
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0

:(




INA LIL LLAH:

MICHAEL JACKSON

August 29, 1958 – June 25 2009
Terkejut juga dengar Michael jackson meninggal. semalam dengar Farah Fawcett meninggal dunia. Perginya manusia berbakat meninggalkan dunia.
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
dgr2 nya mcm tu la...mengikut jejak langkah abangnya convert to islam...
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Tazkirah Jumaat- selembar bulu mata
Diceritakan di Hari Pembalasan kelak, ada seorang hamba Allah sedang di adili. Ia dituduh bersalah, menyia-nyiakan umurnya di dunia untuk berbuat maksiat. Tetapi ia berkeras membantah. "Tidak. Demi langit dan bumi sungguh tidak benar. Saya tidak melakukan semua itu."

"Tetapi saksi-saksi mengatakan engkau betul-betul telah menjerumuskan dirimu sendiri ke dalam dosa," jawab malaikat. Orang itu menoleh ke kiri dan ke kanan, lalu ke segenap penjuru. Tetapi anehnya, ia tidak menjumpai seorang saksi pun yg sedang berdiri. Di situ hanya ada dia sendirian.

Makanya ia pun menyanggah, "Manakah saksi-saksi yg kau maksudkan? Di sini tdk ada siapa kecuali aku dan suaramu."

Wallahualam. .

"Inilah saksi-saksi itu,"ujar malaikat.

Tiba-tiba mata angkat bicara, "Saya yg memandangi."
Disusul oleh telinga, "Saya yg mendengarkan. "
Hidung pun tidak ketinggalan, "Saya yang mencium."
Bibir mengaku, "Saya yang merayu."
Lidah menambah, "Saya yang mengisap."
Tangan meneruskan, "Saya yang meraba dan meremas."
Kaki menyusul, "Saya yang dipakai lari ketika ketahuan."

"Nah kalau kubiarkan, seluruh anggota tubuhmu akan memberikan kesaksian tentang perbuatan aibmu itu", ucap malaikat.

Orang tersebut tidak dapat membuka sanggahannya lagi. Ia putus asa dan amat berduka, sebab sebentar lagi bakal dijebloskan ke dalam *******. Padahal, rasa-rasanya ia telah terbebas dari tuduhan dosa itu.

Tatkala ia sedang dilanda kesedihan itu, sekonyong-konyong terdengar suara yg amat lembut dari selembar bulu matanya: "Saya pun ingin juga mengangkat sumpah sebagai saksi." "Silakan", kata malaikat. "Terus terang saja, menjelang ajalnya, pada suatu tengh malam yg lengang, aku pernah dibasahinya dengan air mata ketika ia sedang menangis menyesali perbuatan buruknya. Bukankah nabinya pernah berjanji, bahwa apabila ada seorang hamba kemudian bertobat, walaupun selembar bulu matanya saja yg terbasahi air matanya, namun sudah diharamkan dirinya dari ancaman api neraka? Maka saya, selembar bulu matanya, berani tampil sebagai saksi bahwa ia telah melakukan tobat sampai membasahi saya dengan air mata penyesalan."

Dengan kesaksian selembar bulu mata itu, orang tersebut di bebaskan dari neraka dan diantarkan ke surga. Sampai terdengar suara bergaung kepada para penghuni surga: "Lihatlah, Hamba Tuhan ini masuk surga karena pertolongan selembar bulu mata."
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
ya allah...insaf n syahdu baca apa yg ko tepek tu noah...tq panjangkan kat sini
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Sekali tazkirah jumaat daaa....

p/s: tengah tukar selipar jepun nak gi masjid tumpang boss...jimat duit minyak hehehehe :)
 

badai2u

freshman
Joined
Mar 3, 2009
Messages
62
Points
0
Salam semua......Alhamdulillah pakej B pembelian pada 13/6 baru selamat diterima dan berharap sangat janaaura ini dapat membatu baby saya untuk tidur dengan lebih lena lagi hendaknya.......... kesian dengan ibunya yang bersengkang mata nak jaga baby ni............
Terima kasih kepada semua warga kerja KC..........
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
Salam semua......Alhamdulillah pakej B pembelian pada 13/6 baru selamat diterima dan berharap sangat janaaura ini dapat membatu baby saya untuk tidur dengan lebih lena lagi hendaknya.......... kesian dengan ibunya yang bersengkang mata nak jaga baby ni............
Terima kasih kepada semua warga kerja KC..........
berdoalah dengan penuh harapan. Insyaallah dipenuhi hajat oleh Yang Maha Berkuasa
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
nak cuba pakej orgone la pulak...mcm menarik je..

badai2u nanti share la pengalaman pas guna orgone ye
 

aisha2204

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
180
Points
0
Baru baru ni KC memang ada bagitahu nak kena naikkan harga jana Aura Orgone.
sebabnya ramai sangat pulun beli jana Aura Orgone. mentang mentang le, jana aura orgone tu pakej yg paling murah, so semua duk ligan pakej B.
Jadi untuk mewujudkan keseimbangan harga pada semua pakej, KC bagi semua harga pakej sama. Sesuai dengan muka kau orangye...
Pembuat orgone tu kata tak kisah le KC . lebih RM20 tu Kawan karib ambil je le , lagipun KC nak bayar bonus besar gedabak.
Ala, cik jana.Tak baik ckp mcm nih kat kitorang tau.Kitorang beli bkn sbb harga murah , tapi sbb nak try Orgone janaaura nih, nak rasa sendiri kehebatannya camna.Produk lain pun laku cam goreng pisang panas gak.Tgk Collagen smpi dah out of stock.KC bagi bonus besar sebab KC baik hati, jujur amanah.Kalo org lain, x tau ler kan leh bt camni ke tak.
 

shah130268

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
10
Points
0
hi, salam sumer.Alaaa tk sempat nk online ngan KC, terlepas bas.
Shah, awak belek page belakang hr nih pnya posting ms msti jmpa jawapannya.
Hehehe, just to update.Ak dh dpt 2nd bonus smlm.Adik badik ak 5 org pn dh dpt.Alhamdulillah, hanya Allah yg dpt membalas jasa baik KC.
tq aisha...... sorry lambat reply cos pg td banyak keja
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
wlupun orgone lebey murah tp saya tetap beli ccc...so takde maknanya beli yg murah bagai...maybe orgone tu something yg baru pd saya so tak berminat sgt tp bila dah baca feedback why not cuba pulak

dah diberi pilihan, guna jelah...
 
Top