Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
26
Points
0
sy betul2 berterima kasih pd kak chik atas usaha kak chik yg betul2 nak membantu. semoga usaha kak chik ni di rahmati Allah.
 

shah130268

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
10
Points
0
salam.... sy dah buat pembayaran utk pakej A pd 17/06/2009 tapi smpai skg x dpt barang lg ..... nape yek...... ada sesiapa bleh tlg tak?
 

aisha2204

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
180
Points
0
salam.... sy dah buat pembayaran utk pakej A pd 17/06/2009 tapi smpai skg x dpt barang lg ..... nape yek...... ada sesiapa bleh tlg tak?
hi, salam sumer.Alaaa tk sempat nk online ngan KC, terlepas bas.
Shah, awak belek page belakang hr nih pnya posting ms msti jmpa jawapannya.
Hehehe, just to update.Ak dh dpt 2nd bonus smlm.Adik badik ak 5 org pn dh dpt.Alhamdulillah, hanya Allah yg dpt membalas jasa baik KC.
 

ziza

Senior
Joined
Apr 7, 2009
Messages
532
Points
18
salam.... sy dah buat pembayaran utk pakej A pd 17/06/2009 tapi smpai skg x dpt barang lg ..... nape yek...... ada sesiapa bleh tlg tak?

tadak stok kut shah...hosmet yg order pakej A pada 13hb pun baru dpt kemarin...
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
hi, salam sumer.Alaaa tk sempat nk online ngan KC, terlepas bas.
Shah, awak belek page belakang hr nih pnya posting ms msti jmpa jawapannya.
Hehehe, just to update.Ak dh dpt 2nd bonus smlm.Adik badik ak 5 org pn dh dpt.Alhamdulillah, hanya Allah yg dpt membalas jasa baik KC.
allhamdulillah...sonok dgr dah dpt bonus...
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
salam smua.tul la tu hrp2 program ni memanfaatkn kita smua.jngn tamak sangat.saya pon kalo knlkn org rasanya knlkn jela takyah bg bonus taja pon xpe.kalo beli pon habis bnyak 6 pkg je la sbulan.ckupla tu nk tampung hidup yg da abis kontrak keje ni.hihi
 

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
26
Points
0
salam smua.tul la tu hrp2 program ni memanfaatkn kita smua.jngn tamak sangat.saya pon kalo knlkn org rasanya knlkn jela takyah bg bonus taja pon xpe.kalo beli pon habis bnyak 6 pkg je la sbulan.ckupla tu nk tampung hidup yg da abis kontrak keje ni.hihi
saya sokong Haiza. la ni saya pun dah kenalkan pd family member sy utk. join program kak chik ni, sy tak harap sgt bonus kenalkn org. klu ada sy terima, tu rezeki nama tp ni pun dah cukup baik bagi saya.
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
yup...mmg berterima kasih pd kakcik n orang yg kenalkan saya dgn produk n biz kak cik...wlupun dia taktau sgt pasal biz kakcik, tp melalui dia saya tau ttg peluang ni....syukur..
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Ada sebab kenapa perlu dinaikkan.Bukan suka2 nak naikkan harga.1st one....memang kakchik kena limitkan orang setiap pool dan buat research positif dan negatif so boleh perbaiki lagi sistem ni.Konsep kita adalah perniagaan internet untuk membantu pembeli bukan pelaburan internet yang meraih keuntungan tapi nampaknya ada yang dah mula anggap ni macam pelaburan.Salah tu.....Siap ada yang sms "kakchik boleh tak saya nak join pelaburan yang kakchik buat ni".....PELABURAN???????
PELABURAN!!!..heheh..tumpang senyum sat noO..:)
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
ye la aziah.u da join ker aziah?pd yg nk join baca la dulu portal tu. jngn jadi kera sumbang.bl tnya nak pkg apa pun .blur.apa da/
 

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
26
Points
0
ye la aziah.u da join ker aziah?pd yg nk join baca la dulu portal tu. jngn jadi kera sumbang.bl tnya nak pkg apa pun .blur.apa da/
Insyaallah, klu x de apa2 merasalah sy 1st. bonus ari Isnin ni. la la la.. la la
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
yela aisha.rezki.aziah,wah dah nk merasa bonus ek.tido tak lena la tu kang.heee
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
kepada yg dah dapat bonus, tahniah diucapkan..
kepada yg nak rekomen member, bolehlah tunjukkan website kc atau terangkan seterang-terangnya... :)
 

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
teruja dgr korang2 dah dpt bonus....sihat berduit...sungguh...badan sihat poket sihat
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
463
Points
16
salam.... sy dah buat pembayaran utk pakej A pd 17/06/2009 tapi smpai skg x dpt barang lg ..... nape yek...... ada sesiapa bleh tlg tak?
Akum semua...........
Dapat masuk sekejap aje pagi ni......InsyaAllah kakchik akan buka thread kat WTS tapi kakchik masih ada urusan yang perlu dibereskan dulu.Terima kasih pada shide yang tolong buka thread ni.Kakchik nak inform semua pembelian mulai 12hb Jun,penghantarn produk memang lewat sebab 1. kami kena semak satu persatu pembelian dalam akaun coz ada antara yang hantar sms kata dah bank in tapi rupa2nya tak de. 2. Cuba Cuba Collagen sekarang no out of stock tapi akan sampai dari kilang petang esok.kami akan hantar dengan segera bila dah dapat nanti. 3.Harga Jana aura orgone dinaikkan ke RM180 mulai harini coz nak samakan semua harga produk.Lagipun harga stokis dah naik.Kakchik harap yang belum dapat produk tu dapat tunggu.InsyaAllah once dapat dari kilang kami akan terus pos.
Ada juga yang call terus nak beli tapi bila kakchik tanya nak beli pakej apa dia kata dia tak tau.Bila tanya ada buka website tak?Dia kata tak buka pun.Dia dapat tau dari kawan.Itu lah yang kakchik kena layan dan explain.Kekadang ada call masuk tapi x dapat nak jawab.Pada sape2 yang masih tak dapat collagen,akan dapat package baru yang ada 30 sachets satu kotak.untung 3 sachets.
so bagi yg lum dpt tue jang risau...pembelian start dari 12/6 akan mula di post esok ptg 27/6 dngan bungkusan baru....hehe

p/s: terlepas pla on9 pagi ni haizz..ble tahan gak produk janaaura ni ekhh..smalam sy letak kat bawa bantal pas bangun je dah dkt pukul 8...lewat g keje..haha
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
teruja dgr korang2 dah dpt bonus....sihat berduit...sungguh...badan sihat poket sihat
bln depan ramai yg akan dpt bonus pool 500x2,lg bsr2 bonus,dh x lama tu,mggu dpn jek..kita bkl mendgr berita2 baik dan menggemparkn bln dpn...tungguuuuuu
 
Top