Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Akum semua...........
Dapat masuk sekejap aje pagi ni......InsyaAllah kakchik akan buka thread kat WTS tapi kakchik masih ada urusan yang perlu dibereskan dulu.Terima kasih pada shide yang tolong buka thread ni.Kakchik nak inform semua pembelian mulai 12hb Jun,penghantarn produk memang lewat sebab 1. kami kena semak satu persatu pembelian dalam akaun coz ada antara yang hantar sms kata dah bank in tapi rupa2nya tak de. 2. Cuba Cuba Collagen sekarang no out of stock tapi akan sampai dari kilang petang esok.kami akan hantar dengan segera bila dah dapat nanti. 3.Harga Jana aura orgone dinaikkan ke RM180 mulai harini coz nak samakan semua harga produk.Lagipun harga stokis dah naik.Kakchik harap yang belum dapat produk tu dapat tunggu.InsyaAllah once dapat dari kilang kami akan terus pos.
Ooo ptt la lmbt smpi brg,sy punya pon dh 10hari x smpi2 lagi,rs nya lbh pd tu pon ada lg..sabor2..bonus lk bln dpn ramai yg akan dpt utk pool 500 x 2..sabor2...hehe
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Sape yang order Pakej C dan D,kami dah mula buat urusan pos.Sesiapa yang dapat bonus pada hari Sabtu dan Ahad, pembayaran bonus akan dibuat pada hari isnin.
KC,adakah pool baru akan dibuka sebaik shj pool lama penuh??
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
wlaupun janaaura naik, tp kita stil lg untung.. betul tak.. so, x der apa yg nak dipertikaikan..

**cam mana keadaan off KC ek? aku x leh imagin keadaan kelam kabut pkrja2 KC.. cuma harap2 mereka kuat smngt la.. :)
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
wlaupun janaaura naik, tp kita stil lg untung.. betul tak.. so, x der apa yg nak dipertikaikan..

**cam mana keadaan off KC ek? aku x leh imagin keadaan kelam kabut pkrja2 KC.. cuma harap2 mereka kuat smngt la.. :)
tula,KC xnk ke cr part timer keje ngn KC,tlg2 bungkus ke,mest ramai members KC kt sini nk join...hehe
 

kakchik08

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
273
Points
0
Ada sebab kenapa perlu dinaikkan.Bukan suka2 nak naikkan harga.1st one....memang kakchik kena limitkan orang setiap pool dan buat research positif dan negatif so boleh perbaiki lagi sistem ni.Konsep kita adalah perniagaan internet untuk membantu pembeli bukan pelaburan internet yang meraih keuntungan tapi nampaknya ada yang dah mula anggap ni macam pelaburan.Salah tu.....Siap ada yang sms "kakchik boleh tak saya nak join pelaburan yang kakchik buat ni".....PELABURAN???????
 

azryn81

freshman
Joined
Apr 10, 2009
Messages
70
Points
0
Sape yang order Pakej C dan D,kami dah mula buat urusan pos.Sesiapa yang dapat bonus pada hari Sabtu dan Ahad, pembayaran bonus akan dibuat pada hari isnin.
salam kakchik,

macamana plak kalu yg masuk 31hb mei tp next monthnye sampai 30hb jun je?? so bonus masuk 30hb atau 1hb? saje je tanye, sbb masuk 31hb mei aritu, hehe..tq kakchik!!

peace!!
 

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
26
Points
0
Sape yang order Pakej C dan D,kami dah mula buat urusan pos.Sesiapa yang dapat bonus pada hari Sabtu dan Ahad, pembayaran bonus akan dibuat pada hari isnin.
yahoo.. bonus sy masuk ari Isnin, walaupun lewat sehari. time kasih k.chik.
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Ada sebab kenapa perlu dinaikkan.Bukan suka2 nak naikkan harga.1st one....memang kakchik kena limitkan orang setiap pool dan buat research positif dan negatif so boleh perbaiki lagi sistem ni.Konsep kita adalah perniagaan internet untuk membantu pembeli bukan pelaburan internet yang meraih keuntungan tapi nampaknya ada yang dah mula anggap ni macam pelaburan.Salah tu.....Siap ada yang sms "kakchik boleh tak saya nak join pelaburan yang kakchik buat ni".....PELABURAN???????
diorg yg igt pelaburan ni x baca kt portal KC tuh,x baca apa2 trs nk join,tu yg salah anggap..kalo psl yg salah anggap tu baca soal jwp kt portal kawan karib,and refer soalan no 15..Harapan KC...kalo rajin selak2 thread kt blkg nih,aku dh pnh copy paste...
 

azryn81

freshman
Joined
Apr 10, 2009
Messages
70
Points
0
Hai Azryn.....Aziah.Pagi lagi dah buka PC.kat ofis ke? 31hb akan dibayar 1hb.tapi kalau dah bank in dan kakchik dah dapat slip tu dari staf,kakchik sms nanti.
kakchik,

tul la tu, kat ofis ni, hehe..pg2 wajib bukak WC lu, nak tau ape perkembangan terkini, hehe..
 

kakchik08

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
273
Points
0
Ada juga yang call terus nak beli tapi bila kakchik tanya nak beli pakej apa dia kata dia tak tau.Bila tanya ada buka website tak?Dia kata tak buka pun.Dia dapat tau dari kawan.Itu lah yang kakchik kena layan dan explain.Kekadang ada call masuk tapi x dapat nak jawab.Pada sape2 yang masih tak dapat collagen,akan dapat package baru yang ada 30 sachets satu kotak.untung 3 sachets.
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Ada juga yang call terus nak beli tapi bila kakchik tanya nak beli pakej apa dia kata dia tak tau.Bila tanya ada buka website tak?Dia kata tak buka pun.Dia dapat tau dari kawan.Itu lah yang kakchik kena layan dan explain.Kekadang ada call masuk tapi x dapat nak jawab.Pada sape2 yang masih tak dapat collagen,akan dapat package baru yang ada 30 sachets satu kotak.untung 3 sachets.
now see!!ni pelabur KC,bkn pembeli..hehe
 
Top