Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
tu la pasai...doa2 la PR perintah next PRU..hikkk
2 x 5 je tu.
yg penting kita org melayu jgn sibuk berpolitik
baik tumpu pada ekonomi
org politik ni biasanya sibuk melahap ekonomi
bukannya membina ekonomi
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
aku tak berapa nak perasan...ada tak kat web kc tuh penerangan serba lengkap ttg panduan cara nak guna & faedah setiap produk yg diniagakan?
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
aku tak berapa nak perasan...ada tak kat web kc tuh penerangan serba lengkap ttg panduan cara nak guna & faedah setiap produk yg diniagakan?
lihat bahagian produk. rasanya dia ada upload brochure product.
 

azryn81

freshman
Joined
Apr 10, 2009
Messages
70
Points
0
lihat bahagian produk. rasanya dia ada upload brochure product.
cik jana,

brochure product tu leh print out tak?? nak tanye lu kot2 ada hakmilik terpelihara ke..senang nak tunjuk kat mak/family yg kat kampung, diaorg mana lah ada akses internet bagai..
tp kalu takleh pun takpe, saya faham..;)

peace!!
 

badai2u

freshman
Joined
Mar 3, 2009
Messages
62
Points
0
Salam semu, ari menerima khabar yang ditunggu-tunggu........
sms mengatakan bonus telah dibank in kan....... bonus pool lama... alhamdulillah....
TAPI masih tertunggu produk janaaura bagi pembelian 13/6.......
masih sabar menanti.................
 

mfaisal

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
9
Points
0
refresh oil tu bagus le.
penat driving, sapu je refresh oil kat badan, terus rasa segar. sesuai beno pada mereka yg hendak melegakan stress ni.
kalau kat ofis tu lepas tgk file bertimbun timbun, sapu je refresh oil, mesti tenang dan minda pun leh bekerja dengan baik.
kau orang bila nak cuba refresh oil tu?
bau dia pun ok. aromatherapy le kata kan.
betul ker...
boleh bli ni...
jana aura jana wang
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
alhamdulillah.. moga2 dimurahkan lagi rezeki KC & kita smua.. amin..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
dah lepas byk mukasurat laaa...brg hosmet order 13hb baru smpi ari ni...takpa lambat janji smpi...share2 sy punya dulu ccc dulu..
ak pn order 13hb gak.. tapi tk sampai2 g.. maybe hari ni insyaallah kalo takde halangan sampai.. :)
 

sitipayung

freshman
Joined
May 25, 2009
Messages
3
Points
0
releks la.. ak beli 12/06 smpai 22/06..
korg jgn la risau.. myb out of stok...
so tungguuuu..
saya pun beli 12/6 tapi saya punye pun tak sampai lagik ..ish..ish...tape la tunggu je la........myb kchik bz n out of stock........
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
bro2 sekalian, seperti mana yg kita telah ketahui..ada perubahan bg bonus penaja dlm pool yg baru..so, nk tnya.. klau kwn yg kita rekemen sebelum nie dia buat repurchase, kita kena update jgk ke kat KC atau dh mmg auto update? aku masih lagi kurang jelas tentang komisyen rekemen kwn masuk nie.. bleh tak yg mana tau, tolong la bgtau saya/kami kat sini.. TQ :)
 

kakchik08

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
273
Points
0
Akum semua...........
Dapat masuk sekejap aje pagi ni......InsyaAllah kakchik akan buka thread kat WTS tapi kakchik masih ada urusan yang perlu dibereskan dulu.Terima kasih pada shide yang tolong buka thread ni.Kakchik nak inform semua pembelian mulai 12hb Jun,penghantarn produk memang lewat sebab 1. kami kena semak satu persatu pembelian dalam akaun coz ada antara yang hantar sms kata dah bank in tapi rupa2nya tak de. 2. Cuba Cuba Collagen sekarang no out of stock tapi akan sampai dari kilang petang esok.kami akan hantar dengan segera bila dah dapat nanti. 3.Harga Jana aura orgone dinaikkan ke RM180 mulai harini coz nak samakan semua harga produk.Lagipun harga stokis dah naik.Kakchik harap yang belum dapat produk tu dapat tunggu.InsyaAllah once dapat dari kilang kami akan terus pos.
 
Top