Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
iklan jap...untuk peminjam2 ptptn..

Peminjam usah menyepi




PEMINJAM bantuan pelajaran Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) diminta tidak menyepikan diri, sebaliknya berunding dengan agensi itu bagi membayar balik ********.

Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohd Khaled Nordin, berkata peminjam yang sudah bekerja diminta berunding dengan agensi berkenaan.

“Bagi peminjam tegar, kementerian bekerjasama dengan Kementerian Dalam Negeri bagi memastikan mereka tidak keluar negara,” katanya menjawab soalan tambahan Ong Ka Ting (BN-Kulai).


pas dpt bonus k.cik ni bleh la korang bayo kan..kan..hehe
pakcik dulu belajo takder ptptn ni..semua pakai FAMA je...:)..selamatt..hikk
Kerajaan ni patut kasi percuma je kos belajarni.
kalau ramai yang pandai rakyat Malaysia juga.
Ini tak semua nak bebankan rakyat
Hasil bumi kaya raya
jadi boleh bayar kos pendidikan percuma
pada semua bangsa
baru le One Malaysia
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
hehehe..aku ok je..janji masyukkk..:D
tapi kan apa yg exclusive dgn kad tu, apa lagi kelebihan dgn ada kad tu..bleh dpt discount kat starbuck x?..:)
boikot us n yahudi,lupa ka cek?
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
Janaaura,
Kalo yg penyakit lelah & hepatitis B, elok amik produk aper yg berkesan?
hangpa ni duk ingat aku doktor ke. kalau dah sakit parah parah tu jumpa doktor je. Cuba Cuba Collagen ni makanan kesihatan dan bukannya ubat untuk hilangkan penyakit.
Kalau yang sakit tu bila mereka ambil CCC, sebagai makanan kesihatan sahaja. jangan pula lepas ambil CCC tinggal pula ubat doktor.
Kalau yang sakit hepatitis B dan lelah mereka boleh ambl CCC. atau lebih baik minta nasihat doktor dahulu
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
soklan kepada janaaura:

janaura tu boleh guna lebih dari sorang tak?misalnye,hari ni aku pakai,sok mak aku pakai pulak??tak effect ke?
seelok elok nya pada seorang sahaja. kerana bila ia sudah harmoni dengan anda nak buat apa kasi kat orang lain.
 

ensume

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
28
Points
0
emm yea laa ....jana tlg jawab...ke tiap sorg kena ada l janaaura
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
seelok elok nya pada seorang sahaja. kerana bila ia sudah harmoni dengan anda nak buat apa kasi kat orang lain.
oo camtu ker?ok2,nasib bek dpt tahu awal..kalo x,mmg nak try guna ramai2..haha.ok2 thx..

P/S: apsal plk terpost dua kali.?adeh..
 

ensume

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
28
Points
0
k tq jana.emm jana klau ada makluk alus dtg kacau seseorg janaaura ni boleh digunakan ke....
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
emm yea laa ....jana tlg jawab...ke tiap sorg kena ada l janaaura
tak lah wajib setiap org kena ada satu Jana aura. nanti kalau I keluar statement macam ni, kau orang paksa lak kekawan kau orang beli. nanti timbullak macam macam fitnah.
Pada saya senang dan mudah sahaja.
Kalau anda ada rezeki untuk memilikinya
anda akan memilikinya
itu sahaja.
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
apasal aku sms di nombor kak cik tu tak di balas balas dah sejam :(
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
k tq jana.emm jana kalau ada makluk alus dtg kacau seseorg janaaura ni boleh digunakan ke....
makhluk halus yg jahat ni biasanya dlm bentuk energi negatif. Jana Aura Orgone membantu menghindari energi negatif ini. susah nak cakap perkara yang tak nampak ini. Tapi kalau ikut apa yang saya faham tentang orgone ini, benda benda yg bersifat energi negatif ini tidak mendekati orgone kerana kalau dekat nanti kena sedut dan tukar jadi positif pula. ini kerana apa yg saya faham orgone bersifat menyedut energi negatif dan menukarnya ke energi positif. pendek kata orgone ni macam pokok ye. pokok dia sedut karbon dioksida , karbon dioksida diproses didalamnya dan di bebaskan semula dalam bentuk oksigen. jadi lebih kurang mcm tu le kaedahnya. Wallahualam
 
Last edited:

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
apasal aku sms di nombor kak cik tu tak di balas balas dah sejam :(
habis tu you ingat kc tu telepon operator ke. KC tu kan banyak kerjanya. entah entah tgh meeting ke. tak kan nak bersms tengah meeting. nanti bila dah free mesti dia balasnya.
satu lagi kalau ada yg ber sms tanya soalan-soalan ala polis pencen tu, memang tak dijawabnya.
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
habis tu you ingat kc tu telepon operator ke. KC tu kan banyak kerjanya. entah entah tgh meeting ke. tak kan nak bersms tengah meeting. nanti bila dah free mesti dia balasnya.
satu lagi kalau ada yg ber sms tanya soalan-soalan ala polis pencen tu, memang tak dijawabnya.
oiiiii.. aku tau la dia buka operator aku nak tanya jak .. yang you tu apasal .. sikit mau ingat la bro...
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
kalau u buat bizz.. n bagi jawapan mcm ni.. apa perasaan ko punya customer... bagi jawapan dgn bagus la.. walau mcm mana pun pelanggan punya karena ko kena jawap dgn baik...
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
ai metana.saya rasa better u call je kc.rasanya nk bersms ni bz sket la.apa yg u nak tau?
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
kalau u buat bizz.. n bagi jawapan mcm ni.. apa perasaan ko punya customer... bagi jawapan dgn bagus la.. walau mcm mana pun pelanggan punya karena ko kena jawap dgn baik...
haha,janaura jawap mmg ayat sentap punya..ko tepon je kakcik tu,dia bkn kaki sms..orang bz,mana la sempat nk sms2 ni..
 
Top