Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

danish6363

freshman
Joined
Mar 28, 2008
Messages
100
Points
6
rilekslah semua..come on la....jgn lah dok gaduh-gaduh cam nie..kita kena ingat bukan yang dalam warga WC sajer yang join support bisnes KC nie..diluar tu pun ramai gak yang join...kita nak biznes KC nie bertahan....so berforum lah dengan berhemah......thanks to KC bg peluang kepada kita semua....
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
rilekslah semua..come on la....jgn lah dok gaduh-gaduh cam nie..kita kena ingat bukan yang dalam warga WC sajer yang join support bisnes KC nie..diluar tu pun ramai gak yang join...kita nak biznes KC nie bertahan....so berforum lah dengan berhemah......thanks to KC bg peluang kepada kita semua....
sokongg...tambah sikit berhemah dan berilmiah...kalau nak cembang pasal bisness lain bleh buat thread lain...cni just kc ja k...blehhh???..dealll!!!
 

ziza

Senior
Joined
Apr 7, 2009
Messages
532
Points
18
Huyioo..dah bukak thread baru..apa cer last 10 pages tu agaknye ye...rugi lah tak tahu..hehe..sibuk ja seharian ni smpi tak sempat jengah WC...tup tup dh ada buku baru..siap ada argue2 kecil-kecilan gitu...harap2 semuanya akan kembali normal ya...
 

danish6363

freshman
Joined
Mar 28, 2008
Messages
100
Points
6
Deal.....saya mesti pileeyyyyy!!!!!!!!
sokongg...tambah sikit berhemah dan berilmiah...kalau nak cembang pasal bisness lain bleh buat thread lain...cni just kc ja k...blehhh???..dealll!!!
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Huyioo..dah bukak thread baru..apa cer last 10 pages tu agaknye ye...rugi lah tak tahu..hehe..sibuk ja seharian ni smpi tak sempat jengah WC...tup tup dh ada buku baru..siap ada argue2 kecil-kecilan gitu...harap2 semuanya akan kembali normal ya...
pasal normal la yg jadi hot sat tu..heheh..tapi sat jaa bukan lama punn...heheh:)..apa2pun beli...pakai...masyukkk...hikkk
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Memang kakchik pilih satu bank untuk pembayaran coz mudah nak handle tengok pembayaran masuk dan cepat aktifkan sharing profit. Yang sebenarnya jumlah berapa orang dah dalam pool xde masalah coz setiap orang akan dapat pembayaran bonus cuma yang cepat tu tak lama lagi dapatlah rezeki dia.Kakchik tak buat ramai dalam satu pool.Ini pun dah ada beberapa pool dah so kalau dah cukup may be kakchik akan stop buka peluang ni.Concerntrate pada yang ada.Untuk manage harapan pembeli dan duit orang adalah satu amanah.So kenalah hati.Biar tak ramai asalkan perkara berjalan lancar.
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Collagen tu perisa lemon.Saje nak bagitau...sape yang makan tu yang metabolisma badannya tinggi akan rasa macam nak demam mula-mula makan tu. Peringkat permulaan saje.Selepas seminggu badan akan rasa perubahan.Kebanyakan yang makan kata badan rasa sihat dan tidak lesu.Collagen ni juga membantu menstruktur kulit badan kita.Pada mereka yang ada parut terutama yang lepas bersalin,biasanya parut tu akan mula hilang.
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Hari sabtu lepas kakchik terperanjat coz ada seorang ahli WC call dan discuss dengan kakchik.Dia dapat cari 20 orang kekawan dan dah siap bank in kan bayaran pembelian.Cuma kakchik nasihatkan pada yang lain, bagitau kakchik dulu dah ada berapa orang dan nak bank in so kakchik boleh tengok tempat dalam pool. Ada juga beberapa orang lain yang bertanya.Kalau nak tanya dan discuss sebaik-baiknya YM.Selalunya kalau kakchik tak de talk waktu malam,kakchik akan on YM iaitu [email protected] yang nak bertanya dan discuss untuk tambah pendapatan lebih boleh bincang dengan kakchik.
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Saya ada mendengar 3 testimonial yang sama dari pengguna Cuba Cuba Collagen 5000mg/
Mereka memberitahu, mereka mengalami keracunan makanan kerna makan di kedai dan di kenduri kahwin.
Bila kena keracunan makanan ni , apa lagi muntah dan cirit birit serta perut tidak enak dan berangin.
Ubat doktor sudah ditelan tapi masih tidak hilang sakitnya.
Walaubagaimanapun bila mereka ambil satu uncang Cuba Cuba Collagen 5000mg,
serta merta angin diperut keluar, keadaa yg tidak enak hilang dan kembali normal.
Jadi bagi mereka yg mengalami keracunan makanan boleh cuba Cuba Cuba Collagen 5000mg...
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
At last dah ada jawapan dari MOD Inspiration kita...;);)

Kenapa close??? Bacalah apa yang diberitahu kat bawah ni.... Well make sure no more merapu yek selepas ni....

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Terlebih dahulu saya ingat meminta maaf kalau ada yang merasakan bahawa thread tersebut tidak wajar ditutup. Pada saya the last 4-5 pages of the thread agak diverting dari tujuan asal thread tersebut. Saya terpaksa tutup thread tersebut untuk meredakan sedikit ketegangan yang mungkin timbul disebabkan oleh perbezaan pendapat dikalangan forumur.

Walaubagaimanapun, Since sudah ada thread part 2 mengenai topik yang sama telah dibuka anda boleh continue perbincangan anda disana. Harapan saya agar semua yang terlibat berbincang dengan cara yang berhemah. Perbezaan pendapat itu biasa dan normal, as such try to handle it in a nice way. Selamat berforum.
 
Top