Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
yup betul tu...kalau ader biz lain bukak thread sendiri la o.k..lagipun tak payah bayar pun kalau nak bukak thread baru nie...peace...
lebih afdhal bukak kat WTS...nampak pro sikit..

just cadangan sahaja....InsyaAllah ada sales... :)
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
so, stakat nie tak der sapa lagi yg dpt bonus 500X2bln kan.. sapa2 yg dh dpt nanti utk bonus pertama 500 nie.. bg lah tau kitorang kat sini.. aksi gempakkk.. :D
 

badai2u

freshman
Joined
Mar 3, 2009
Messages
62
Points
0
x sabar ku nanti hari esok kerana esk bonus pertamaku........... thak you KC AFUNDI KC
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
463
Points
16
alung.nak tanya apa kesan ccc tu kat u skang
btul gak kate noah 2...tp itu untuk sampingan jg...hehe.
kesan paling ketara ni sy tengok macam +++putih gak sy ekh haha...selain 2 biasanye petang main basketball 2-3 round cam2 dah start semput....skarang ader ok da dapat main sampai 4-5-6 round dah...1round 15minit...haha..2ler sy suka minum collegen ni..n 1g mak n ayah pun suka minum coz kate mereka mcm ++sihat dah skarang ni...2ler xsabar nak tunggu produk sampai...dah abis dah..haha
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
463
Points
16
wow!!banyak tu alung dah beli.padanler minum collagen smpai 2x sehari, leh cepat abiskan stock yg ader, pastuh beli lagi, lagi dan lagi.ko tiap2 mggu ker masuk bonus alung, smpai 3x sebulan.

p/s : pssst, alung ader orang rindu kat ko ler kat dlm nih.sib baik u've come back.
xder la sampai semingg skali masuk bonus...2pun if produk dah nak abis baru order...hehe bonus masuk smpai3x tu bab 1st sy beli 08april09 klau xclap...pastu masuk bonus time 8may then beli g time 12may...pastu produk abis n start dah nampak kesan then time 22may order g...hehe 2ler sampai 3kali masuk....

p/s : yaker sapa rindu ngan sy ni??haha
 

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
463
Points
16
ummm..bila cuba-cuba colegen nk smpai ni k.cik...dh smggu bli..huhu
sabar2 jela k yati...ramai g org2 yg order seminggu n 2mggu lepas lum dpt produk coz kakchik kater dah abis produk....n dah start hantar produk balik mggu lepas xclap time jumaat kot start hantar...so mgkin esok or lusa sampai la 2 coz kakchik bagitau cam2 ler...hehe
 

badai2u

freshman
Joined
Mar 3, 2009
Messages
62
Points
0
wow bonus pertama untuk pool baru ker???or pool lame??
pool lama......... pool baru bulan depanlah pulak tapi tu la barang x sampai lg....... KC kata dah pos utk 13/6 punya..... tungguuuuuuuuuuuu.......:rolleyes:
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
Cik JanaAura, Set Aroma Terapi tu agak2nya boleh tahan berapa lama?
terpulang pada penggunaan. secepat cepatnya sebulan. tapi bonus banyak masuk tak kisah le kan. seminggu guna kasi habis pun tak pa. boleh order lagi pastu bonus masuk lagi. kaya le u all. orang lain gawat kau orang kaya raya. Alhamdulillah.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
terpulang pada penggunaan. secepat cepatnya sebulan. tapi bonus banyak masuk tak kisah le kan. seminggu guna kasi habis pun tak pa. boleh order lagi pastu bonus masuk lagi. kaya le u all. orang lain gawat kau orang kaya raya. Alhamdulillah.

Jika kakchik jujur dengan apa yang dibuatnya bolehlah kitorang yang banyak hutang ni kurangkan sikit hutang yang ada.....:):) Itu jelah harapan kami pada kc.....Insya allah....
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
terpulang pada penggunaan. secepat cepatnya sebulan. tapi bonus banyak masuk tak kisah le kan. seminggu guna kasi habis pun tak pa. boleh order lagi pastu bonus masuk lagi. kaya le u all. orang lain gawat kau orang kaya raya. Alhamdulillah.
hehehe..pakcik kayooo...:D
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
KC sedang buat penyusunan nombor untuk beri pada sapa yg masuk skim kongsi ini. Nanti KC nak buat kad yg print nama dan nombor ahli komuniti kawan karib. tu yg sibuk tu. aku cadangkan pada KC potong je bonus RM50 (sekali potong je le) untuk belanja buat kad dan beri cenderahati kawan karib(seperti pen ke dan sebagainya). Ini cadangan aku le pada KC. Cadangan you all tak tahule. Kalau ada yg rasa kedekut nak bagi potong Rm50 tu memang jenis taik hidung masin. tak kan KC nak tanggung semua kan. dah le kasi bonus besar gedebak..
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
KC sedang buat penyusunan nombor untuk beri pada sapa yg masuk skim kongsi ini. Nanti KC nak buat kad yg print nama dan nombor ahli komuniti kawan karib. tu yg sibuk tu. aku cadangkan pada KC potong je bonus RM50 (sekali potong je le) untuk belanja buat kad dan beri cenderahati kawan karib(seperti pen ke dan sebagainya). Ini cadangan aku le pada KC. Cadangan you all tak tahule. Kalau ada yg rasa kedekut nak bagi potong Rm50 tu memang jenis taik hidung masin. tak kan KC nak tanggung semua kan. dah le kasi bonus besar gedebak..
No problem with me...;)
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
Jana, nak tanya produk ccc ni adakah ia boleh buang toksin dalam usus atau kita tetap memerlukan produk lain untuk membersihkan toksin kat dalam usus kita yang berkurun lama di situ???
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
KC sedang buat penyusunan nombor untuk beri pada sapa yg masuk skim kongsi ini. Nanti KC nak buat kad yg print nama dan nombor ahli komuniti kawan karib. tu yg sibuk tu. aku cadangkan pada KC potong je bonus RM50 (sekali potong je le) untuk belanja buat kad dan beri cenderahati kawan karib(seperti pen ke dan sebagainya). Ini cadangan aku le pada KC. Cadangan you all tak tahule. Kalau ada yg rasa kedekut nak bagi potong Rm50 tu memang jenis taik hidung masin. tak kan KC nak tanggung semua kan. dah le kasi bonus besar gedebak..
hehehe..aku ok je..janji masyukkk..:D
tapi kan apa yg exclusive dgn kad tu, apa lagi kelebihan dgn ada kad tu..bleh dpt discount kat starbuck x?..:)
 
Last edited:

Alung

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
463
Points
16
KC sedang buat penyusunan nombor untuk beri pada sapa yg masuk skim kongsi ini. Nanti KC nak buat kad yg print nama dan nombor ahli komuniti kawan karib. tu yg sibuk tu. aku cadangkan pada KC potong je bonus RM50 (sekali potong je le) untuk belanja buat kad dan beri cenderahati kawan karib(seperti pen ke dan sebagainya). Ini cadangan aku le pada KC. Cadangan you all tak tahule. Kalau ada yg rasa kedekut nak bagi potong Rm50 tu memang jenis taik hidung masin. tak kan KC nak tanggung semua kan. dah le kasi bonus besar gedebak..
bagus jg cadangan ni sy pun no komen...klau le kat kad nama 2 letakla no ahli untuk log in kat http://www.kawankarib.myportal.my...if http://www.kawankarib.myportal.my ader forum sendiri untuk ahli2 yg dah join kan best...hehe
 

nomelqute

freshman
Joined
May 2, 2009
Messages
44
Points
0
jika kakchik jujur dengan apa yang dibuatnya bolehlah kitorang yang banyak hutang ni kurangkan sikit hutang yang ada.....:):) itu jelah harapan kami pada kc.....insya allah....
Kekawan... sebaik-baiknya "zero" hutang!!!

Jauhkan hutang daripada kehidupan anda sebab ianya umpama duri dalam daging!!!

Gunakan peluang yg ada ini utk melangsaikan hutang!!!

Peace :D
 
Top