Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
refresh oil tu bagus le.
penat driving, sapu je refresh oil kat badan, terus rasa segar. sesuai beno pada mereka yg hendak melegakan stress ni.
kalau kat ofis tu lepas tgk file bertimbun timbun, sapu je refresh oil, mesti tenang dan minda pun leh bekerja dengan baik.
kau orang bila nak cuba refresh oil tu?
bau dia pun ok. aromatherapy le kata kan.
 

janaaura

freshman
Joined
Jun 6, 2009
Messages
181
Points
0
semua produk ada logo jana aura.
jadi semua produk nak jana aura le tu( depa pakai nama aku tu, he he he)
jana aura jana wang...
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
slm n gudmorning...g la portal KC,kotak CCC dh berwajah baru,sekotak ada 30sachet,harga RM180/kotak,so senang sikit la,beli sekotak je utk stok sebulan...bijak,bijak..
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
that mean harga CCC lagi murah la, sbb sblum nie dpt 27 sachets jer kan.. so, yg mana belum dpt lagi sbb terlmbt tue, so berbaloi jgk la tnggu.. hehe..
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
that mean harga CCC lagi murah la, sbb sblum nie dpt 27 sachets jer kan.. so, yg mana belum dpt lagi sbb terlmbt tue, so berbaloi jgk la tnggu.. hehe..
btl2,kata cik jana lebih 3 tu dia bg sbb kos pakaging murah sikit,yela dl smpi 3 kotak,tp skg satu kotak je,so pakaging cost dh cut sikit la,tp dia x amik sebaliknya dia up lagi 3sachet utk pembeli..baik btl la kan,hehehe:)
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
semua produk ada logo jana aura.
jadi semua produk nak jana aura le tu( depa pakai nama aku tu, he he he)
jana aura jana wang...
Glamour u nama dah ada kat setiap produk ;);) Penjanaan berterusan.... Jana duit... jana sihat... jana ilmu...jana minda...eishh banyak betul kegunaan nama jana ni yekkk:)
 

wave

freshman
Joined
Jun 2, 2009
Messages
51
Points
0
Originally Posted by aisha2204
10. Adakah ada had pembelian?
Tiada had pembelian.

Ikut thread sblm nih, ader yg bagitau pembelian dihadkan 6 package utk setiap org.Tapi, kat portal still sama gak, takder had pembelian.Anyone, plz comment.

Hehehe... Kakchik TERLUPA nak UPDATE le tu..
haa...yg nie aku blur skit..

-had pembelian 6 package utk setiap seorang; ATAU
-had pembelian 6 package utk setiap ORDER..

yg mana satu betul? pada sapa yg call KC please tnya pasal benda nie.. nnti ramai2 call rasa ganggu KC plak.. tq :D
 
Joined
Jun 16, 2009
Messages
3
Points
0
salam..mtk tunjuk ajr..hehe org baru..saye sependapat ngn wave psl limit pembelian..ade sdikit kekeliruan..dlm portal KC ade ckp no limit,tp ade sesetgh ckp limit smpi 6 package..6 package tu xtau la plk utk seorg je atau skali order ke atau utk tempoh 2 bln..
 

ensume

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
28
Points
0
12. Bagaimana kalau saya memperkenalkan orang?
Emmm.....Pada mulanya kakchik tak nak buat tapi atas permintaan ramai untuk tambah pendapatan, kakchik pun cuba cari formula.Formulanya tetap sama. Cari 3 orang akan dapat satu profit share.Sekiranya ramai maka banyaklah dapat profit share.penaja tidak dibenarkan membentuk sistem piramid atau multilevel kerana ini bukan konsep perniagaan kami.


tlg jelaskan leh....1profit share tu berapa rm100 ke rm 500.
 

amirah_husna79

freshman
Joined
May 8, 2009
Messages
83
Points
0
em...lepas ada pembaharuan ni jgn lak semua mengejar keuntungan...nanti dah lari dari niat kita nak beli barang n tambah sedikit keuntungan kita
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
saya pun nk tau gak la.ada had pmbelian ker?ker blh jer bli baper bnyak kita nak?
 

haiza78

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
266
Points
0
lg satu saya krg fhm .kalo knlkn org 3serentak dpt i free ps.so maknanya dorang xkn lg dpt 100x i org la ye?
 

aisha2204

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
180
Points
0
salam..mtk tunjuk ajr..hehe org baru..saye sependapat ngn wave psl limit pembelian..ade sdikit kekeliruan..dlm portal KC ade ckp no limit,tp ade sesetgh ckp limit smpi 6 package..6 package tu xtau la plk utk seorg je atau skali order ke atau utk tempoh 2 bln..
Salam semua, sy der call KC tadi tnya pasal nih.KC bagitau limit 6 package nih adalah untuk satu hari pembelian.Contohnya hari nih 24.06, awak beli 6 package, besoknya 25.06 awak masih boleh beli lagi.So, dalam satu pusingan pool awak boleh sebanyak mana yg awak mampu.Cuma SYARATNYA 1 hari tak boleh lebih 6 package.Harap membantu.
 
Top