Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

mCrew

Senior
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,144
Points
38
Tujuan thread "Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]" untuk bincangkan produk kak cik tu kan?

Jadi, biarlah apa yang telah terjadi tu. Mod da close thread lama, tak perlu
nak argue2 lagi. Tumpukan pada topik perbincangan sebenar, tak perlu
ungkit-ungkit lagi. Buang yang keruh ambil yang jernih.

Just stop here. Mulakan kembali diskusi ilmiah.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
Tujuan thread "Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]" untuk bincangkan produk kak cik tu kan?

Jadi, biarlah apa yang telah terjadi tu. Mod da close thread lama, tak perlu
nak argue2 lagi. Tumpukan pada topik perbincangan sebenar, tak perlu
ungkit-ungkit lagi. Buang yang keruh ambil yang jernih.

Just stop here. Mulakan kembali diskusi ilmiah.
Oppsss...ok...no more argue.... just tak puas hati je...:):)
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
Oppsss...ok...no more argue.... just tak puas hati je...:):)
herm,betul2..harap kakcik dapat luangkan masa utk berforum kat wc ni..banyak persoalan nak ditanya ni..semakin hari makin pening..macam2 idea kuar dari sana sini..nak sms kakcik la.so masuk forum ni balik..
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
36
Tips kalau korang taknak mod atau admin close thread.

Gi bukak thread kat bahagian WTS: Pengiklanan dan Pemasaran tu. Situ korang siap stickykan pun takpe kalau mau. Nak bincang apa lepas tu, takde masalah punya..thread lama tu bagus.Tapi hujung-hujung tu dah setat ramai yang mengarut..
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
Tips kalau korang taknak mod atau admin close thread.

Gi bukak thread kat bahagian WTS: Pengiklanan dan Pemasaran tu. Situ korang siap stickykan pun takpe kalau mau. Nak bincang apa lepas tu, takde masalah punya..thread lama tu bagus.Tapi hujung-hujung tu dah setat ramai yang mengarut..
ok,tima kasih bg info..pasni kena hati,hope takda sapa nak bangkitkan kemarahan orang lain,condemn sana sini..
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Tujuan thread "Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]" untuk bincangkan produk kak cik tu kan?

Jadi, biarlah apa yang telah terjadi tu. Mod da close thread lama, tak perlu
nak argue2 lagi. Tumpukan pada topik perbincangan sebenar, tak perlu
ungkit-ungkit lagi. Buang yang keruh ambil yang jernih.

Just stop here. Mulakan kembali diskusi ilmiah.
sokong 110% !!!:cool:
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
copy paste dari salah sorang forumer yang pm aku..

alar,ko punya statement tu,statement org tua la??statement plg bagus??
susah ada orang macam ko ni,semua benda ko nak condemn..ceramic la,org wat affliate ko nak condemn la!WTF??
nanti kalo program kakcik ni kena banned..time tu la kau nak maki,tak dapat bonus lg la.tipu la..piraahh..cakap sini boleh la..aku baca la statement dari mula2 ko posting ko dulu..tau la ko camne...
lain kali jgn masuk thread/forum ni je..g baca thread/forum2 lain..blaja benda lain juga.jgn duk pandang program kakcik ni je..
tu la nampak macam lack of knowledge..haha..dah la.malas nak layan..yang penting ramai orang panas ati dengan lu..huhu


sapa lagi panas ati ni ???...kalau ramai tak puas ati aku boleh blah laa.tapi kalau takat segelintir org yg tak puas ati dkt aku tu perkara normal la...aku tak amik pot pun...

:cool:
 

hazwan17

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
326
Points
16
Age
31
copy paste dari salah sorang forumer yang pm aku..

alar,ko punya statement tu,statement org tua la??statement plg bagus??
susah ada orang macam ko ni,semua benda ko nak condemn..ceramic la,org wat affliate ko nak condemn la!WTF??
nanti kalo program kakcik ni kena banned..time tu la kau nak maki,tak dapat bonus lg la.tipu la..piraahh..cakap sini boleh la..aku baca la statement dari mula2 ko posting ko dulu..tau la ko camne...
lain kali jgn masuk thread/forum ni je..g baca thread/forum2 lain..blaja benda lain juga.jgn duk pandang program kakcik ni je..
tu la nampak macam lack of knowledge..haha..dah la.malas nak layan..yang penting ramai orang panas ati dengan lu..huhu


sapa lagi panas ati ni ???...kalau ramai tak puas ati aku boleh blah laa.tapi kalau takat segelintir org yg tak puas ati dkt aku tu perkara normal la...aku tak amik pot pun...

:cool:

dah2 la tu bro....
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
copy paste dari salah sorang forumer yang pm aku..

alar,ko punya statement tu,statement org tua la??statement plg bagus??
susah ada orang macam ko ni,semua benda ko nak condemn..ceramic la,org wat affliate ko nak condemn la!WTF??
nanti kalo program kakcik ni kena banned..time tu la kau nak maki,tak dapat bonus lg la.tipu la..piraahh..cakap sini boleh la..aku baca la statement dari mula2 ko posting ko dulu..tau la ko camne...
lain kali jgn masuk thread/forum ni je..g baca thread/forum2 lain..blaja benda lain juga.jgn duk pandang program kakcik ni je..
tu la nampak macam lack of knowledge..haha..dah la.malas nak layan..yang penting ramai orang panas ati dengan lu..huhu


sapa lagi panas ati ni ???...kalau ramai tak puas ati aku boleh blah laa.tapi kalau takat segelintir org yg tak puas ati dkt aku tu perkara normal la...aku tak amik pot pun...

:cool:
tingin gak aku jumpa face 2 face dgn orang knowledge tinggi ni...bleh la buat ukuran kat badan aku ni..
ni last komen aku utk mamat yg berkenaan aku malas nak sembang kosong dlm ni..kalau rasa bagus sgt face 2 face..ni num aku 017.4004324. pastu kita leh bincang sama2 bisness . Baru bleh syer hang nyer knowledge tu!..kalau x tak yah dok pm2 orang!!

apa2 pun aku mintak maaf kalau sapa2 yg terasa kat dlm ni tadi ptg.aku just nak cakap..x salah kan..kan dunia tanpa sempadan..lagipun takder yg berunsur perkauman pun yang boleh emosianal sgt...

adiosss amigossss
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
tingin gak aku jumpa face 2 face dgn orang knowledge tinggi ni...bleh la buat ukuran kat badan aku ni..
ni last komen aku utk mamat yg berkenaan aku malas nak sembang kosong dlm ni..kalau rasa bagus sgt face 2 face..ni num aku 017.4004324. pastu kita leh bincang sama2 bisness . Baru bleh syer hang nyer knowledge tu!..kalau x tak yah dok pm2 orang!!

apa2 pun aku mintak maaf kalau sapa2 yg terasa kat dlm ni tadi ptg.aku just nak cakap..x salah kan..kan dunia tanpa sempadan..lagipun takder yg berunsur perkauman pun yang boleh emosianal sgt...

adiosss amigossss
erhhh..ko ni apahal?aku dah buka thread baru,xnak gado2.ko pulak buat spoiled..apa kes ni??
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
Pls lah.... no more argue... if not i'll ask wanda open new thread for kakchik....don't be like this....plssssss.....
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
erhhh..ko ni apahal?aku dah buka thread baru,xnak gado2.ko pulak buat spoiled..apa kes ni??
aku x gaduh pun dlm ni..aku just cakap sapa yg pm aku tadi...ko pehal ni??..buat pe gaduh2 kan dapat per pun..baik layan masyukkkk...pada aku bergaduh baik aku makan gado2 daaa...darah muda ekkk??..
 
Last edited:

Faizal

Senior
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,052
Points
38
ape la kena ngn sume org ni..ni tmpt utk discussion..bkn utk gaduh2..plz...stop all this thing...okay? dah, jgn gaduh2..damai eh? buang yg keruh amik yg jernih..xpayah reply psl post aku ni. xpayah komen pape lagi dah pasni. post lepas ni mesti yg bkaitan dgn program kakchik je. orite? bismillah..
 

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
109
Points
0
Pls lah.... no more argue... if not i'll ask wanda open new thread for kakchik....don't be like this....plssssss.....
sabar je la,dah buka thread baru pun,ada orang bikin spoil!!
anyway,new thread ni boleh handle..kalau buka cite baru.bukanye buka cite lama...happy posting la..
jgn nak start pertikaikan orang lain..kalau nak sgt.buka thread sendiri.. kita kat sini nak cite pasal bisnes kakcik,buka nak gi condemn orang lain..:cool

P/S:kalau kakcik online kan senang..senang nak tanya skit..
 
Top