Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

eyta

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
101
Points
0
ai kena close dah plak yg lama...rasa kalo kak cik join baru best kot thread ni..

p/s:bg la saya keje part time...kak cik senang, saya pun senang...hihihi
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
ai kena close dah plak yg lama...rasa kalo kak cik join baru best kot thread ni..

p/s:bg la saya keje part time...kak cik senang, saya pun senang...hihihi
kakchik busy :)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Mungkin testimonial ttg faedah produk yg KC jual ni boleh mengisi setiap post kali ini! :)
 

aisha2204

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
180
Points
0
Salam,
Firstly, thanks pd tuan yg bkak thread.Ader gak tpt nak berkongsi psl biz nih.
Secondly, Peace No War.Buang yg keruh ambil yg jernih.
Third, sib baik smlm smpat beli lg aromatherapy n janaaura.Jap lagi pool dh nak tutup, so cepat sblm terlambat.
Thirdly, tak sabar bk tggu my first bonus hri nih.Kalo dh dpt nnt I'll try to update.TQ
 

aisha2204

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
180
Points
0
Salam,
Firstly, thanks pd tuan yg bkak thread.Ader gak tpt nak berkongsi psl biz nih.
Secondly, Peace No War.Buang yg keruh ambil yg jernih.
Third, sib baik smlm smpat beli lg aromatherapy n janaaura.Jap lagi pool dh nak tutup, so cepat sblm terlambat.
Lastly, tak sabar nk tggu my first bonus hri nih.Kalo dh dpt nnt I'll try to update.TQ
 

aziah

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
26
Points
0
Salam,
Firstly, thanks pd tuan yg bkak thread.Ader gak tpt nak berkongsi psl biz nih.
Secondly, Peace No War.Buang yg keruh ambil yg jernih.
Third, sib baik smlm smpat beli lg aromatherapy n janaaura.Jap lagi pool dh nak tutup, so cepat sblm terlambat.
Thirdly, tak sabar bk tggu my first bonus hri nih.Kalo dh dpt nnt I'll try to update.TQ
Klu dah dpt cepat2lah update coz sy pun nak tau jgk. lagipun bonus sy pun dlm minggu ni jgk.
 

1st one

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
226
Points
0
Salam,
Firstly, thanks pd tuan yg bkak thread.Ader gak tpt nak berkongsi psl biz nih.
Secondly, Peace No War.Buang yg keruh ambil yg jernih.
Third, sib baik smlm smpat beli lg aromatherapy n janaaura.Jap lagi pool dh nak tutup, so cepat sblm terlambat.
Lastly, tak sabar nk tggu my first bonus hri nih.Kalo dh dpt nnt I'll try to update.TQ
hye aisha.lama menghilang,jadik tkg baca je ke..hehe
byk bonus tu kan..apa2 nnt share le..
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
211
Points
0
semua takde dah ke? sejuk la plak takde isu panas...
Aittt... cam nak je isu2 panas;);) Nanti terlebih panas kena closed lagi thread yang ada ni.....

Sapa-sapa dah dapat fulus jom update kat cni!!! Nanti terkeluar isu panas lain susah......

Testimoni sikit pasal colagen.... well dah makan dalam 14 hari .... muka ni ari tu ada problem ngan jerawat besar sebab silap pakai produk.... banyak pulak tu .... sebelum ni muka ni susah nak naik jerawat:( Dah pakai macam2 produk tapi sama jek.... At last minum colagen yang yummy ni jerawat besar tu dah pun mengecut.... alhamdullillah..... lega sangat2....
 

mymory81

freshman
Joined
Jun 15, 2008
Messages
59
Points
6
Thanks to KC..bonus introduce dah dpt..
blehla nak byr bil tpon huhu..
 
Top