Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

shide

freshman
Joined
Jun 7, 2009
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Panggil saje saya Kakchik.Saya cuma nak berkongsi dengan kawan-kawan cara menambah pendapatan yang lumayan tanpa pening kepala nak cari downline atau pasarkan URL. Kakchik buat bisnes produk keluaran sendiri. Bagi orang perempuan yang telah mencuba mereka dapat rasa perubahan pada diri mereka.Begitu juga dengan orang lelaki.Kulit akan menjadi lebih halus.Aura muka pun berseri.
Yang paling penting adalah bonus perkongsian untung yang jarang dibuat oleh marketing lain. Kakchik ada sistem kongsi untung dimana sesiapa yang join tak perlu nak cari downline atau pening kepala nak pasarkan URL. Yang pasti tiap-tiap bulan bonus masuk dalam akaun Boleh guna untuk bayar bil atau simpan. Nak tahu lebih lanjut layari:http://www.kawankarib.myportal.my Jangan ketinggalan kerana peluang ini adalah terhad. Join dan duduk diam.Pasti untung.
Salam semua,seperti yang telah tahu,thread bisnes kak cik telah di close.sendiri paham la sebab apa kena close..so,lepas ni, jangan la nak argue2 lagi..jangan la kita pandang serong kat orang lain,dengki dengan bisnes orang lain.biarlah dengan cara tersendiri..masing2 ada hak nak tentukan hidup sendiri..

Baik kita buka thread ni semula.untuk kongsi info2 terbaru pasal bisnes kakcik ni..kalo tak da thread lagi,nanti kita tak tau apa perkembangan bisnes kakcik ni lagi pulak..
Credit to KAK CIK - http://www.kawankarib.myportal.my

P/S: sorry MOD utk thread yang lepas.tak dapat dikawal,harap lepas ni,tiada perbalahan..
 
Joined
Dec 13, 2008
Messages
322
Likes
0
Points
16
Age
30
Offline
#2
harap2 thread ni dijadikan tempat berkongsi maklumat ok..
bukan tempat utk berbalah...
kite same2 cari makan..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#4
Salam semua,seperti yang telah tahu,thread bisnes kak cik telah di close.sendiri paham la sebab apa kena close..so,lepas ni, jangan la nak argue2 lagi..jangan la kita pandang serong kat orang lain,dengki dengan bisnes orang lain.biarlah dengan cara tersendiri..masing2 ada hak nak tentukan hidup sendiri..

Baik kita buka thread ni semula.untuk kongsi info2 terbaru pasal bisnes kakcik ni..kalo tak da thread lagi,nanti kita tak tau apa perkembangan bisnes kakcik ni lagi pulak..
Credit to KAK CIK - http://www.kawankarib.myportal.my

P/S: sorry MOD utk thread yang lepas.tak dapat dikawal,harap lepas ni,tiada perbalahan..
bukan sebab argue je.. dh banyak sangat merepek merapunya dalam 2 sampai dh kena close.. paham2 la.. sini pn bukan bahagian sembang kosong korang nk berchatting camtu..
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
#12
Tanya admin shuth bukan dia:confused::confused: maybe mod lain kot...
 
Last edited:

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
109
Likes
0
Points
16
Offline
#13
lain kali jangan kutuk program org lain. bincang perkara yg berkisar dengan tajuk program je. dah close semua monyok.
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
109
Likes
0
Points
16
Offline
#16
sewajarnya sebelum tutup beri amaran dulu, kemudian kalau tak de perubahan baru tutup. kan lebih civilised.
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
109
Likes
0
Points
16
Offline
#17
kalau main tutup tanpa kasi salam, boleh mengundang pelbagai tafsiran. harap mode yang tutup tampil beri alasan kenapa thread ditutup dengan mendadak tanpa notis.
 

wanda

freshman
Joined
Oct 28, 2008
Messages
109
Likes
0
Points
16
Offline
#19
shuth ni yang empunya wang cyber....tak salah saya jadik dia berhak untuk close mana2 thread yang dah jadik sebaliknya....
tapi dari pembacaan saya tidak ada pun posting yang terlalu keterlaluan yang sampai perlu ditutp. saya rasa yang menutup secara mendadak itu lebih bertindak keterlaluan.
 

faiezz

freshman
Joined
Feb 10, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
0
Offline
#20
tapi dari pembacaan saya tidak ada pun posting yang terlalu keterlaluan yang sampai perlu ditutp. saya rasa yang menutup secara mendadak itu lebih bertindak keterlaluan.
cuba wanda check posting2 dalam 10 pages terakhir.... saya pun tak faham kenapa jadik camni.... kalau tak ok gak thread yang ada, kena on semula thread baru....yang ada ni pun ok gak... tapi sebaiknya kc or wanda onkan semula new thread....
 
Top