Jual Bisnes hosting untuk dijual

dinbakir

freshman
Joined
Mar 27, 2010
Messages
54
Points
6
Hi rakan2 forumer semua,

Saya ada tawaran kpd sesiapa yg berminat utk start bisnes hosting (reseller) tanpa perlu dari scratch. Saya ada satu existing bisnes hosting ni yg dah jalan sejak 2011 sampai sekarang, tapi secara sambilan shj. Rata2 utk guna sebagai pendaftar domain & hosting utk client website shj.

So far masih ada domain/akaun pelanggan yg masih aktif, termasuk senarai email pelanggan/user yg aktif.

Semua dah ready dari main website sampai la ke back end (account management).

Memandangkan saya skrg lebih sibuk dgn kerja, jadi dah tak buat job web design lagi. Maka sbb itu saya rancang utk jual bisnes hosting ini pada yg berminat.

Kos pengurusan bulanan mmg rendah, kurang dari RM100. So far pakej yg dijual bermula dari RM50 - RM150, dan domain RM45.

Offer ini saya buka sehingga sblm 26 April ini utk sesiapa yg berminat, boleh PM kan harga offer & utk tengok website hosting yg dimaksudkan.

PM kan mesej 'BISNES A' + HARGA kpd saya (blh nego sampai jual :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Satu lagi bisnes utk dijual adalah website/blog dlm niche website & marketing. Website ni merupakan gateway saya utk menarik pelanggan.

Pakej yg ini termasuk sekali dengan senarai list email sebanyak lebih 3700.

Nilai utk satu email adalah RM1.00.

Jadi tawaran ini pada yg berminat, blh pm kan harga offer (yg berpadanan dgn jumlah list/nilai website).

Offer ini juga saya buka sehingga sblm 26 April ini utk sesiapa yg berminat, boleh PM kan harga offer & utk tengok website/blog yg dimaksudkan.

PM kan mesej 'BISNES B' + HARGA kpd saya (blh nego sampai jual :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

So pendek kata, kedua2 website/bisnes yg saya nak letgo ni mmg sesuai la sbg shortcut utk masuk ke niche website & marketing. Kedua2nya dah online sejak 2011 lagi.

Kalau ada apa2 info lagi, boleh PM saya ya :)
 
Top