Bisnes apa sesuai untuk surirumah?

jackmoell2

freshman
Joined
Apr 25, 2013
Messages
14
Points
0
If possible use credit card.
17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg
 
Last edited:

Anna4ba6xter

freshman
Joined
May 17, 2013
Messages
14
Points
0
Tp tak tahu cara buat duit yang sesuai dan boleh dilakukan di rumah hanya beberapa jam.
 

AromaOcitY!

freshman
Joined
May 19, 2013
Messages
129
Points
16
betul!
saya setuju dengan idea untuk menjadi agen dropship.

Boleh dilakukan di rumah.
Yang penting kena pandai bahagikan masa dan rajin buat promosi.

Semoga berjaya!
 

naimhalel

Newbie
Joined
Feb 15, 2011
Messages
240
Points
16
join dropship yosh.my
dorang tawarkan macam2 produk tuk dijual... blh la tgk kat yosh.my
 

Denang Edy

freshman
Joined
Aug 12, 2013
Messages
31
Points
0
saya ada 54 ebook plr..harga murah sbb skrg promosi..cuma rm20..pm if bminat
 

Denang Edy

freshman
Joined
Aug 12, 2013
Messages
31
Points
0
ni senarai 54 ebook plr tu..

3 Teknik Cari Idea Tajuk Ebook
4 Kriteria Perlu Ada Dalam Penulisan Ebook
5 Niche Pasti Hot
5 Perkara Seorang Affiliate Perlu Elak
6 Langkah Mencipta Produk Digital
7 Mitos Mengenai Jualan Ebook
7 Strategi Pemasaran Gerilla
10 Tips Penulisan Artikel
14 Rahsia Affiliate
30 Idea Tulis Follow Up
50 Strategi Pemasaran
Asas dan Prinsip Kejayaan Temuduga
Buat Duit Dengan Blog
Buat Duit Dengan Menulis
Checklist Perniagaan Ebook
Email Formula
Formula Pendapatan Segera Dari Internet
Minda Wang
Nota Pintar Pemasaran Affiliate
Panduan 101 Produk Informasi
Panduan Asas Memulakan Perniagaan Internet
Panduan Berhenti Merokok
Panduan Freelancer Writer
Panduan Lengkap Persiapan dan Persediaan Temuduga
Panduan Meletakkan Harga Ebook
Panduan Membeli Hosting dan Domain
Panduan Membina Buyer List
Panduan Membina Kredibiliti
Panduan Mengajar Anak di Rumah
Panduan Menulis Laporan Percuma
Panduan Promosi di Facebook
Panduan Ringkas Memulakan Perniagaan Internet
Panduan Ringkas Pemasaran Affiliate
Panduan Simple Menulis Ebook
Panduan Tulis Tajuk Ebook
Prinsip Jutawan Yang Tidak Akan Gagal
Rahsia Bisnes Gaya Pos
Rahsia Bisnes Printing
Rahsia Bonus Produk Affiliate
Rahsia Ezine
Rahsia Kekayaan dan Kemewahan Hidup
Rahsia Pakar Presentation
Rahsia Pemasaran Artikel
Rahsia Pengiklanan Efektif
Rahsia Untuk Kaya Dan Hidup Mewah
Rahsia Web Efektif
Strategi Pemasaran Efektif
Teknik Cari Mood Untuk Tulis Ebook
Teknik Menulis Email
Teknik Mudah Ayat Jualan
Teknik Sempoi Tulis Surat Jualan
Teknik Tambah Pendapatan Perniagaan
Tips List Responsif
Tips Menjadi Seorang Super Affiliate
 

alf firdaus

freshman
Joined
Sep 26, 2013
Messages
20
Points
0
Apa kata puan mulakan bisness secara online.

DROPSHIP CLUB ANNIES APPAREL

Kami menyediakan platform/peluang perniagaan secara 'Dropship'. Cara terbijak memulakan, menjalankan dan mengembangkan perniagaan anda dengan mudah tanpa sebarang modal kewangan.

APA ITU DROPSHIP?
1. Satu kaedah berniaga dimana penjual (anda) tidak perlu menyimpan stok barang yang nak dijual atau tidak perlu modal utk berniaga.
2. Anda sebagai penjual hanya perlu memasarkan produk saja. Kalau ada org nak beli, anda akan contact kami. Kami akan menguruskan urusan poslaju barangan terus kepada pembeli. Anda juga akan diberi komisen ke atas jualan yg telah anda lakukan.
3. Anda tidak perlu tanggung kerugian kalau stok tak abis atau tak laku. Tugas anda hanyalah mempromosikan produk fizikal dimana-mana laman web atau sosial seperti di Facebook, Blog atau Website.

Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal, dropship adalah kaedah yang terbaik. Ini kerana anda boleh menjual tanpa modal, tanpa risiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok. Hanya perlukan masa anda saja untuk mempromosikan produk!


ANDA LAYAK MENYERTAI KAMI JIKA...
Anda mahu menjalankan perniagaan secara part-time.Anda ingin memulakan perniagaan dengan modal yang rendah.
Anda berminat untuk berniaga hanya dari rumah.Anda mempunyai jaringan rakan-rakan yang ramai yang boleh menjadi potensi pelanggan.
Anda merupakan peniaga kecil & sederhana yang mempunyai produk untuk dipasarkan secara online.
Anda merupakan pelajar (kolej/universiti/sekolah/institusi) yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui internet.
Anda ingin mencuba atau mencari pengetahuan/pengalaman dalam bidang perniagaan.
Adakah anda salah seorang daripada yang tersenarai tadi? Teruskan membaca...


NAK DAFTAR! ERR KENA BAYAR KE?
Inilah bahagian paling menarik! TIADA YURAN untuk jadi agen kami. Anda hanya perlu membuat marketing dan mencari pelanggan/ pembeli bagi produk kami. Selebihnya serahkan kepada kami bagi urusan penyediaan/penyimpanan stok, penghantaran dan sebagainya.


BERAPA KOMISEN?
Kami akan memberikan anda keuntungan 10% berdasarkan harga jualan kami.Harga jualan anda kepada pelanggan anda mungkin berbeza dari harga jualan di FB kami. Ada yang masih mahu mengekalkan harga kami, tidak kurang juga yang akan mark-up sikit. Soal harga jualan di FB page/website/blog anda terpulang kepada individu.

Layari Laman web https://www.facebook.com/bajukurungcotton

View attachment 14545
 

Siti Ebiz

freshman
Joined
Apr 11, 2013
Messages
148
Points
0
Boleh juga dapatkan produk-produk plr daripada saya dengan harga promosi sekarang RM10. Produk-produk plr ni boleh jual semula dan semua keuntungan milik anda. Lihat sini
http://goo.gl/RZcgZa
http://goo.gl/PY3zYq

PM saya segera untuk dapatkan harga promosi RM10.
 
Last edited:
Top