Bisnes apa sesuai untuk surirumah?

MentorWP

Newbie
Joined
Aug 5, 2012
Messages
70
Points
0
eBook memang mletup jika kena pda tempat :D
npak tak sign saya kat bwah ? 1 IP yg tengok sya dpat 1 view.. bayaran $0.1/1000 views ..
dduk2 jek kat rumah dan guna alexa browser.. sehari boleh dpat atas 1000 view..

mcm mana dpt bayaran kalau org view website kita sendiri? Share bleh? Terima Kasih.
 

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
Hi mama,

Saya akan lancarkan program Dropship minggu depan.
Mama boleh tengok maklumat lanjut tentang produk & syarikat di link saya dibawah (Extreme Energy Coffee)

Produk ini telah dilancarkan semula baru sebulan..
Syarikat ini adalah bertaraf 'BERHAD' & pemegang saham terbesar adalah Permodalan Nasional Berhad (PNB).
Juga Tabung Haji, AFFIN Bank, RHB Bank & OSK..

Saya sedang mencari 'Agen Dropship Kumpulan Pertama' untuk produk ini.

Sila feedback jika mama berminat.

Tq. :)
 

amirulaslam

freshman
Joined
Feb 23, 2012
Messages
1,183
Points
38
Hi mama,

Saya akan lancarkan program Dropship minggu depan.
Mama boleh tengok maklumat lanjut tentang produk & syarikat di link saya dibawah (Extreme Energy Coffee)

Produk ini telah dilancarkan semula baru sebulan..
Syarikat ini adalah bertaraf 'BERHAD' & pemegang saham terbesar adalah Permodalan Nasional Berhad (PNB).
Juga Tabung Haji, AFFIN Bank, RHB Bank & OSK..

Saya sedang mencari 'Agen Dropship Kumpulan Pertama' untuk produk ini.

Sila feedback jika mama berminat.

Tq. :)

Kalau saya berminat boleh ke bro? hehehe
 

Miss Fara

freshman
Joined
Feb 27, 2012
Messages
33
Points
0
Salam..
Mama nak tanya warga wc, mama seorang surirumah sepenuh masa, baru nak belajar buat duit online. Tp tak tahu cara buat duit yang sesuai dan boleh dilakukan di rumah hanya beberapa jam. Boleh bantu tak?:x

Salam sis, boleh juga sis cuba ke laman web emassadur[dot]com , mungkin bisnes ni sesuai dengan sis. :)
 

Isya_Muslimah

freshman
Joined
Mar 2, 2012
Messages
82
Points
0
Hi mama,

Saya akan lancarkan program Dropship minggu depan.
Mama boleh tengok maklumat lanjut tentang produk & syarikat di link saya dibawah (Extreme Energy Coffee)

Produk ini telah dilancarkan semula baru sebulan..
Syarikat ini adalah bertaraf 'BERHAD' & pemegang saham terbesar adalah Permodalan Nasional Berhad (PNB).
Juga Tabung Haji, AFFIN Bank, RHB Bank & OSK..

Saya sedang mencari 'Agen Dropship Kumpulan Pertama' untuk produk ini.

Sila feedback jika mama berminat.

Tq. :)

Saya berminat juga.
 

JoeyRaz

freshman
Joined
Jul 2, 2012
Messages
37
Points
0
Hi mama,

Saya akan lancarkan program Dropship minggu depan.
Mama boleh tengok maklumat lanjut tentang produk & syarikat di link saya dibawah (Extreme Energy Coffee)

Produk ini telah dilancarkan semula baru sebulan..
Syarikat ini adalah bertaraf 'BERHAD' & pemegang saham terbesar adalah Permodalan Nasional Berhad (PNB).
Juga Tabung Haji, AFFIN Bank, RHB Bank & OSK..

Saya sedang mencari 'Agen Dropship Kumpulan Pertama' untuk produk ini.

Sila feedback jika mama berminat.

Tq. :)

Macam sedap je extreme energy coffee ni..hehe...bro bg la detail camne nak join. Jadi pengedar ke...
 

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
Salam semua...

Maaf kerana lambat nak sampaikan good news. Sibuk menguruskan event malam ni.. ( x cukup tido nih..)

Malam ini syarikat saya, BYG Worldwide Berhad akan buat Pelancaran Produk terbaru iaitu Extreme Energy Coffee.
Bertempat di PGRM Cheras, Dewan Tun Perak, bermula pukul 8.15pm.

Sidang Media juga diadakan & media yang telah confirm datang ialah TV3, RTM, NTV7, TV9, Utusan Malaysia, KOsmo, Harian Metro, NSTP & beberapa majalah lain.

Setelah sidang media selesai, slot Perkongsian Peluang Perniagaan bersama BYG Worldwide Berhad akan dijalankan.
Anda semua disini saya JEMPUT KHAS untuk hadir. Makanan disediakan.

Harap dapat hadir. Nanti boleh call/sms saya sebelum 6pm untuk saya booking tempat.

Maaf lambat info ye.. :)

Xuwryn Jalil
Hp: 012.6960653 / 019.7047214
Email: [email protected]
 

awlia80

freshman
Joined
Mar 4, 2010
Messages
12
Points
0
salam puan,

bnyk biz online sekarang...cuma kn buat pilihan yg betul.
paling penting adalah MINAT yang mendalam terhadap sesuatu...

paling bagus jadikan hobi ms lapang untuk mendatangkan pendapatan...sekadar pendapat
 

shop4u

freshman
Joined
Nov 18, 2012
Messages
2
Points
1
Assalamualaikum...w.b.t

Bagi yang ingin menjaga KESIHATAN sekeluarga dan sekaligus menambahkan PENDAPATAN!

PERNIAGAAN TERHANGAT MASA KINI iaitu BIOASLI - MINYAK KELAPA DARA

Ia terbukti membantu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit seperti

Kencing Manis
Darah Tinggi
Sakit Kulit/Eczema
Resdung
Thyroid/Begok
Fibroid
Kuruskan Badan
Kolesterol
Buasir
Sakit Jantung DLL..

Rasa nk beli barang? Daftar dulu baru dapat menikmati DISKAUN hebat

Anda DAFTAR -> Jangan risau ia FREE
Anda BELI -> Diskaun hebat, murah sangattt dari harga pasaran
Anda SIHAT....seterusnya

Bagaimana ia menambahkan PENDAPATAN?

Anda ajak Kawan2, sedara-mara, ofismate, cikgu..bla2
Anda KUMPUL KOMISYEN DARI PEMBELIAN Anda sendiri dan downline ANDA
Anda dapat TAMBAH PENDAPATAN!

senang bukan?

Nak tahu lebih lanjut..Daftar sekarang! Free aje..then terus dapat diskaun..

sila ke www[dot]bio-asli[dot]com/daftar.asp?id=shop4u untuk mendaftar.

Jana komisyen anda hari2 sekarang juga..

SEMOGA KITA DAPAT MENGHINDARI DIRI DARI PENYAKIT & SETERUSNYA BERTAMBAH PENDAPATAN KITA..AMIN

p/s : Sila la cuba mana tau kot2 berkesan
 

mrfareast

freshman
Joined
Oct 23, 2012
Messages
20
Points
0
Untuk pekerjaan surirumah , yang boleh dibuat DI RUMAH , tak perlu ke mana-mana , hanya perlukan internet sahaja ,
boleh la try website baru ni , register dkt sini --> http://bit.ly/TG2D50

kerja yg kita buat cuma share berita2 tempatan/oversea dkt facebook , twitter , linkedin dan lain2 .
kita akan dapat RM0.20 setiap satu orang yg click link yg kite share tu .

Boleh buat referring jugak .
1 refer = RM1

Boleh cashout apabila earnings dah sampai RM50.
Semoga berjaya dan selamat mencuba !
 

ladyimran

Newbie
Joined
Feb 15, 2013
Messages
108
Points
0
Assalammualaikum isya, saya pon surirumah sepenuh masa. Saya rasa bisnes yg sesuai bisnes yg flexible yang ada time freedom sbb bila ada anak senang nk arrange masa.

Saya rasa buat masa ni, bisnes yg saya rasa do able meaning yg mampu dibuat, ada fix income (jadi tkderla stress bulan2 duit gaji pasang surut tk mcm org kerja makan gaji), ada nampak depan mata businessnya adalah bisnes kedai cosway. Yg sekarang cosway dh upgrade kedai dia jadi farmasi.

Kedai tu semua pon percuma dari kos renovasi, sewa bulanan dan bill api air telefon. Modal pon sangat minimum RM5k sahaja + RM10k (security deposit tapi yg ni refundable bila kita dah tanak kedai tu lagi, nnt cosway refund balik)

Kalau berminat message atau email saya ok ecoswayfreestockist[at]gmail[dot]com lepas tu boleh la berchatting atau whatsapp atau skype ke. Mana2 la yg senang :)
 
Top