Bisnes 100% online, buat gaya malas. bisnes sah berdaftar..

Joined
Jun 20, 2011
Messages
68
Likes
1
Points
8
Offline
#1
Assalamualaikum..

NAK JOIN TONE EXCEL DAN BUAT BISNES GAYA MALAS???

Saya tak perlu perkenalkan Tone Excel. Semua orang dah kenal Tone Excel. Kalau tak kenal juga boleh baca di sini mudahnya(dot)biz/tonexpress. Tapi ramai lagi yang teragak-agak nak join Tone Excel kerana takut tak dapat downline. Memperkenalkan... Sistem Autodownline Tone Excel...

Sistem perkongsian Downline di mana spillover dari upline akan melimpah ke bawah.

  • Setujukah anda jika saya katakan, 99.99% kegagalan Biz berpunca daripada TIADA NETWORKING?
  • Biasanya, sebelum melakukan sesuatu Biz, kita perlu mengeluarkan MODAL dahulu, then baru boleh develop network, betul kan?
BERBEZA dengan Teknik AutoDownLine, Kita akan develop network kita dahulu sebelum kita memulakan biz yang di tawarkan. Anda di beri peluang selama 30 hari untuk TEST kemampuan diri anda untuk develop network anda TANPA sebarang bayaran.
Hanya 3 langkah mudah untuk sertai dan ajak orang lain untuk join AutoDownLine. Ianya semudah 123 saja :-

  • SIGN-UP FREE MEMBER DULU
    Setelah sign-up, anda akan diberi ID AutoDownLine dan web replika AutoDownLine kepunyaan anda.
  • BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK)
    Dengan mengajak mereka sign-up AutoDownLine di bawah link AutoDownLine anda, mereka akan jadi sebahagian daripada rangkaian perniagaan (network) anda.System akan automatically park mereka di dalam Team anda.
    So, antara minta duit kat client berbanding minta client sign-up Free AutoDownLine akaun... mana lagi senang?
  • BERTINDAK
    Bila sudah terbukti diri anda berkemampuan untuk develop network, barulah anda "BERTINDAK" untuk menyertai biz ini.
Dengan menyertai AutoDownLine, anda akan mendapat perkhidmatan yang disediakan kepada anda dan pelanggan anda iaitu;
  • Membina network anda dan client anda.
  • System akan daftarkan Tone Excel dimana IDP penaja adalah IDP anda didalam Tone Excel untuk client anda di dalam network AutoDownLine.
  • System akan pos laju simkad dan buku panduan kepada client anda.
  • Tugas anda dan client anda dalam biz Tone Excel telah dipermudahkan, hanya promosikan link AutoDownLine masing-masing, ajak kawan sign-up free AutoDownLine dan keep-in touch dgn mereka.
- bermakna anda tak perlu simpan stok simkad dan jumpa client langsung.
Dengan Teknik AutoDownLine, kita beri orang peluang untuk develop network mereka dahulu, sebelum mereka sertai biz Tone Excel anda.

Jom daftar di sini:

mudahnya(dot)biz/toneexcel

APA LEBIHNYA DAFTAR TONE EXCEL AUTODOWNLINE MELALUI SAYA??

1. Sistem Auto-Follow UP - Tuan2 isi saja butir2 prospek dan sistem saya akan follow up sampai prospek surrender

2. Robot Autopost PERCUMA . Tuan2 boleh gunakan robot autopost saya ( robo(dot)rakan(dot)biz ) tanpa sebarang bayaran.

3. Promosi LINK PERCUMA. Saya akan iklankan link tuan2 setiap 20 minit sekali, 24 jam sehari berterusan. Saya guna link rotator. Boleh tengok sini; mudahnya(dot)biz/level1 <--- setiap kali klik akan dipaparkan link2 promo downline2 saya.. Promosi PERCUMA bagi yang malas dan promosi tambahan bagi yang rajin...

4. Grup support dari Team Besar [HASHTAG]#FAST[/HASHTAG] - Kalau tuan2 perasan kebanyakan grafik iklan Tone Excel Autodownline dihasilkan oleh Team FAST.

5. HADIAH MISTERI...


JOM DAFTAR SEKARANG DI mudahnya(dot)biz/toneexcel

Whatsapp saya 013-975 2611
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
502
Likes
132
Points
43
Offline
#7
g luck TT.insyaAllah rezeki Allah itu luas.
berusaha dan pasti akan ada hasilnya..
 
Joined
Sep 13, 2015
Messages
10
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#10
"DANANIAGA2U.COM" :-

RM10..Platform Berkonsepkan Community Hibah Kesepakatan

B.M.B Bina Modal Business..

RM10 jerrr....
#Simpan Tak Kaya
#Hilang Tak Miskin
Join dan buat sahaja..
Paling best direct masuk akaun bank anda..
Tanpa Ewallet
Tanpa Admin
Tanpa Cas Pengeluaran
100% payout milik anda
HANYA RM10 SEKALI.. ..
LEDAKAN CASH TERPANTAS..

JANA PENDAPATAN DANANIAGA2U.COM
DIRECT KE AKAUN BANK ANDA TERUS..
PILIHAN TEPAT ANDA BERMULA DI SINI...
pm sahabat kami skrg.....
Lock Posisi anda bersama kami sbg PIONEER..
Berminatemail ke azrulhadi93@gmail.comq
 
Top