BiruHitam: Sleek wordpress theme

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Theme nih takde sponsored links, hidden links etc. Designer link aku point ke blog baru aku (aku takde kaitkan dengan blog eches tuh, so no excessive links)..jgn buang link tuh ye. Thanks



- clean and simple
- 3 columns
- sidebar widget ready
- XHTML + CSS valid
- Tested in Firefox, Internet Explorer 6, Opera, and Safari
- Compatible with Wordpress 2.3.x, 2.5 and above
- Logo (PSD) is included in the package

Download | Demo

Theme2 yg terdahulu sila rujuk thread ni

Mekaceh :)
 
Last edited:

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
wow not bad theme ni, tapi lawa lagi theme kau eches yang "langit" tu. ada iras iras dgn yang ni. tapi langit still the best :rolleyes:
tuh pasal aku tak tuka theme :D theme nih pakai template satu site aku ( Animecreek )..apa2 pn, inspirasi theme aku nih asal dari MyMode.Sefitrah.Com ..kalau perasan warna background sebijik..

ada wat custom theme tak bro?
buat masa nih belum lagi la bro.. :)
 
Last edited:

Imo Imora

freshman
Joined
Sep 7, 2006
Messages
461
Points
18
Eches lawa theme ni. Rasa nak pakai kat blog saya ni :)
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
salam..mcm mner nk tukar tu?kte upload trus dlm folder website.sori i'm newbie..kl ade thread yg membantu,tlg PM link ye.thanks all..
Tuka apa bro? cuba cite sket kt sini?
 

tuan

freshman
Joined
Feb 18, 2007
Messages
548
Points
16
maksud saya camni kalau ada sesiapa yang nak suruh saya ubah mana mana theme untuk keperluan blog dia orang, saya boleh tolong buatkan
contoh macam nak ubah warna ke, jenis tulisan ke sebagainya..
kalau nak suruh yang 2 colum nak jadi 3 colum pon boleh gak ( tak semua themes boleh buat ) itu saje
 
Top