Bini aku marah berforum kat WC. Hu..hu

mazlie nadzri

Senior
Joined
Jan 23, 2008
Messages
1,686
Points
38
Harap2nya, bakal wife saya akan faham, tapi sekarang dia memang dah tahu dah yang saya buat sekarang..rasanya takde masalah, siap suruh beli ebook Maskahwin Shuth lagi...ho!ho!ho!
 

newz

freshman
Joined
Dec 21, 2008
Messages
689
Points
16
Dia bmbang tu....dia tkut suami tgh chat ngan pompuan lain kot....?he3
 

ajisaziz

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,383
Points
36
ko buat aje promosi.... pastu ko tunjukkan skrin short lawatan traffik ke website ko tu...
yang ni aku dah buat
bila aku explain kat dia depan laptop,
dia angguk2 pastu pandang muka aku..
tak paham la tu
yg dia paham cuma stat Visitor Online..
huh
 

usahawanebay

Newbie
Joined
Sep 12, 2006
Messages
1,126
Points
38
Age
41
alah biasalah tu...asam garam..nak manis kasi duit..tiap2 minggu bawak pi shopping mcm aku ni haa..

tiap2 minggu pi shopping habislah marah dia tu..
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
37
Suruh dia baca majalah IM isu 8.
Hat nie aku setuju sgt.. :D

Biasa la 2.. Depa nie tak paham.. Ingt internet tempat buka jer.. Kompom duit masuk ka kat mesin ATM..

TINDAKAN yang bro perlu lakukan....

1- Terangkan Apa manfaat berFORUM...

2- Terangkan dia maksud sebenaq bro BERFORUM..

3- Perlu FAHAMI (isteri bro ler) apa itu FORUM MARKETING

Then, baru la aman dia balik reja.. K?
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
pempoan kadang2 macam materialistik kan..mmmmm..
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,248
Points
38
Antara sebab wanita tak boleh menjadi nabi ialah kerana sifat kurang SABAR...

Isteri kita kadang2 tak sabar... dgn kata lain nak cepat tengok BUKTI...
dan bukti yg nyata adalah DUIT...

tapi saya tak bersetuju dgn cara memberi duit utk menutup mulut isteri...
kita kena educate ... kena didik isteri dgn cara dan penerangan yg betul...

waAllahu a'lam :D
 

newz

freshman
Joined
Dec 21, 2008
Messages
689
Points
16
dimanja manjakan lagi menjadi jadi...hu3
 

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
bro buat fake screenshot. tunjuk maybank2u punya.

"Yang..ni ha. tengok ni, tu sebab abang berforum.."

haha, macam cerita ahmad albab - safar & muharam mintak bini barang kemas.

*gurau je bro, kim salam anak yang kat avatar tuh, comei~ :D

**Betul kata Abu Hanis - didik isteri bukan dengan harta, tapi Iman.
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
wah laku la thread ni, aku masuk pun sbb baca topic ko, trus aku gelak! tak sangka ramai yg respon.

ni kalau kira marketing point of view, ko berjaya dalam create topik yg menarik perhatian ramai. haha
 

arm

Newbie
Joined
Sep 2, 2006
Messages
873
Points
16
Citer ko terbalik plak ngan aku. Kisah aku macam ni plak...

Aku balik keje jer, aku tengok bini aku tengah dok depan internet. Bukak tudung saji, sebiji nasi pon takde. Aku pon berkata, "Ayang....!!!!! asyik dok depan internet sepanjang hari. Bila nak belikan I sportrim ni??? Dah lama I tunggu tau."
"Gunalah duit internet you bulan depan beli sportrim I yek.."

Isteri aku pon berkata, "abang ni, bukannya nak tolong saya buat keje2 internet ni, asyik masuk WC dok balas thread orang jek... masuk blog orang asyik balas komen jer... takkan pakai kancil buruk pon nak guna sportrim???"

Aku pon terkedu tersipu malu....



.
.
.
 
Top