bincang

arm

Newbie
Joined
Sep 2, 2006
Messages
864
Likes
0
Points
16
Offline
#5
MACAM-MACAM ADA???? Ish... pen kesayangan aku hilang pagi tadi.... ada tak sesapa nampak kat dalam WC ni..?????





.
.
.
.
 
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,061
Likes
1
Points
36
Offline
#9
WC ni dalam bahasa jerman bermaksud tandas. Elakkan WC dimasuki oleh orang2 jerman. Tergelak plak derang nanti....:D

.
Agak nye dalam bahase Jerman tandas tu bermaksud wang atau duit kot.Mungkin juge kat sane ade forum mirip cam WC nie dengan name tandascyber.com.....Agaknye laa.

Jadi make sure orang Malaysia tak masuk sane plak nanti...he.he.he...:rolleyes:
 
Joined
Jan 19, 2007
Messages
913
Likes
2
Points
18
Offline
#12
WC ni tandas??
haha...
wild chanel tu...

konsep forum WC?
aku rasa lebih kepada forum perbincangan nak buat duit secara online n offline..
strategi2 nak mula bisnes internet, blog, website n semua yg berkaitan ngan bisnes internet n Internet...
dan juga port la sembang2... hehe...
:D
 
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,765
Likes
5
Points
0
Offline
#13
WC ni dalam bahasa jerman bermaksud tandas. Elakkan WC dimasuki oleh orang2 jerman. Tergelak plak derang nanti....:D

http://dict.leo.org/ende?lp=ende&la...ese=both&pinyin=diacritic&search=WC&relink=on





.
.
.
.
ye betul kat jerman WC ni tandas...mmmm br aku teringat disuatu masa dahulu...korang just imagine kalau micheal ballack tgk forum ni,dan dia akn ckp apesal la bnyak tandas(wc) premium kat cni..anyway untu jawapan kpd tuan tanah konsep wang cyber ni sebenarnya satu e-forum bg komuniti internet marketer berbincang dan bertukar pendapat sambil mempromosi produk atau perkhidmatan mereka di ruangan signature,cthnya mcm saya tu ebook percuma tu adalah promosi saya.
 
Last edited:
Top