Bincang - Centrino 2 dengan Core 2 Dua

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16
Assalamualaikum..

nak tanya rakan2 wc semua yang tahu
berkenaan ngan tajuk diatas tu :D

mana yang lebih baik dan blh terangkan
skt berkenaan ngan keduanya.

berhajat nak bl laptop baru.. yg skrng
ni lembap sgt kalau guna photoshop..

nasib baik msh sayang lagi kat dia kalau tak :D
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
rasa saya laa..centrino lebih kepada kerja2 yg ringan je, dan bateri dia leh tahan lama. Klu Core duo tu lebih kepada kerje2 yg guna resource tinggi (cam men game), bateri pun cepat le abis..

betulkan klu salah... :d
 
Top