Bincang - Centrino 2 dengan Core 2 Dua

Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum..

nak tanya rakan2 wc semua yang tahu
berkenaan ngan tajuk diatas tu :D

mana yang lebih baik dan blh terangkan
skt berkenaan ngan keduanya.

berhajat nak bl laptop baru.. yg skrng
ni lembap sgt kalau guna photoshop..

nasib baik msh sayang lagi kat dia kalau tak :D
 
Joined
Jun 24, 2009
Messages
1,460
Likes
0
Points
38
Offline
#2
sepaham aku centrino version hanya utk notebook. Core 2 duo leh PC and notebook.
 
Joined
Jun 1, 2008
Messages
836
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
#3
rasa saya laa..centrino lebih kepada kerja2 yg ringan je, dan bateri dia leh tahan lama. Klu Core duo tu lebih kepada kerje2 yg guna resource tinggi (cam men game), bateri pun cepat le abis..

betulkan klu salah... :d
 
Top