Jual Bina Minisite Dengan Blogspot, Mudah & Pantas

Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,185
Likes
2
Points
38
Offline
#1
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> Blogspot To Minisite

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> Blogspot To Minisite

TQ
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,185
Likes
2
Points
38
Offline
#2
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> Blogspot To Minisite

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> Blogspot To Minisite



TQ
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,185
Likes
2
Points
38
Offline
#3
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> Blogspot To Minisite

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> Blogspot To Minisite

TQ
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,185
Likes
2
Points
38
Offline
#4
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> Blogspot To Minisite

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> Blogspot To Minisite

TQ
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,185
Likes
2
Points
38
Offline
#5
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> Blogspot To Minisite

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> Blogspot To Minisite

TQ
 
Top