Bina EMpayar Amazon + Adsense Anda DI SINI... [ Get in ] Completely AUtOPILOT

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Team fall back... :p [ Ala2 Cs da tajuk ]



Autopilot Amazon + Adsense Territory

Berapa lama anda berada dalam dunia internet? Pernah terfikir bagaimana
website bekerja untuk anda? Terfikir???

Bagus...bagus....bagus....

Jadi tak susah saya nak terangkan lagi pasal website bekerja untuk kita ni kan?

Cuma apa yang saya nak WUJUDkan di sini adalah impian untuk menjadikan website bekerja untuk anda. Hohoho..

Cuba tengok ni. http://weddingtradition.info/

Ianya sebuah site completely AUTOPILOT.. Apa kebaikan web ini pada saya?

Income Amazon
Income Adsense


Kedudukan iklan adsense sudah saya. Ianya diletakkan pada tempat sainstifik
untuk meningkatkan CTR

Kelebihan site ini?

Setiap kali post keluar pada timing yang ditetapkan anda boleh integrate
post berkenaan ke facebook anda atau ke twitter anda.

Anda tak ada facebook? Daftar kat sini -->> http://facebook.com
Twitter -->> http://twitter.com

Berminat nak ada site macam ni?

Relax.... Biar saya terangkan sedikit aje lagi..

Anda kena ada domain dan hosting...
Amazon Api Key
Secret APi key
Affiliate Id amazon
Keyword2 anda.

Untuk mendapatkan amazon api & secret key anda boleh lihat tutorial di
sini -->> http://www.clickonf5.org/tutorial/amazon-developer-api-secret-access-key/6932

Standby?

Anda boleh mula serahkan kerja2 anda pada saya.. Anda relax kemudian
datang balik 2 hari..

Tapi ko buat free ke Fendy?

Kehkhekhekeh.. Upah la saya sket, tak banyak pun. Rm20 saje mehh...

Tengok brape banyak anda dah jimat..

Wordpress premium theme.
Plugin
Of kos masa kan...

Lepas anda dapat site ni apa anda perlu buat?

Buat SEO jew mat... :>

Okies... Untuk membuat tempahan sila masukkan Rm20 [ tak mahal kan? :D ]
ke akaun MAYBANK 153010431209 Muhammad Afendi Aziz Email rujukan
fendyaziz89 [at] gmail [dot] com

Selepas itu hantarkan detail2 yang diperlukan ke alamat email saya
fendyaziz89 [at] gmail [dot] com untuk transaksi online yang pantas.

Ada faham?

Tak faham anda boleh tekan butang reply kat bawah...

Tq..

Team u gonna blow.. Ekekkeke
 
Last edited:

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Fendy, takpe ke kalau guna autoblog untuk adsense?

NI bukan autoblog bro... Yg nie auto grab produk dari amazon... [ lebih kurang autoblog gak la kan.. :D ] Adsense tu cuma tumpang kat tepi sana jew...
Kalo nak buang pn boleh :)

P/s : Blog autoblog saya ada yg da lebih 2 bulan... Completely autoblog... Cek copyscape content sama... Mgkin tunggu masa nak kena ban.. :D

Tp bg sy semua tu suratan atau kebetulan jew :)
 
Last edited:

Patricstar

freshman
Joined
Dec 16, 2010
Messages
7
Points
0
ada lagi ke nie?
 
Top