Biar betul website Amirol Zolkifli untuk di jual!

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
Salam 1 malaysia semua,

Saya ingin menjual website dan hak reseller bagi produk e-Cover(Amirol Zolkifli)

Info website:-

- website menjual produk "Hak Reseller" - value RM80.00

- mengunakan domain seakan-akan nama produk, dan usia domain dari 2009 hingga 31 May 2011 - value RM 50.00

- Pernah ada sales, 3 Kali, tanpa promotion yang ganas (guna signature) - value RM90.00

- Pembeli akan dapat Hak Jualan Produk, dan sekali dengan bonus yang berkaitan yang dijual di website tu - value RM100.00

- Kelebihan website, di search engine, leh tengok dekat bawah

jual-e-cover.png


* Jangan tanya domain, just tengok dekat screenshot ni jer (ini untuk melindungi owner baru)

Kekurangan website?

- Setiap website mesti ada kekurangan, jadi kekurangan website yang ni ialah Traffic.. kurang promotion oleh saya.. Jadi saya yang salah :p

Kelebihan website?


- Seperti saya nyatakan dekat atas, newbie atau new owner tak yah pikir lain-lain, cuma perlu sediakan hosting aje, yang lain saya akan bantu, sampai lah siap website ni dengan kelengkapan yang sepatutnya seperti order page, dan affiliate sistem percuma. Selain tu, domain ni dah lama, dan peluang memang cerah kalau buat promotion gila-gila...

Kenapa nak jual?

- Tahun 2011 ni, saya ingin tumpukan website tertentu aje, jadi takda masa nak update, atau semak website yang lain.

Berapa Harga?

- Start Bid RM200.00, saya rasa berbaloi, increment, RM5.00... tak boleh lebih $0.10... jadi orang nak bid perlu lah letak harga RM205.00, begitu lah seterusnya.
- Tempoh bid pula saya letakkan pada........ ok, saya nak jual website ni dalam 2 - 3 hari jer. Jadi kalau takda start bid... jualan ini akan cancel...

- Harga Bin belum di tetapkan lagi. :">

Selepas urusan jual beli?

- insya allah, saya akan membantu apa yang patut...tapi yang confirmnya selepas dapat dari bayaran dari anda, saya akan transfer domain...

Apa pembeli harus sediakan?

- Hosting
- Akaun Namecheap (Free Push)

p/s : sekian terima kasih... bid lah dengan pernah yakin!..... :p

good luck..!
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
sales ini akan berakhir pada hari Ahad minggu ni,

kepada yang pm, saya telah hantar maklumat yang lain.. terima kasih
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
baikla.. org yang pm dah balas, jadi saya bump lagi...

terima kasih
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
setakat ni tiada bid tertinggi... semua offer bin Rm150 dan 200 jer...
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
bump thread ni!

Harga Bin :- RM 250.00... fast grab.. Sampai hari Khamis.. selepas tu start bid bermula dari RM200 balik..

2011 - 3 sales dari signature
2012 - 4 sales dari blog dan search engine.


Jadi anda sendiri tengok potensi website ni kalau wat promosi.

sekian terima kasih...

p/s : barang baik.. tak terdesak.. dan harga pun dah tak nego... minat, ambik, promote.. domain expired bulan 5, kalau takda pembeli lagi.. saya akan renew balik...
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
Available lagi.. tapi dah start bid balik.. harga bin ari tu dah habis... kalau nak bin.. boleh offer dekat saya..

thanks
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
check pm bro.. sorry lambat reply.. masih cuti CNY walaupun bukan cina :p
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
BIN :- RM300

sapa cepat dia dapat... kalau takda yang berminat.. sales hold..

thanks
 
Top