Best Of The Best Tools Ebay 2009/2010

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Salam,

untuk perkongsian bersama, semua tools yg diberikan ni adalah hasil perkongsian dari sifu² ebay dkt wc nie, so sebagai newbie aku sentiasa gunakan tools² tersebut dan ternyata memberikan hasil....:D

kepada sesiapa yg memerlukan tools² ini atau ada yg terlepas pandang dari thread² yg ada boleh download sebagai rujukan...hehehe...:D

 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
tq2... boleh aku bukukan dan jual x?

terpulang pada atas diri sendiri..
selepas download telah menjadi 100% milik anda...
saya hanya berkongsi atas apa yg saya perolehi...
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
yeah! lepas nie aku jual rm40. sila tgk thread wts yer... haha..

yeah....teruskan usaha dan niat murni mu itu...


p/s: tq malbiz....
 

jnal

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
94
Points
6
wah.....
sorg newbie yg telah menbongkarkn ilmu yg selama nie dier simpan:D
mmg sah bukan newbie la dier nie :D

p/s : mintak laluan otai aka newbie
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
wah.....
sorg newbie yg telah menbongkarkn ilmu yg selama nie dier simpan:D
mmg sah bukan newbie la dier nie :D

p/s : mintak laluan otai aka newbie

x de lah bro...masih byk lg yg kena belajar...dan masih newbie suci murni....:D
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
ezem ala2 wakil rakyat arini..terima ucapan tahniah bagai.
rajagopal pun tak terima tahniah sebegini banyak.
he he he...
 

mugiwarabai

freshman
Joined
Aug 31, 2009
Messages
68
Points
0
Salam,

untuk perkongsian bersama, semua tools yg diberikan ni adalah hasil perkongsian dari sifu² ebay dkt wc nie, so sebagai newbie aku sentiasa gunakan tools² tersebut dan ternyata memberikan hasil....:D

kepada sesiapa yg memerlukan tools² ini atau ada yg terlepas pandang dari thread² yg ada boleh download sebagai rujukan...hehehe...:D


wah! perfect!
thanx a lot bro. sgt berguna tuk newbie cam aku.
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
tahniah TUAN...:D
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
thanks sifu. saya mesti pilih.

p/s: kasyidi? kemana menghilang?
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
37
huhu..ambo dok sampai tahap sifu lagi...

Sapu boleh kot.. :D
 
Top