bermuladarirm1.com LEGIT! bukti 3 kali bayaran....

Joel

freshman
Joined
Mar 13, 2011
Messages
16
Points
0
hai,sy newbie kat cni..nak tau gak bnde ni leh caya ke?
 

aloy

freshman
Joined
Dec 4, 2011
Messages
13
Points
1
aku dah join, dah suruh benda yg dia suruh buat, lps tu srh reply sj emel nya beserta screenshot, sekali tak dpt send daaaaa......... yahoo kata Remote host said: 550 No Such User Here [RCPT_TO]
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
aku dah join, dah suruh benda yg dia suruh buat, lps tu srh reply sj emel nya beserta screenshot, sekali tak dpt send daaaaa......... yahoo kata Remote host said: 550 No Such User Here [RCPT_TO]
owhhhh...camtu bnda ni dh boleh panggil SCAM kerr??
nk pencerahann gak nie..

he he he
 

aloy

freshman
Joined
Dec 4, 2011
Messages
13
Points
1
tak tau la, saya pun masih baru dalam perkara ni........
 
Top