bermuladarirm1.com LEGIT! bukti 3 kali bayaran....

zahar2902

freshman
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Points
1
Age
36
Beberapa hari lalu aku ternampak org duk promosi bermuladarirm1.com , aku main try je then dia bayar. so far dapat 3 payment dah. korang rasa ok tak?

zaharuddin 3.jpg

zaharuddin 2.jpg

zaharuddin.jpg
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
owh nie SI punya kan?

promote linktrackr.com drpd Gobala..:)

jom promote ramai2, nanti makin cepat hutang setel.:D
 

zahar2902

freshman
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Points
1
Age
36
owh nie SI punya kan?

promote linktrackr.com drpd Gobala..:)

jom promote ramai2, nanti makin cepat hutang setel.:D

Yup, betul tu. SI punya. SI kata dari semasa ke semasa akan ada lebih byk job. Maknanya kita bukan je dapat singgit sekali je. Korang rasa legit ke scam? huhuhu... Takat dah dapat 3 kali bayaran.
 

zahar2902

freshman
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Points
1
Age
36
camne sistem dia ?

macam orang beri sumbangan ikut level ke?
Bukan sumbangan ikut level. Sistem simple mudah easy je. Wat job then dapat upah. Setakat ni job yg upah terendah sekali rm1. yang plg tggi lak rm5. Korang rasa kalau dah ramai gile join, upah pun akan meningkat tak? logik x?
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
Bukan sumbangan ikut level. Sistem simple mudah easy je. Wat job then dapat upah. Setakat ni job yg upah terendah sekali rm1. yang plg tggi lak rm5. Korang rasa kalau dah ramai gile join, upah pun akan meningkat tak? logik x?
SI? semoga maju jaya dalam bisnes :)
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Operasinya memang legit. Kalau dia bg job yg jauh lebih menguntungkan, x de masalah dia nak bayar.
Contoh dia suruh promote affiliate yg komisen RM10, dia bg RM1. Ini contoh saja, saya pun x tahu apa job sebenarnya sbb x join. Dia bg job mesti nak dapat pulangan.
 

MyIkhtiar

freshman
Joined
Mar 19, 2009
Messages
956
Points
18
Bukan sumbangan ikut level. Sistem simple mudah easy je. Wat job then dapat upah. Setakat ni job yg upah terendah sekali rm1. yang plg tggi lak rm5. Korang rasa kalau dah ramai gile join, upah pun akan meningkat tak? logik x?
boleh saya tau tak, contoh job yang dia beri?
 

zahar2902

freshman
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Points
1
Age
36
Kat bawah ni info yang aku dapat...


Antara job yang ditawarkan adalah seperti

[+] membuat post review
[+] meletakkan link di blogroll
[+] buat post di wall facebook
[+] menulis artikel BM dan BI
[+] promosi affiliate
[+] visit/melawat website
[+] view iklan yang diberikan
[+] melengkapkan survey
[+] pay per lead
[+] buat produk review
[+] kerja-kerja blogging mudah
[+] komen di blog yang diberikan
[+] dan banyak lagi yang akan diberikan kelak
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
160
Points
0
Baru cuba2 buat tadi.... tak sampai beberapa jam dah dapat bayaran pertama....

This is to inform you that SYED MOHD SAIFUL IKHWAN has transferred RM1
to your Maybank account for RM1 pertama dari bermuladarirm1.com on 03/08/11 11:49:47 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.

This is a system generated email. Please do not reply to it.
 

meezwan

Newbie
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,969
Points
38
SI tu Syed Ikhwan upenya..jenuh kome memikirnya... ni daftar free ke?
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
yup. syed ikhwan.
 
Top