bermuladarirm1.com LEGIT! bukti 3 kali bayaran....

Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#1
Beberapa hari lalu aku ternampak org duk promosi bermuladarirm1.com , aku main try je then dia bayar. so far dapat 3 payment dah. korang rasa ok tak?

zaharuddin 3.jpg

zaharuddin 2.jpg

zaharuddin.jpg
 
Joined
Dec 13, 2008
Messages
765
Likes
0
Points
16
Offline
#2
owh nie SI punya kan?

promote linktrackr.com drpd Gobala..:)

jom promote ramai2, nanti makin cepat hutang setel.:D
 
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#4
owh nie SI punya kan?

promote linktrackr.com drpd Gobala..:)

jom promote ramai2, nanti makin cepat hutang setel.:D

Yup, betul tu. SI punya. SI kata dari semasa ke semasa akan ada lebih byk job. Maknanya kita bukan je dapat singgit sekali je. Korang rasa legit ke scam? huhuhu... Takat dah dapat 3 kali bayaran.
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,646
Likes
2
Points
38
Offline
#5
dah register minggu lepas.. bila dapat tau owner tu SI punya.. terus CANCEL.. bukan apa..dah 2 kali terkena.. affiliate tak bayar..
 
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#6
camne sistem dia ?

macam orang beri sumbangan ikut level ke?
Bukan sumbangan ikut level. Sistem simple mudah easy je. Wat job then dapat upah. Setakat ni job yg upah terendah sekali rm1. yang plg tggi lak rm5. Korang rasa kalau dah ramai gile join, upah pun akan meningkat tak? logik x?
 
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,429
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Bukan sumbangan ikut level. Sistem simple mudah easy je. Wat job then dapat upah. Setakat ni job yg upah terendah sekali rm1. yang plg tggi lak rm5. Korang rasa kalau dah ramai gile join, upah pun akan meningkat tak? logik x?
SI? semoga maju jaya dalam bisnes :)
 
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,464
Likes
3
Points
38
Offline
#8
Operasinya memang legit. Kalau dia bg job yg jauh lebih menguntungkan, x de masalah dia nak bayar.
Contoh dia suruh promote affiliate yg komisen RM10, dia bg RM1. Ini contoh saja, saya pun x tahu apa job sebenarnya sbb x join. Dia bg job mesti nak dapat pulangan.
 
Joined
Mar 19, 2009
Messages
951
Likes
1
Points
18
Offline
#10
Bukan sumbangan ikut level. Sistem simple mudah easy je. Wat job then dapat upah. Setakat ni job yg upah terendah sekali rm1. yang plg tggi lak rm5. Korang rasa kalau dah ramai gile join, upah pun akan meningkat tak? logik x?
boleh saya tau tak, contoh job yang dia beri?
 
Joined
Mar 11, 2006
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#14
Kat bawah ni info yang aku dapat...


Antara job yang ditawarkan adalah seperti

[+] membuat post review
[+] meletakkan link di blogroll
[+] buat post di wall facebook
[+] menulis artikel BM dan BI
[+] promosi affiliate
[+] visit/melawat website
[+] view iklan yang diberikan
[+] melengkapkan survey
[+] pay per lead
[+] buat produk review
[+] kerja-kerja blogging mudah
[+] komen di blog yang diberikan
[+] dan banyak lagi yang akan diberikan kelak
 
Joined
Feb 23, 2010
Messages
50
Likes
0
Points
6
Offline
#17
oic, aku manalah tahu bro. baru nak berjinak2 nak wat duit dalam internet ni. hopefully SI ni betul2 boleh menjana pendapatan akulah hendaknya. haha
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
159
Likes
0
Points
0
Offline
#18
Baru cuba2 buat tadi.... tak sampai beberapa jam dah dapat bayaran pertama....

This is to inform you that SYED MOHD SAIFUL IKHWAN has transferred RM1
to your Maybank account for RM1 pertama dari bermuladarirm1.com on 03/08/11 11:49:47 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.

This is a system generated email. Please do not reply to it.
 
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,962
Likes
1
Points
38
Offline
#19
SI tu Syed Ikhwan upenya..jenuh kome memikirnya... ni daftar free ke?
 
Top