Berminat untuk membuka 3 in 1 store dengan modal terendah?

Joined
May 6, 2014
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Assalamualaikum,
Rebutlah peluang keemasan ini dengan franchise business bersama Cosway. Ramai dah berjaya. Anda bila lagi??

Cosway adalah sebuah anak syarikat Berjaya Corporation Berhad dan ditubuhkan pada tahun 1979
Dengan modal hanya sebanyak RM3600, anda boleh memiliki kedai sendiri
Dana sebanyak RM1.2 juta akan diberikan kepada yang layak
Pendapatan bulanan sebanyak RM20,000 sebulan!!
Stok akan diberikan dengan nilai RM700,000 ke RM800,000
Training percuma
Memiliki kedai dalam masa 3-6 bulan sahaja
Perniagaan boleh diwarisi

RETIRE YOUNG RETIRE RICH! JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!
Untuk penerangan lanjut, sila hubungi/whatsapp/pm Farah di 012-2639185

View attachment COSWAY name-malay.jpg
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
#4
bagus kan..baru register then terus letak sini..hehe..spam plak tu kat sini..senang buat duit ni
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#5
yap. most agreed!

antara elemen terpenting yang diperlukan for
this kind of business module.

all to best to all; yang join! ;)
.

Sy suka yg santai mcm buat TONEEXCEL & TONEPLUS....

Macam buat toneplus , sy tak perlu stok sebarang produk, admin mytoneplus yg uruskan simpan stok sim dan penghantaran. Sy cuma promote link & banner..

Sila klik siggy sy d bawah
 
Joined
May 6, 2014
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Commitment besar dan pulangan pun besar. Lagipun sape tak nak invest dalam company besar yang namanya sedang gah di bidang perniagaan. Kalau nak start business sendiri mungkin tak mampu. Modal tinggi. Tapi sekiranya company hendak memberi segalanya secara percuma dan hanya memerlukan commitment anda, saya rasa berbaloi bila dpt merasa account bank bertambah setiap hari.

View attachment IMG_9670.jpg
 
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Likes
0
Points
0
Offline
#7
bagus kan..baru register then terus letak sini..hehe..spam plak tu kat sini..senang buat duit ni
huhu...

lately... ramai forumer2 baru yang buat
macam tu...

hmmm... maybe wc kena tambah mod
lagi kot?... hihi.
 
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Likes
0
Points
0
Offline
#8
.

Sy suka yg santai mcm buat TONEEXCEL & TONEPLUS....

Macam buat toneplus , sy tak perlu stok sebarang produk, admin mytoneplus yg uruskan simpan stok sim dan penghantaran. Sy cuma promote link & banner..

Sila klik siggy sy d bawah
yap... tu antara kelebihan Tuan punya
company (yang Tuan join... hehe)

anyway... masing2 ada pro cons masing2...

cam modul bisnes 'ecosway + epic' ni...
saya tahu kelebihannya...

coz kawan banyak run this modul skang ni...
 
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Likes
0
Points
0
Offline
#9
.

Sy suka yg santai mcm buat TONEEXCEL & TONEPLUS....

Macam buat toneplus , sy tak perlu stok sebarang produk, admin mytoneplus yg uruskan simpan stok sim dan penghantaran. Sy cuma promote link & banner..

Sila klik siggy sy d bawah
yap... tu antara kelebihan Tuan punya
company (yang Tuan join... hehe)

anyway... masing2 ada pro cons masing2...

cam modul bisnes 'ecosway + epic' ni...
saya tahu kelebihannya...

coz kawan banyak run this modul skang ni...
 
Top