Berminat Menjadi Agen Korban Online???

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
Asslamualaikum, semua.

Saya sebagai penyelaras qurban online, nak tanya kalau ada sesiapa di sini yang berminat untuk menjadi agen korban online di bawah penyelarasan saya. Setakat ni, saya hanya perlukan 10 orang agen terlebih dahulu.

Kerja agen korban online : Mencari sesiapa yang ingin membuat korban dan aqiqah.

Komisyen : Seekor lembu mempunyai 7 bahagian.
Komisyen untuk satu bahagian ialah RM 25
Komisyen untuk seekor lembu = RM 25 x 7 = RM 175


Musim korban da dekat. Ape lagi, mohon la jadi agen saya :D
Tak payah bayar pape. Kerja untuk saya je. Saya bayar komisyen anda. :)


Jika berminat, sila emailkan:

Nama Penuh anda:
No. i/c:
Lokasi anda:
No. Telefon :
No Akaun Bank : (Maybank/Cimb)

ke [email protected]


Siapa cepat, Dia dapat :D
 
Last edited:

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Jadi agen korban online ni mcm mane ni??Apa yg kene wat kalo dah diterima keje??
 

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
Jadi agen korban online ni mcm mane ni??Apa yg kene wat kalo dah diterima keje??

thnks sebab bertanya :)

Kalau awk da diterima berkerja,
awk kene cari sesiapa yang nak berminat nak buat korban @ aqiqah,
tapi malas nak buat sendiri.
so, korban online la yang akan uruskan.
kan raya korban tak lama lagi..
just, die kene bayar la.
die perlu bayar rm300 untuk satu bahagian.
so, kalau die nak korban seekor lembu, ada 7 bahagian,
die kene bayar RM 2100..

Kalau awk duk kawasan bandar, senang nak cari orang yang nak wat korban,
sebab, orang bandar jarang wat sendiri korban.
Saya ada tanya orang kampung saya,
tp,kebanyakkan mereka mmg buat sendiri.

So, kerja awk, just cari orang yang nak buat korban.
Tu je :D
da faham???
 
Last edited:

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
macamana sistem tu track agen punya sales?..

owh, ni bukan sistem affiliate ke atau ape..
kalau awk nak cari orang,
awk tak perlu la nak memperkenalkan laman web qurban online.
laman web tu, cume rujukan awk utk terangkan kat client
bape ringgit kene caj kalau nak korban or aqiqah kambing, lembu, unta :D
so, rujuk kat lama web tu je..
then, bile da ada orang yang berminat..
awk kontek saya je la..
thru email or phone...
after the process, saya akan bank in ke dalam akaun awk
untuk komisyen yang awk dapat.
senang kan? :D
 
Last edited:

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
Salam PontianakDegil,

Saya berminat. Berikut adalah detail saya:

Nama Penuh anda: RAHSIA
No. i/c: RAHSIA
Lokasi anda: RAHSIA
No. Telefon : RAHSIA
No Akaun Bank : (Maybank/Cimb) RAHSIA

Sila check email anda....

Terima kasih

huhu..yup. agen kami adalah rahsia :D
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
erk..:confused:
kalau camtu, saya ni baru je 16 tahun :D
camne saudara?da anta details awk? :)

tipu!!! pontianak umo 20

haha.. :D

wohoo.. tawaran yg berlainan sekali selama sy berada di wc

K.. DAH FAHAM....
 
Last edited:
Top