Berkongsi Income AFD anda DISINI..

antu84

freshman
Joined
Jul 30, 2008
Messages
69
Points
6
Age
38
waalaikumsalam, kitaorg tak otai sgt pn..huhuhu
kalo nk mula tu gune domain free jer co.cc,
tp ak pki blogspot, mean aku wt adsense content dan ak selitkn AFD aku kt situ..kalo dpt visitor UK and USA la paling best..

blogspot boleh buat AFD ??
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
kalau dapat domain lama yang dah expired
pastu guna untuk afd boleh tak?
tapi katakanlah domain tu dah ada banyak link (live link)
boleh ke camtu?

ke nak cari typo domain je?

kalau diikutkan tujuan sebenar AFD tu adalah nak dapatkan trafik sebegini la.. trafik dari expired domain & trafik dari typo domain.
 

adsenseface

junior
Joined
Dec 10, 2009
Messages
139
Points
18
ni cite afd
afc lain cite
tapi cdgn ko memang ok
takderlah. dia kata nak beli expired domain yg bnyk active link so the bagi aku, baik buat AFC dari AFD sebab ntah2 AFD kene ban coz bnyk active link
 

dexter

freshman
Joined
Jan 30, 2010
Messages
20
Points
0
Tp kalau baca tos dia afd ni layak untuk domain yg lama trsadai,bila buat afd x rugi la bila visitor yg lama datang balik,,itu brgantung jumlah visitor yg ramai la..
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
27
Erm. AFD aq nie dah x jalan dah sejak akhir-akhir nie. Yang peliknyer, Affiliate Graboid aq plak yang tetiba naik sejak akhir2 nie.

Syukur. Sume perkara ade hikmahnyer.
 

azhrin77

freshman
Joined
Jan 7, 2010
Messages
30
Points
0
ciput2 je earning aku...malu nak tunjuk kat carllys...hehehe

Eck SFX...saya dh daftar kt cc.co tu...cuma saya tk reti nk set up la domain saya mcm mana...free je kn,hanya 4 domain shj?
Eck SFX tlg ajarkan saya mcm mana nk set up domain ni...
 
Top